Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: unvisioble
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
vess
Хей,много си красива и мн. ме кефиш!Още в началото ми направи впечарление!!! biggrin.gif
Един въпрос гадже имаш ли или си омъжена?
PayTon__
Много си готина 4.gif
unvisioble
Ех, благодаря ви, комплиментите ви направо ласкаят самочувствието ми. biggrin2.gif

Цитат(vess @ Jul 24 2008, 15:44) *
Един въпрос гадже имаш ли или си омъжена?

Не, все още не съм омъжена. Но имам гадже.
Memoria on Rails
Стеф според мен е от типа жени, които карат къжа до тях с примирено-щастлива усмивка да си мисли: "Ехх, какво да те правя, като не зная какво бих правил без теб..."

От типа жени, които внасят живец, когато прекрачат в стаята, и които сякаш с магия го отнасят пак със себе си, когато я напуснат... smile.gif
Жени, които биват запомнени wink.gif
unvisioble
Цитат(Memoria on Rails @ Jul 30 2008, 18:01) *
Стеф според мен е от типа жени, които карат къжа до тях с примирено-щастлива усмивка да си мисли: "Ехх, какво да те правя, като не зная какво бих правил без теб..."

От типа жени, които внасят живец, когато прекрачат в стаята, и които сякаш с магия го отнасят пак със себе си, когато я напуснат... smile.gif
Жени, които биват запомнени wink.gif

О Боже, Мим, направо ме остави без думи... Толкова хубави думи по мой адрес не съм чувала никога. unsure.gif wub.gif
Memoria on Rails
Хе хе хе, на бас, че който и от познатите си да попиташ - ще се съгласи с мнението ми. smile.gif 1sun[1].gif
Enchanted
Ужасно много ми напомняш на някога...ако си гледала Биг Брадър 2,имаше една твоя съгражданка Лиляна,момичето адски ми прелича на теб smile.gif
Успехчета!
Госпожица Вещицата
Ти направо си я обиди.
Enchanted
Цитат(Госпожица Вещицата @ Aug 17 2008, 15:18) *
Ти направо си я обиди.

*Прилика има само на външен вид,брадърката е доста под нивото на unvisioble.
unvisioble
Ахахаха... Лилито... biggrin.gif Знам я, как да не я знам, не лично, разбира се. Ходила съм няколко пъти в салона й, още преди да участва в Биг Брадър. Хубава жена е, харесвам я като външност, затова не се обиждам. rolleyes.gif

Обаче вече съм с друга визия, така че прилика с нея едва ли някой ще намери.
aria
Изглежда ми много чаровна и готина дама smile.gif
Tomahawk
Малко се бяхме посдърпали с нея в темата за гей-парада , но все пак мога да кажа само положителни неща happy.gif
unvisioble
Цитат(Tomahawk @ Sep 4 2008, 23:45) *
Малко се бяхме посдърпали с нея в темата за гей-парада , но все пак мога да кажа само положителни неща happy.gif

Дори не си спомням... biggrin.gif Но, както пише в дебелите книги, "в спора се ражда истината". 4.gif

П.П. Темата претърпя леки корекции.
*BringMeToLife*
Една от красивите женски представителки във форума smile.gif worthy.gif
unvisioble
Много мило, ласкаеш ме до безобразие. biggrin2.gif
ogata
Стеф , казвал съм ти не веднъж че си ... меко казано ... неприлично красива и привлекателна , но за твое огромно разочорование , вече съм гаджосан успешно 5.gif 5.gif

Новата снимка е ... направо ... xd
Freaky
Аха ... аз не намурам дума и за това подкрепям определението на огата - неприлично красива biggrin2.gif
unvisioble
Ех, Огич, уби всичко детско в мен с това
Цитат
вече съм гаджосан успешно
, баси защо все на мен... 1crying[1].gif
И мен все "неприличните" неща ме привличат неудържимо.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.