Име: Стефания, повече позната във форума като unvisioble.
Години: 28
Зодия: Телец
Физически данни: Височина: 160, очи - пъстри до зелени; женствена блондинка (то Господ дал, дал, та се улял
Местожителство: Пловдив
Образование: Висше, степен магистър, специалност: Славянска филология с профил сърбохърватски език.
Работя: В строителна фирма, в административния сектор.
Музика: Слушам почти всичко в зависимост от честотата, на която съм настроена.
Филми: Нorror, triller, mystery.
Сериали: "Сексът и градът", "Приятели", "Декстър", "Отчаяни съпруги", "Доктор Хаус".
Домашен любимец: Гаджето брои ли се за такъв?
Страсти: Казват, че е преимущество жената да има малки ръце
от току-що направената разходка из магазините и ненавиждам онова, другото чувство, което ме обвзема после, след трезва равносметка на авоарите в потрфейла и остатъка от дните до заплата. Хоби и свободно време: Освен пазаруването, обичам да се събираме по женски на по хапка-пийка и чат-пат да поразкършим тела в някой бар.
От време на време се правя на фотомодел
Харесва ми да пътувам и да посещавам нови места. Понякога обаче предпочитам да остана насаме със себе си в компанията на хубава книга или РС-то. Намирам и свободна минутка за кино и театър.Вредни навици: Пуша; спя по много и въпреки това сутрин винаги се успивам; почти винаги закъснявам; работохоличка - понякога сама не се понасям...
Характер: Открита, добронамерена и отзивчива; упорита и на моменти твърдоглава, но в същото време и малко непостоянна; трудно ми е да отказвам и да казвам "не", с което много хора се опитват да злоупотребяват; предана и всеотдайна към любимите си хора; заклет оптимист - изключително позитивна личност, което личи и от усмивката, която рядко слиза от лицето ми.

Галерия: Тук.