Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официално: Хелън Слейтър в епизод 6!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Току-що стана ясно, че бившата Супергърл Хелън Слейтър ще участва в 6 епизод на 7 сезон на Смолвил. Хелън ще изпълнява ролята на лелята на Кара-Зор-Ел.

П.П. Което логично би трябвало да означава, че ще видим майката на Кларк - Лара. emoticon1 (119).gif
vikihill96
Много хубава новина Ванка. Абе доказва си го екипчето,че са печени хора там-кой ли не привлякоха досега да участва в сериала ,и все готини актьори да му се не види biggrin2.gif biggrin2.gif !!! А колкото до предположението, че Хелън ще играе майката на Си-Кей,еми от туй по-логично здраве му кажи наистина mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Освен ако Кара няма още някакви други братовчеди за които ние не знаем happy.gif happy.gif !! Поне аз не знам!!!
Green_Arrow
Браво тва е хубава новина smile.gif определено ще бъде интересно ...
toho
Очаквано.Сигурно в този 6-ти епизод Крепоста ще бъде съживена и може би в някой спомен на Кара да видим Лара,защото не вижадам как иначе ще е включат.
MaHeKeHa
Еми ей на, случи се. Ще има серия с миналото на Криптон. Колко ли хубаво е това, а? Най-после серия с "flashback"
free_soul
Цитат(MaHeKeHa @ Aug 6 2007, 21:52) *
Еми ей на, случи се. Ще има серия с миналото на Криптон. Колко ли хубаво е това, а? Най-после серия с "flashback"

Това Емо смятам , че ще бъде нещо уникално за любимия ни сериал. Сигурен съм също, че няма да останем разочаровани.
sonofsparda
Само ми е малко чудно защо я пишат "лелята на Кара", а не "майката на Кларк". huh.gif Току виж се оказала някоя друга леля. Ще видим.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Aug 7 2007, 16:50) *
Само ми е малко чудно защо я пишат "лелята на Кара", а не "майката на Кларк". huh.gif Току виж се оказала някоя друга леля. Ще видим.

Ами аз нали това ви питах бе! Има ли Кара други лели,други роднини,които да са ви известни по някакъв начин smile.gif ? А иначе в крайна сметка може Ванка да са го написали по този начин, просто за да ни държат колкото се може по-дълго в напрежение- "коя ли може да играе Хелън,някоя друга леля ,а не майката на Кларк,какво ще стане и т.н." wink.gif !!! Нищо чудно и този вариант не мислите ли? Но в крайна сметка всичко е възможно happy.gif happy.gif !!!
didssy
аааааа нямам търпение да погледна как ще го представят криптон ...
smallville_f
Без съмнение ще се чака с нетърпение!!! worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.