Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Connect
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Connect
Години: 28
Тегло: не знам, но последния път бяха доста килца
Височина: 1,83
Дзъркели: Зелени , докато станат жълти
Зодия: Коч ( )
Местожителство: Пловдив
Семейно Положение: Женени с деца!
Прякор: Кънект( )
Работа: Международна търговска дейност
Как ми викат: г-н Михайлов, Стеф, Стефо, Кънект... ( )
Любим стил музика: Нямам такъв, деля музиката на "харесва ми / не ми харесва" и съответно пея я и не я пея 
Мразя: глупостта...

Домашни любимци: Две деца ...

Характер: Инат и половина...разбран съм когато са разбрани с мен. Определям се като... Кънект...Имам ореолче на главата...

Хобита: Основно се занимавам с компютри и всякакъв вид подобна техника, като съм специализирал в хардуера.Относно други хобита...ха? www.ggbit.info
Преди години тренирах плуване...научих се да плувам доста сносно и достатъчно бързо на четирите стила ....сега тренирам печелене на пари и опити да си почивам помеждудругото , намирайки време за всички и всичко.

Последна сентенция: Генийте имат странични ефекти...

Снимки няма да слагам...те и без това половината са мои в галериите, т.е. или са снимани от мен. с мен, или от някой и предоставени пак от мен...така че.. No Need...
unvisioble
Адаш, ти си страхотен човек! 4.gif
The Shaman
Нъмбър уан :>
never_mind
И все пак си мисля, че се превежда "Гениализмът има странични ефекти..." smile.gif ...  офф мара подробната biggrin.gif
Connect
В знак на истината се превежда литературно така:" Геният , сам по себе си, притежава странични ефекти..." или "Гениалността води със себе си странични ефекти...", но не това е въпроса...по-важен е ефекта tongue.gif
unvisioble
Цитат(Connect @ Aug 7 2007, 19:46) *
по-важен е ефекта tongue.gif

В случая - геният. biggrin2.gif
ogata
Цитат
Хобита: Основно се занимавам с компютри и всякакъв вид подобна техника, като съм специализирал в хардуера

Помня аз , помня ... една дъждовна вечер , дъната на едната страна , рама на друга , видеото на трета , а ние с теб седим и правим тест на един от хардовете омг biggrin.gif. Забравил си да сложиш диабло tongue.gif . Той е номер 1 , няма такъв образ като него . Пич и половина е , аз знам защо , той също ... успех готин smile.gif
Passionatelly desire
Мда все по-трудно става това гласуване! happy.gif Еми какво да кажа,просто човек с когото може да се говори на всяка тема,открит,спокоен и много чаровен smile.gif
g0blin
Ей т'ва е човека!!!
Няма какво да коментирам, защото всеки преди мен е казал каквото мисли, и ако се прочетат постовете добре, ще се разбере, че просто няма място за отрицателни коментари.
Специални поздрави и всичко най-хубаво ти пожелавам май френд :>

Вота ми е за него без изобщо да се замислям, дори за секунда!
adoration_
С него може да се говори за всичко,дори и за мода tongue.gif
LiQuIfY
Какво да кажа за човек които всичко си има с 2 думи ДУША ЧОВЕК
g0blin
QUOTE(adoration_ @ Aug 10 2007, 20:50) *
С него може да се говори за всичко,дори и за мода tongue.gif

К'ва мода какви 5 лева?! Това е най-готиния човек, който познавам, жалко, че не съм го виждал отдавна обаче му имам номерчето и ще видя скоро по колко бири можем да изпием с него...май ще са много :>

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.