Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: CrAzY_LaDy
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
CrAzY_LaDy

Име: Кристина
Дата на раждане: 17.10.1991
Ръст: 158см
Тегло: 42кг
Очи: пъстри...от време на време са тъмно кафяви...в следващия момент са зелени...зависи с кво съм облечена smile.gif
Коса: Кестенява
Любимо животно: гепард
Работа: уча във 2аег (2ра английска езикова гимназия)
Семейно положение: Single
Музика: всякаква горе-долу...най-вече Крум smile.gif Иначе не се кефя на метъл...ии чалгата не ме радва много happy.gif
Любим цвят: синьо,зелено(светло)

Интереси: Свиря на барабани,колкото и странно да звучи 10.gif Занимавам се предимно с музика...освен че свиря,и пея happy.gif занимавам се и с Web Design (:

myspace: http://myspace.com/fullenergy_

Галерия: Тук!

Реших да добавя още информация smile.gif Понеже другите са с повече...

Обичам: висчко от картофи и най-вече чипс smile.gif Ruffels с кетчуп ми е любим...обичам приятелите си...много обичам мотори...обичам иицаревица ((:

Мразя: някой да ме лъже

Характер: винаги съм честна...прощавам лесно,не обичам да се занимавам с безсмислени връзки и приятелства с цел използване на другия (не от моя страна естествено),не обичам да си губя времето...доста доверчива съм...винаги има какво да правя :)Супер много се кефя на барабани и мотори...тип "джобно гадже " съм ((;...знам какво искам и как да го постигна,мразя да се снимам...хм кво друго...не се сещам smile.gif

Недостатъци: харесвам си някой,разбирам че и той мен,следователно спира да ми бъде интересен dry.gif Отвратително е това...

Знам,че никой от тук не ме познава...сигурно за това ии дори няма да ми направи впечатление това "представяне",но както и да е happy.gif Дори незнам дали имам правото да участвам 16.gif Пожелавам успех на всички 10.gif
happy.gif
ZzoOoMeR
Хей Ти или си новичка или май не пишеш мн във форума - е както и да е Аз за първи път те виждам tongue.gif

Успех в КОнкурса Крис wink.gif
CrAzY_LaDy
мерси smile.gif Подобно blush.gif Иначе...от доста време съм регистрирана но преди няколко дни започнах да пиша 10.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 6 2007, 19:55) *
мерси smile.gif Подобно blush.gif Иначе...от доста време съм регистрирана но преди няколко дни започнах да пиша 10.gif

За всяко нещо си има първи път, така че официално добре дошла! 4.gif
CrAzY_LaDy
хах мерси много blush.gif
girl_from_hell
хей мацка smile.gif здравей, от мирк те познавам нали или греша ? радвам се че се включи и тука и успехи smile.gif
CrAzY_LaDy
мии аз май те имам в скайпа даже biggrin2.gif но нямам представа от къде се познаваме...може да е от mp3-bg.com...влизала ли си там ?
never_mind
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 6 2007, 16:53) *
Недостатъци: харесвам си някой,разбирам че и той мен,следователно спира да ми бъде интересен dry.gif Отвратително е това...

Това ми хареса... smile.gif
CrAzY_LaDy
Цитат(never_mind @ Aug 6 2007, 20:01) *

Това ми хареса... smile.gif

да бе...ужасно е emoticon1 (26).gif ии до сега само с едно момче съм имала по-дълга връзка и се получи така че не ми омръзна...ии сичко наистина беше перфектно...но тъпото беше че просто не сме от 1 град ии няма никъв шанс да сме заедно ;]
Hermes
Цитат
ии чалгата не ме радва много

това ме радва страхотно, моите поздравления..... само така 13.gif 13.gif 13.gif
girl_from_hell
мне smile.gif Аз мисля че е от мирката ама нз smile.gif на мен пък ми хареса часта с барабаните винаги съм искала да свиря на барабани, но опитите ми не са били успешни smile.gif
CrAzY_LaDy
хах барабаните са супер яки smile.gif обаче са невероятно сложни (: на мен са ми интересни де ((: ии аз ходя на уроци при барабаниста на "Сигнал" happy.gif

Иначе преди модерен балет танцувах в Дива smile.gif ии до скоро ходех на хип-хоп танци при Алфредо,но сега 2 месеца няма да има и не ходя...а за нататък още не съм решила (:
ladysunshine
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 6 2007, 21:14) *
хах барабаните са супер яки smile.gif обаче са невероятно сложни (: на мен са ми интересни де ((: ии аз ходя на уроци при барабаниста на "Сигнал" happy.gif

Иначе преди модерен балет танцувах в Дива smile.gif ии до скоро ходех на хип-хоп танци при Алфредо,но сега 2 месеца няма да има и не ходя...а за нататък още не съм решила (:

Хехех тва с барабаните много ме радва. Аз много исках да ходя на уроци, но понеже живея в малък град и нямам много избор. Много се кефя на хип-хоп и хип-хоп танците, но при нас за жалост няма точно такова. Сега съм си замислила да ходя на брейк, но колко ще стане ще видим. Явно с доста неща се занимаваш wink.gif
girl_from_hell
о и аз постояно с някакви нови неща се занимава, зажлост така както съм почнала така и ги зарязвам, та исках да кажа че аз съм тренирала брейк и то едно от нещата в койтоо съм се задържала най- много и мнго ми харесваше и за това ти препоръчвам опитай и ще видиш колко е хубаво не само да гледаш и разбира се не се отказвай..

а за барабаните ох и аз искам smile.gif
CrAzY_LaDy
И брейка е супер smile.gif аз не съм ходила,но имам приятели който танцуват ии преди редовно им ходех на тренировки happy.gif само ги гледах де (: та ти препоръчвам да се запишеш...наистина е много яко happy.gif
never_mind
Music Instructor и Flying Steps worthy.gif ... брейкаджийки smile.gif .... браво браво...
CrAzY_LaDy
хих ще им отива нали biggrin2.gif
girl_from_hell
Цитат(never_mind @ Aug 8 2007, 10:12) *
Music Instructor и Flying Steps worthy.gif ... брейкаджийки smile.gif .... браво браво...

о много хубави песни имат
поздрави : Flying Steps - We Gonna Rock It Flying Steps - We Are Electric
*PeyT*
знам какво искам и как да го постигна

Ех.. не знаеш как ти завиждам.. rolleyes.gif Много уважавам хора, които са наясно с желанията и целите си и си ги следват.. cool.gif

харесвам си някой,разбирам че и той мен,следователно спира да ми бъде интересен dry.gif Отвратително е това...

Колко познато звучи.. wacko.gif Невъзможното изглежда най-сладко и вълнуващо, ама като се превърне в реалност и се налага да си набележеш нов обект.. rolleyes.gif А най-гадно е да си съзадаваш идеализирани представи за хората, щото после като го опознаеш много бързо падаш от облаците.. 16.gif

Много ме кефиш. happy.gif Стискам палци за конкурса. 4.gif

CrAzY_LaDy
Хих мерси сладуркее ((: и ти мене супер много ме кефиш и немога да разбера що няма да участваш...но твое е решението smile.gif Иначе...да...тва в характера си немога да го понасям...някой първоначално...перфектен ми изглежда направо (: ии сичко е перфектно докато или се окаже че е леке от всякъде или...с вниманието си към мен по някъв начин ме отблъсква...щото аз нямам нужда от много внимание (((: което е малко странно де...повечето момичета искат момчетата да им обръщат внимание...постоянно да им казват че са красиви и кво ли не happy.gif на мен пък като някой ми обръща внимание ии ми казва че съм красива или нещо такова се чуда с кво съм го заслужила ии имам чувството че нещо не е наред хах 10.gif както и да е де biggrin2.gif
*PeyT*
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 8 2007, 13:36) *
...с вниманието си към мен по някъв начин ме отблъсква...щото аз нямам нужда от много внимание (((: което е малко странно де...повечето момичета искат момчетата да им обръщат внимание...постоянно да им казват че са красиви и кво ли не happy.gif на мен пък като някой ми обръща внимание ии ми казва че съм красива или нещо такова се чуда с кво съм го заслужила ии имам чувството че нещо не е наред хах 10.gif както и да е де biggrin2.gif [/b]

shocking.gif Т`ва все едно аз съм го казала.. Колкото и странно да звучи, не си падам особено по комплиментите.. rolleyes.gif Както и много мразя да ме задушават с прекомерно внимание.. Едно, че се дразня доста, а и на всичкото отгоре ми става супер неудобно и сконфузно такова.. blush.gif И навсякъде надушвам заговори.. голяма съм параноичка.. 18.gif Не знам, не мога да си обясня що се получава така.. biggrin2.gif
CrAzY_LaDy
ахах е да точно за тва говоря biggrin2.gif
ии за мен не съм казала че се занимавам с деца smile.gif Обожавам децата...не някви лигави де (: ии гледам деца biggrin2.gif което е много забавно междудругото аххах smile.gif ии съм нещо като ПР на една не много известна БГ Група happy.gif и Крум ми е любимия певец и имам възможността да го познавам...запознахме се в Мак Доналдс...хах много забавна история 10.gif мМ била съм 2 пъти в Искрено и Лично 18.gif грр...а да ии се разбирам по-добре с момчета отколкото с момичета...незнам що smile.gif обаче става гадно като се доверя на някой и се сприятелявам доста с някое момче и после опа изненада "мии много ми харесваш" или нещо от сорта biggrin2.gif ако се сета още нещо ще добавям blush.gif
devon
Много голяма сладурка си...Стискам ти палци за конкурса щот си ми втората фаворитка и още се колебая за коя от вас двете да гласувам но ако мога да гласувам и за двете ще е перфектно...Успех!!!!
girl_from_hell
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 8 2007, 13:56) *
..а да ии се разбирам по-добре с момчета отколкото с момичета...незнам що smile.gif обаче става гадно като се доверя на някой и се сприятелявам доста с някое момче и после опа изненада "мии много ми харесваш" или нещо от сорта biggrin2.gif ако се сета още нещо ще добавям blush.gif [/b]

о и аз съм същата нз защо ама е така, а после като разправят как искат да ходят с мене .. и се получава супер тъпо
CrAzY_LaDy
Ето една моя нова снимка biggrin2.gif
http://a438.ac-images.myspacecdn.com/image...3689abe53bd.jpg
unvisioble
Много си хубава, много! rolleyes.gif
DreBuS
Здравей! Интересите ти към музиката събудиха интереси към мен. Май почнах да мисля. biggrin2.gif Имам един въпрос и едно предложение:
1. Дали ще можеш да направиш инструментал по вокал...? Т.е. имам два проекта, но нямам музика за тях...
2. Дали ще можеш да се включиш в припева? wink.gif
CrAzY_LaDy
еми инструментал...освен beat няма как иначе smile.gif то само с барабани не става...пък и аз още съм доста по назад wink.gif а за да се включа в припева - може biggrin2.gif

Ето и още една снимка...която я няма в галерията smile.gif
fNatic.
tongue.gif респект smile.gif много си сладка blush.gif
CrAzY_LaDy
Много благодаря smile.gif в галерията съм качила 5-6 нови снимки smile.gif
ogata
Страхотна си ! smile.gif ... Пожелавам ти един ден да дойдеш в Пловдив щом никога не си била тук smile.gif
girl_from_hell
много сладка и много миличка ама трвябва по сто да качвам снимки да ни радваш скъпа smile.gif
CrAzY_LaDy
Много сте миличкиии blush.gif
CrAzY_LaDy
Нови снимки имам в галерията smile.gif И са от днес blush.gif
sonyx
много си свежа, все такива дами като теб да се виждат по форумите smile.gif
[sagi]
Здрастиии!Голяма сладуранка сии :*:*

Каква марка ти е телефона?
Искаш ли да се запознаеш с някоя известна личност?Коя?Защо?
Виждала ли си двойници на известни личности?Познаваш ли някой от тях?
Госпожица Вещицата
Сладурана, кефиш ме smile.gif
CrAzY_LaDy
Цитат([sagi] @ Jul 4 2008, 21:10) *

Здрастиии!Голяма сладуранка сии :*:*

Каква марка ти е телефона?
Искаш ли да се запознаеш с някоя известна личност?Коя?Защо?
Виждала ли си двойници на известни личности?Познаваш ли някой от тях?

1.Ами имам 2...единия е sony ericsson w610i ,който междудругото го спечелих от Кока Кола,а другия е nokia 6250 smile.gif
2.Ами преди исках с Крум да се запозная,беше ми любим певец...имах възможността не само да се запозная с него ,но и да го опозная ии... biggrin2.gif Вече предпочитам дори и някои да ме кефи да не го опознавам,щоото ще остана разочарована предполагам...Известните личности са това което ги направят продуцентите им...но както и да е smile.gif Иначе има много известни личности с който бих се запознала ,както световно известни така и БГ smile.gif
3.Чак двойници не съм,но примерно един мой приятел адски много прилича на Раян от Ориндж Каунти....за други който чак толкова да си приличат не се сещам (:
Много благодаря за въпросите blush.gif

Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 7 2008, 17:33) *
Сладурана, кефиш ме smile.gif

Хихи благодаря rolleyes.gif blush.gif
HiLaRy`DuFf{}
Много си сладка smile.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.