Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Grey's Anatomy - Сезон 4
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
Страници: 1, 2, 3
ludoto_mimi
Жалко за дядото. Много ми харесваше. sad.gif

Кристина беше много забавна като лъжеше Мередит. Също и новия стажант, много приятен човечец. 10.gif
teufelchen
grey's anatomy 4x03 sub
Zenityyy
не беше лоша серииката rolleyes.gif според мен вече беше време Мередит да се държи малко по - човешки със сестра си blush.gif
Syleena
Абе хора,те не са стажанти като преди - те вече са 4та година и са Residents или там както им викат - те са нещо като бейли,само дето им остават още 3 години докато станат хирурзи...и затова си имат свои стажанти новаци...А Джордж е още стажант,защото го скъсаха на онзи изпит на който Мередит за малко да се издъни и сега той повтаря и така smile.gif
иначе-ако питате мен - новия стажант(т.е. дядото) да си гледа работата...много приказва.
На мен по-скоро ми липсва Адисън отколкото Бърк sad.gif а също така - не знам какво ще измислят сценаристите за Джордж и Изи,ама да е по-бързо,защото не знам за вас,ама аз много се изнервих вече с тях... dry.gif
sulu
И аз така викам- каквото искат да правят, ма да е по-бързо че разточиха нещата като баница.Също ме дразни тая драма Мередит/Шепърд вече 4 сезона.Баси не могат ли да се разберат най-после.Обичам те ма ще се пробвам с жена си; обичам те ма ще се пробвам с ветеринаря; обичам те ма ти не ме обичаш; обичам те и ще те чакам, ма не е ясно дали ще те дочакам spell.gif Просто напоследък залагат повече на мелодрамата между героите, вместо на случайте в болницата
Syleena
аз лично смятам че в момента въпроса между Мередит и Дерек е дали тя ще надрасне този страх и тази затжореност или не... много ще е жалко ако не се съберат накрая.. баси никва надежда няма да има че някой може да е щастлив...
Zenityyy
И на мен много ми липсва Адисън - мн е тъпо без нея
DesiTo
Seth Green Joins "Grey's Anatomy"

Сет Грийн ще участва в два епизода от новия сезон на "Grey's Anatomy". "Grey's Anatomy" е един от любимите му сериали. "Ако ще се разболяваш, Seattle Grace Hospital е мястото, където да го направиш" - каза Грийн. "Може би те ще ме наричат McSicky."

TiVo Ratings: "Grey's Anatomy" Top TiVo Show

1 Grey's Anatomy ABC (27.264%)
2 CSI: Crime Scene Investigation CBS (20.025%)
3 Desperate Housewives ABC (19.739%)
4 Survivor: China CBS (15.456%)
5 Heroes NBC (15.127%)

Thursday, September 27, 2007
1. Grey's Anatomy ABC (27.2%)
2. CSI: Crime Scene Investigation CBS (20.0%)
3. Survivor: China CBS (15.4%)
4. The Office NBC (14.2%)
5. ER NBC (11.2%)

Снимки:
405 "Haunt You Everyday"
406 "Kung Fu Fighting"
407 "Physical Attraction... Chemical Reaction"
Syleena
ок,кво мислите за 4 епизод? лично аз се учудвам че нещо сипматизирам на Кали като никога досега,ама пък тя наистина се стараеше! А Изи официално е кьорава щом не вижда че алекс още си пада по нея,въпреки нещото му с Ева... А пък Дерек наистина е McDreamy задето ще чака меридит само не знам докога ще му издържи търпението..
Roxanne
Супер серия, отдавна не ми е било толкова интересно laugh.gif
ludoto_mimi
Аз чаках с нетърпение Кали и Изи да се сбият в кафенето, а то какво стана... dry.gif
ladysunshine
Ааа Сет Грийн ще участва...Супер. Още не съм гледала 4 епизод, но сега ще го пусна да се тегли. До сега добре върви. А сега с нетърпение чакам да изгледам 4 епизод, защото като чух, че Алекс още харесва Изи ми се възвърнаха надеждите. Дано пак да ги съберат. Обаче той Алексчо нали хвърляше погледи на Лекси
brooke_scott
мн яко че Сет ще участва, а аз 4-ти сезон още не съм го почнала, чакам почивката(special strategy;) ) а Джордж вади страшна прическa 18.gif
N@det0
Още от началото съм против тази история с Джордж и Изи и страшно много съчувствам на Кали.Личи си,че въобще не и е леко.
ladysunshine
Цитат(N@det0 @ Oct 24 2007, 12:33) *
Още от началото съм против тази история с Джордж и Изи и страшно много съчувствам на Кали.Личи си,че въобще не и е леко.

И аз съм против. Наистина е много гадно за Кали, ама той тоя Джордж незнае какво иска. Много ме нерви mad.gif
Изи и Алекс Рулзз
Катeто
ох как може да ги съберат Изи и Джордж ужасни са заедно и някак си не я играят добре тая любов,докато Из и Алекс blush.gif
Zenityyy
Цитат
ladysunshine Публикувано на Вчера, 14:09

Цитат(N@det0 @ Oct 24 2007, 12:33) *

И аз съм против. Наистина е много гадно за Кали, ама той тоя Джордж незнае какво иска. Много ме нерви mad.gif
Изи и Алекс Рулзз

И аз мисля като вас,но все пак Кали като му изневери на Джордж със Слоун не видях Джордж да се ядосва толкова.Смисъл това между Джордж и Изи е смешну вече.
Дерек почва страшно да ме ядосва и не мога да и схвана на Мередит защо още го търпи.[Поне накара Кристина за малко да не се държи като егоист rolleyes.gif ]
Roxanne
Нещо я няма очакваната серия shocking.gif
lonely_rk
да бе хора какво стана с 5ти епизод confused.gif
ludoto_mimi
Ами може би излиза утре? shocking.gif
[dEs]
Ето я серията:

Grey's Anatomy S04E05zamunda.net
ladysunshine
Аз вървя малко назад с епизодите и сега гледах 4 епизод, затова ще коментирам него. Абе защоги разиграват така изи и Джорджconfused.gif Ако ще ги сабират да ги сабират, въпреки че аз съм твърдо против. Не ми харесват като двойка. А Алексчо милия показа, че държи на Изи и че още я обича, а тя къде зяпа. mad.gif Искам Алекс и Изи
Zenityyy
яко ,че д-р Хан се присъедини към екипа rolleyes.gif
ladysunshine
Ама защо Ева си отиде mad.gif Ако Алекс не е с Изи поне да е с Ева
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 7 2007, 14:18) *
Ама защо Ева си отиде mad.gif Ако Алекс не е с Изи поне да е с Ева

ем за да може после Алекс да е с Изи 10.gif
ladysunshine
Ауу тоя Алекс вече започва да ме нерви. Как може с тая Лекси уффф става все по-тъпо...
lonely_rk
ехоп само да попитам какво става със серията, защото гледам че в subs.sab.bz вече има субс но серията нещо я няма...
f0rgy
QUOTE(lonely_rk @ Nov 10 2007, 01:33) *
ехоп само да попитам какво става със серията, защото гледам че в subs.sab.bz вече има субс но серията нещо я няма...

Click Me smile.gif !!!
ladysunshine
Има ли вече субтитри ан бг или има само на английски?
DesiTo
Цитат(ladysunshine @ Nov 10 2007, 13:53) *
Има ли вече субтитри ан бг или има само на английски?

Само на английски има ---> Grey's Anatomy - 04x07 @subs.sab.bz

Снимки на Brooke Smith (Dr. Erica Hahn), която вече е част от екипа:

Is "Grey's Anatomy" Next to Shut Down?
Заради стачката на писателите/сценаристите ще бъдат излъчени само 10 епизода от този сезон.
Засега има сценарий за 13 епизода, но само 10 от тях са заснети. Тази седмица ще приключат снимките за 11-ти епизод. Но 12-ти и 13-ти няма да бъдат заснети, докато стачката не приключи.
Според разписанието на ABC първата част на епизода "Crash Into Me" (9-ти) /в който ще участва Сет Грийн/ ще бъде излъчен на 22 ноември.

Strikewatch: Grey's Stars Speak Out
Актьорите от сериала Grey's Anatomy подкрепят стачката

Елен Помпео, Патрик Демпси, Сандра О, Катрин Хийгъл, Джъстин Чембърс, Джеймс Пикенс Младши, Сара Рамирез, Ерик Дейн и Т.Р. Найт изразиха подрепата си, по време на обедната си почивка.
"Ние искаме да подкрепим тези писатели и това което правят" каза Джеймс Пикенс Младши "Те са хората които стоят зад думите на всеки актьор и изпълнител, които изговарят всяка седмица. Те са тези, които правят шоуто така успешно. Просто е невероятно това, което направиха през изминалите четири сезона. Трябва да бъдат компесирани за таланта си. Те просто искат справедлива част от този огромен пай.
"Ако феновете искат да подкрепят актьорите и сценаристите, нека не свалят сериалите от интернет" каза Елен Помпео.

Повече информация тук
brooke_scott
Цитат(DesiTo @ Nov 10 2007, 21:35) *
"Ако феновете искат да подкрепят актьорите и сценаристите, нека не свалят сериалите от интернет" каза Елен Помпео.

хах да бе ние тука дет сме в БГ и филмите ги пускат година след като са излязли епизоди, а мн често не ги и пускат, да не сваляме сериалите от нета wacko.gif а кво да праймconfused.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 12 2007, 14:58) *
Цитат(DesiTo @ Nov 10 2007, 21:35) *

хах да бе ние тука дет сме в БГ и филмите ги пускат година след като са излязли епизоди, а мн често не ги и пускат, да не сваляме сериалите от нета wacko.gif а кво да праймconfused.gif

Ами така то ние ако не сваляме от нета това означава въобще да не гледаме. Едно на ръка, че ги пускат по-късно и второ, че много рядко в Бг излизат Двд-та със сериалите, а и да излязат, то е доста по-късно отколкото в Америка. Американците тяхната лесна. Те гледат серииите още като изязат, а и както ми каза една фр по техните телевизии една серия я повтарят по хиляда пъти mad.gif
[dEs]
Ее че ние ако не ги свалим от нето какво ще правимconfused.gif Колкото и да ми харесва даден сериал не бих си купила ДВД-то.
ludoto_mimi
Цитат(desitoo_91 @ Nov 12 2007, 20:27) *
Ее че ние ако не ги свалим от нето какво ще правимconfused.gif Колкото и да ми харесва даден сериал не бих си купила ДВД-то.

Аз бих. Стига да имах пари. rolleyes.gif И дискове много щях да си купувам. rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 12 2007, 21:18) *

Аз бих. Стига да имах пари. rolleyes.gif И дискове много щях да си купувам. rolleyes.gif

да и аз мисля, че си струва да си взема оригинално DVD, ама то в БГ като ги няма ;(
ladysunshine
За всички фенове на анатомията днес в Бравото има плакатче. не е кой знай какво, но все е нещо...
Катeто
Да,плаката не е лош,обаче имам чувството,че са правили само една фотосесия,всички снимки са еднакви blink.gif
[dEs]
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 12 2007, 21:18) *
Ее че ние ако не ги свалим от нета какво ще правим confused.gif Колкото и да ми харесва даден сериал не бих си купила ДВД-то.

Не бих си го купила точно по тази причина, че нямам пари. Но не мисля, че излизат тук ДВД-та с сериалите като ОТХ и Анатомияна на Грей. Ии може би просто аз не знам.
Brooke
Цитат(desitoo_91 @ Nov 17 2007, 20:33) *
Не бих си го купила точно по тази причина, че нямам пари. Но не мисля, че излизат тук ДВД-та с сериалите като ОТХ и Анатомияна на Грей. Ии може би просто аз не знам.

Ми не,не излизат,а и да излизаха,нямаше да има кой да си ги купи.Колкото и да си кривим душата,при положения ,че можем да си ги сваляме безплатно,няма да ни се дават пари,макар че е редно unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(Brooke @ Nov 18 2007, 17:23) *

Ми не,не излизат,а и да излизаха,нямаше да има кой да си ги купи.Колкото и да си кривим душата,при положения ,че можем да си ги сваляме безплатно,няма да ни се дават пари,макар че е редно unsure.gif

Всичко е въпрос на пари и елементарна култура. Всички свалят, не сме само ние. Само че чужденците свалят, за да пробват дали нещо ще им хареса и после си го купуват, защото имат с какво. rolleyes.gif
[dEs]
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 18 2007, 17:48) *
Цитат(Brooke @ Nov 18 2007, 17:23) *

Всичко е въпрос на пари и елементарна култура. Всички свалят, не сме само ние. Само че чужденците свалят, за да пробват дали нещо ще им хареса и после си го купуват, защото имат с какво. rolleyes.gif

Еми ето това е разликата между нас и чужденците. Те купуват, но имат с какво да купят ДВД-то. Аз не си кривя душата и си казвам, че докато съм в България, ще си тегля такива сериали, а и не само сериали, но ифилми и музика от нета. Редно е да се купуват, но не сме ние виновни, че за един обикновен диск с чуждестранна музика, като HIM трябва да дадеш 25 лева за 10 - 15 песни който може да си дръпнеш безплатно.
Катeто
Прави сте няма нимакъв смисъл да купуваш диск,в който сиг не всички песни ще ти харесат и ще ти омръзне след месец,като можеш да си дърпаш без проблем и псоле като ти омръзне да си изтриеш албума smile.gif а между другото тая стачка много дразни sad.gif бях се нагласила да гледам новите серийки,ама няма dry.gif те пък да не видят нещо 18.gif
ladysunshine
Цитат(DesiTo @ Oct 21 2007, 14:21) *
[b]Seth Green Joins "Grey's Anatomy"

Сет Грийн ще участва в два епизода от новия сезон на "Grey's Anatomy". "Grey's Anatomy" е един от любимите му сериали. "Ако ще се разболяваш, Seattle Grace Hospital е мястото, където да го направиш" - каза Грийн. "Може би те ще ме наричат McSicky."

Току що гледах епизода, в който участва Сет и ми хареса как играеше. Беше забавен и си играеше добре. Само накрая на епизода малко гадно стана с него и се надявам да не умре в следващия.
Иначе на последния епизод се накефих, че Ева се върна и силно се надявам да си остане с Алекс
ludoto_mimi
Добре, че има стачка иначе нямаше да изтърпя пълен сезон. Лично за мен сериалът изтъпява все повече и повече. След финала на трети сезон бях казала, че няма да го гледам, но въпреки това реших да му дам шанс и сега направо съжалявам.
Според мен най-силен беше втори сезон.
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 7 2007, 20:52) *
Добре, че има стачка иначе нямаше да изтърпя пълен сезон. Лично за мен сериалът изтъпява все повече и повече. След финала на трети сезон бях казала, че няма да го гледам, но въпреки това реших да му дам шанс и сега направо съжалявам.
Според мен най-силен беше втори сезон.

ми аз така и не съм почнала 4ти, ама доколкото ми разправя С, не е добре работата, а с тва 4е 2ри е бил най-добър съм наоълно съгласна biggrin2.gif
ladysunshine
И аз се присъединявам към вашето мнение. Определено втори сезон беше най-добрия. Трети също ставаше долу-горе, накрая на финала доста неща се случиха, но сега 4 сезон е пълна скука
[dEs]
Охх определено изблудня филма. Тцтцт изобщо не е предишния сериал. Много голяма скука.
♥Didito♥
Ах,аз още не съм гледала 4-ти сезон,ако ми остане време ще го гледам!
Катeто
http://zamunda.net/details.php?id=110168 ето линк за 10ти епизод,има и субтитри.Ако създавителя на темата има нещо против нека да махне поста,просто никой не пишеше в темата,а епизодчето излезе unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.