Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аватари, банери и подписи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
melkor
От заглаваието става ясно за какво иде реч. Предлагам тук да споделим кой какви аватари и банери си е направил сам.
Критиките и идеите са задължителни! biggrin2.gif

Ето и моят първи опит за банер:

Не е нещо кой знае какво, но пък мен си ме кефи. 10.gif
smallville_f
Като за първи опит е много добро!Моите първи опити бяха размазване с четките.Имам двечки от Наруто в раздел Графика/Вашите произведения.
А ето едно и от мене, дето мисля че се получи по-добре:
Titan
Нещо старо, което ми навява спомени... mrgreen[1].gif
Лошото е, че и преди и сега си нямам и на идея от кое аниме е мадамата. Просто ми хареса рендера. unsure.gif
f0rgy
Ей ся за 3ти път барам фотошоп-а и напрайх нещо...нз...мяса горе долу на банер mrgreen[1].gif
fNatic.
кви са тия японци о0:? такова ли задължително трябва да е анимето или в свободен стил biggrin2.gif
f0rgy
QUOTE(fNtc. @ Aug 17 2007, 01:40) *
кви са тия японци о0:? такова ли задължително трябва да е анимето или в свободен стил biggrin2.gif

QUOTE(K_f_R)
1.Аниме: Anime: アニメ: Термин, означаващ само и единствено анимация(видео), направена от японци. Думата е съкращение от английското Анимейшън и буквално на японски си означава анимация, но по света вече е термин за Японска Анимация.

wink.gif
Titan
Цитат(fNtc. @ Aug 17 2007, 01:40) *

Прочети малко! И защо трябва да пишеш излишно коментари.... ако искаш да си споделяш творби свободен стил имам тема "Важите последни творби", пиши там... wink.gif
smallville_f
Ето ви още нещо от мене Анимето много ми хареса rolleyes.gif ...

Голяма краста е тфа Фотошопа ... ужас... И друго мое "произведение" mrgreen[1].gif
Refuse
Цитат(Titan @ Aug 16 2007, 23:52) *
Нещо старо, което ми навява спомени... mrgreen[1].gif
Лошото е, че и преди и сега си нямам и на идея от кое аниме е мадамата. Просто ми хареса рендера. unsure.gif

Титане като я гледам мадамата определено е от някой хентай biggrin2.gif Много сте добри бре хора на мене тея работи изобщо не ми се получават..
f0rgy
Welcome to the Sasori's world :

Refuse
Брао форги много е готино, Сасори Рулз smile.gif
Titan
forgy нали си фен на Гаара, Сасори е един от виновниците дето го Kill, що си му фен? biggrin2.gif

/offtopic
f0rgy
Нищо особено,пък и накрая осрах текста ама ме домързя да го оправям

P.S.Sabaku Taiso - Desert Funeral smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.