Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: unvisioble
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
unvisioble

Име: Стефания, повече позната във форума като unvisioble.
Години: 27
Зодия: Телец
Физически данни: Височина: 160, очи - пъстри до зелени; женствена чернокоса брюнетка (то Господ дал, дал, та се улял biggrin2.gif , особено на някои места... 15.gif );
Местожителство: Пловдив
Образование: Висше, степен магистър, специалност: Славянска филология с профил сърбохърватски език.
Работя: В строителна фирма, в административния сектор
Музика: Слушам почти всичко в зависимост от честотата, на която съм настроена. biggrin.gif
Филми: Нorror, triller, mystery.
Сериали: "Сексът и градът", "Приятели", "Декстър", "Отчаяни съпруги", "Доктор Хаус".
Домашен любимец: Гаджето брои ли се за такъв? biggrin.gif Добре де, нямам си животинка вкъщи, но пък от дете желая да притежавам маймуна - мармозетка. rolleyes.gif
Страсти: Казват, че е преимущество жената да има малки ръце 10.gif . Е, моите са такива, но пък за сметка на това с доста широки пръсти. mrgreen[1].gif Моята страст е пазаруването. Изпитвам непреодолимо желание да купувам всеки чифт обувки, които харесам. Обожаавам чувството, което ме изпълва, държейки в ръце торбите с покупките от току-що направената разходка из магазините и ненавиждам онова, другото чувство, което ме обвзема после, след трезва равносметка на авоарите в потрфейла и остатъка от дните до заплата. 1 (4).gif
Хоби и свободно време: Освен пазаруването, обичам да се събираме по женски на по хапка-пийка и чат-пат да поразкършим тела в някой бар. От време на време се правя на фотомодел biggrin2.gif , но е само хоби. Харесва ми да пътувам и да посещавам нови места. Понякога обаче предпочитам да остана насаме със себе си в компанията на хубава книга или РС-то. Намирам и свободна минутка за кино и театър.
Вредни навици: Пуша; спя по много и въпреки това сутрин винаги се успивам; почти винаги закъснявам.
Характер: Открита, добронамерена и отзивчива; упорита и на моменти твърдоглава, но в същото време и малко непостоянна; трудно ми е да отказвам и да казвам "не", с което много хора се опитват да злоупотребяват; предана и всеотдайна към любимите си хора; заклет оптимист - изключително позитивна личност, което личи и от усмивката, която рядко слиза от лицето ми.
Галерия: Тук.
Крадец на рози
Eто я третата фаворитка бре.. на Шамана :Р

Ам, ще гласуваме за теб, друг вариант няма :>
qwe123
Цитат(Крадец на рози @ Aug 6 2007, 00:42) *
Ам, ще гласуваме за теб, друг вариант няма :>

Ооо,и аз съм за теб... Задължително!
Heaven's A Lie
мнението беше изтрито.
unvisioble
Чувствам се поласкана от факта, че съм успяла да спечеля симпатиите ви. rolleyes.gif
ventzo
Цитат(unvisioble @ Aug 6 2007, 13:04) *
Чувствам се поласкана от факта, че съм успяла да спечеля симпатиите ви. rolleyes.gif

Човек като теб няма как да не печели симпатий.Имаш и двете ми ръце за твоята номинация.
Bloody_Tears
И аз съм за теб! Успех! 4.gif
Крадец на рози
Цитат(Bloody_Tears @ Aug 6 2007, 16:51) *

Tи си за всички :Р
Bloody_Tears
Цитат(Крадец на рози @ Aug 6 2007, 17:15) *

Tи си за всички :Р

Хмм, добре, че ми каза. Не знаех
The Shaman
О даааа.
Hermes
Нека дам и аз един глас на това хубаво момиче в нашия форум. Нека и тя да бъде в третия кръг за да видим една красива и атрактивна борба за красота и изящество.

Цитат
заклет оптимист - изключително позитивна личност, което личи и от усмивката, която рядко слиза от лицето ми.

Стефи това много ми хареса което си написала, имаме едно нещо което за жалост рядко го използваме за да направим живота си по-лек ама за жалост никой не го ползва. Моето пожелание е винаги да бъдеш така усмихната и ..... дано късмета да бъде винаги на твоя страна. Мерси много за хубавите думи който написа за мен в един от моите ентрита. За жалост ги махнах по обяснима причина както си махнах моя аватар sad.gif.

Пожелавам ти успех в третия кръг и .............. не забравяй с твоята усмивка ще спечелиш много. smile.gif
SweetDreams
Няма какво да кажа, освен че съм съгласна с всички, които се изказаха до този момент за теб... имаш и моята подкрепа biggrin2.gif
unvisioble
Цитат(ventzo @ Aug 6 2007, 14:30) *
Човек като теб няма как да не печели симпатий.Имаш и двете ми ръце за твоята номинация.

Симпатиите ни са взаимни, знаеш, че си сред фаворитите ми и имаш на 100% подкрепата ми. rolleyes.gif

Благодаря, Мимс! rolleyes.gif

Цитат(The Shaman @ Aug 6 2007, 18:14) *
О даааа.

Амиии? biggrin2.gif

Цитат(Hermes @ Aug 6 2007, 21:55) *
Моето пожелание е винаги да бъдеш така усмихната и ..... дано късмета да бъде винаги на твоя страна. Мерси много за хубавите думи който написа за мен в един от моите ентрита. За жалост ги махнах по обяснима причина както си махнах моя аватар sad.gif.

Пожелавам ти успех в третия кръг и .............. не забравяй с твоята усмивка ще спечелиш много. smile.gif

Стан, от сърце благодаря за хубавите пожелания и ти пожелавам да ти се връщат тъпкано! 4.gif

П.П. Не позволявай на горчивината да се настани трайно в сърцето ти, направи местенце за хубавите чувства и емоции. rolleyes.gif

Цитат(SweetDreams @ Aug 7 2007, 00:50) *
Няма какво да кажа, освен че съм съгласна с всички, които се изказаха до този момент за теб... имаш и моята подкрепа biggrin2.gif

Благодаря и на теб, mapuu! rolleyes.gif
Connect
Всички, които носят нашите имена са страхотни Личности (голямото Л е за теб адашке) wink.gif
unvisioble
Цитат(Connect @ Aug 7 2007, 19:51) *
Всички, които носят нашите имена са страхотни Личности (голямото Л е за теб адашке) wink.gif

Съгрласна съм, Чефо, освен това знаеш, че симпатиите ни са взаимини! 4.gif
ThePinkDuck
Ако ще давам глас с ръце - и двете са за тебе! mrgreen[1].gif
akolevutd
Имаме си две лудетини в този форум. Ето я едната happy.gif
the_mouse
Цитат
"Животът е като огледало - ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото."

Цитат от подписа на unvisioble.
Няма какво повече да говорим - изключително положителна личност! 13.gif emoticon1 (12).gif 8.gif
unvisioble
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 8 2007, 00:07) *
Ако ще давам глас с ръце - и двете са за тебе! mrgreen[1].gif

Изключително съм поласкана и благодарна, че така ми симпатизираш. worthy.gif
Цитат(akolevutd @ Aug 8 2007, 00:14) *
Имаме си две лудетини в този форум. Ето я едната happy.gif

Кой, аз? biggrin2.gif Аз съм кротка, безобидна... като безопасна игла. 15.gif
akolevutd
Eмчи кой друг 1sun[1].gif Безопасната игла и тя е бодлива като се отвори 2083[1].gif
ogata
Тебе те нема в целата схема , пара ти требва за злоупотреба smile.gif . Винага съм я харесвал и тачил , като човек , личност и ... фотомодел biggrin2.gif
*PeyT*
Много красива, страшно интелигентна и интересна личност! smile.gif Още не съм решила за кого ще гласувам, но ти определено влизаш в графата с най-големите ми фаворитки! 4.gif
vIkToRsHeFa
Много точен и разбран човек! Винаги знае какво и по какъв начин да каже... blush.gif
Особено пряма откровена и открита! 4.gif
s h y
А аз винаги съм те харесвала...

Изглеждаш супер човек, страхотен модел си, какво повече да се иска...
Passionatelly desire
Имаш и глас от мен разбирасе,на бялото не може да се каже,че е черно emoticon1 (56).gif
unvisioble
Много ме радвате с постовете си, хора - приятно е, когато разбереш, че си направил на някого добро впечатление. blush.gif
Freaky
Стефче една от моите фаворитки си (те с теб са 2 blink.gif ) ... на живо не съм те виждал но до толкова колкото съм те опознал по skype си страхотен човек ... biggrin2.gif
Jane
Глас за тебе...двоумях се, нооооо след като видях за манията ти за обувки хаха:) също така виждам, че наблягаш на образованието, което е похвално.
adoration_
Стефи е страхотна!:)
unvisioble
Тенк ю пийпъл, симпатиите ни са взаимни. 4.gif

П.П. Ники (Freaky), вземи турни и ти една темичка, да те видят и опознаят хората, не се стискай. biggrin2.gif
dEniChka
Много си сладка,умна и добричка ..бих се радвала ако те познавах tongue.gif emoticon1 (56).gif
fNatic.
струва ми се ,че е точна жена. не съм имал възможност да говоря с нея освен на лс-та ,но много ми харесва характера й !
galdoka
харесват ми постовете и! Казва нещата по точния начин и мисля че всичики са с много добри впечатления ... не се познаваме и не сме си общували но аз съм удивена от нея!
Refuse
Винаги ме е впечатлявала с постовете си и със искреноста си в тях, изобщо харесва ми като виртуална личност, гласът ми отива за нея smile.gif
unvisioble
Цитат
мисля че всичики са с много добри впечатления

Абе... намират се и такива, които съвсем не твърдят това. biggrin2.gif Но пък и аз хич не се напъвам да ги разубеждавам. 10.gif

Благодаря на вас за милите изказвания и на всички онези, които все пак са открили по нещо хубаво в моята личност. angel_not.gif
Shades
"Сродната душа във форума", човекът чиито постове може би разбирам най-добре. В началото мислех да напиша просто ЖЕНА и мисля, че щеше да е напълно достатъчно. 4.gif
unvisioble
Боби (дали мога да се обръщам така към теб, Shades?), такова единомислие като нашето никъде го нЕма. biggrin2.gif

Shades
Цитат(unvisioble @ Aug 24 2007, 12:23) *
Боби (дали мога да се обръщам така към теб, Shades?), такова единомислие като нашето никъде го нЕма. biggrin2.gif

Ъв корс, че може. Да ти кажа има. Имам една приятелка, която мисли по-абсолютно същия начин. Да казвам ли коя зодия е?
Fixer
Олее...как съм можал да пропусна колежкаа...хмм. Напълно съм съгласен с Шефа, невероятен човек е wink.gif
unvisioble
Цитат(Shades @ Aug 24 2007, 14:20) *
Имам една приятелка, която мисли по-абсолютно същия начин. Да казвам ли коя зодия е?

Затруднявам се... да не би да е Телец?! biggrin2.gif

Благодаря от сърце и на другия Боби (Fixer). rolleyes.gif
akolevutd
Мъча се да го ограмотявам момичето понякога. разказвам му някоя историйка туй, унуй. Уча го на селскостопанските трикове emoticon1 (7).gif Превеждам ниско глава пред обръча на твоята любов:
unvisioble
Аааа... ама кажи не съм ли добра ученичка? biggrin2.gif

Много красива картинка, въпреки, че не схванах много замисъла... blush.gif Алекс, прости ми, за което, но това е един от пътите, когато "хората просто не те разбират". biggrin.gif
akolevutd
За какво трябва да има замисъл или цел едно красиво нещо. То е просто красиво, нищо повече или по-малко от това. Като видиш нещо такова какво си казваш: "Боже колко е красиво!" "Прекрасно е!", а не "За кво е туй?", "Каква му е целта?". Видях нещо красиво и реших да го споделя. Но всеки човек вижда в снимката едно и също, но я възприема по различен начин.

Абе какво се занимавам с глупости .... я пак ще остана неразбран и ще ми се карате mrgreen[1].gif
unvisioble
Алекс, няма да ти се караме, направо че те бием, ама то няма за кво. biggrin2.gif

Виж сега, жената търси логика във всичко, така че аз не съм по-различна. 20.gif
Освен това, ако носи скрит смисъл или послание, аз не бих искала да остана непросветена. rolleyes.gif
akolevutd
Никога не трябва да се просветява една жена напълно 10.gif
Whip
Стеф, аз вече гласувах и бях решила да не пиша в представянето на никой, но коментара ти в блога ми дълбоко ме трогна.
Каквото и да напиша тук аз съм ти го казвала и преди. За никой не е тайна, че си прекрасна млада жена - красива, интелигентна, стилна, лъчезарна, със страхотно чувство за хумор и много голямо сърце. Хората, които те познават са истински щастливци.

За мен има само една дама, която наистина заслужава тази титла и това си ти, Стеф!

И един малък подарък от мен, но от сърце

П.П. Вече трябва да излезем на кафе, имам да ти разказвам толкова неща smile.gif
falosa
АААААА Гадже ,та дрънка! Рядко се срещат страхотни дами!
Bebssii
Човек , който наистина искам да срещна някой ден на живо.За теб съм smile.gif
oL1pS
Цитат
Страсти: Казват, че е преимущество жената да има малки ръце 10.gif. Е, моите са такива, но пък за сметка на това с доста широки пръсти. mrgreen[1].gif Моята страст е пазаруването. Изпитвам непреодолимо желание да купувам всеки чифт обувки, които харесам. Обожаавам чувството, което ме изпълва, държейки в ръце торбите с покупките от току-що направената разходка из магазините и ненавиждам онова, другото чувство, което ме обвзема после, след трезва равносметка на авоарите в потрфейла и остатъка от дните до заплата. 1 (4).gif

Ехххх какви страсти само... типично за истинска ЖЕНА smile.gif (без да се обиждаш :Д)
unvisioble
Цитат(oL1pS @ Dec 27 2007, 17:54) *
Ехххх какви страсти само... типично за истинска ЖЕНА smile.gif (без да се обиждаш :Д)

Хич не се обиждам, аз сама съм си го казала. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.