Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Grey's Anatomy - Сезон 4
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
Страници: 1, 2, 3
ladysunshine
Кога се очаква да излезе 11 епизод confused.gif
Катeто
Ами Десито е написала,че ще излезе на 10ти Януари по-горе,но незнам дали има промяна wink.gif

Преди малко изгледах 10 тия епизод,със закъснение biggrin2.gif Епизодчето не беше никак лошо,като се има в предвид каква боза е четвърти сезон.Искам да видя и следващата серия,мисля че беше последна,за да свършва тази безмислица wink.gif
Zenityyy
ох вече нямам търпение rolleyes.gif
radiks
Излязъл е вече 11 епизод от 4 сезон на Анатомията на Грей. Има го в Замундата smile.gif
Mr. Winchester
Grey's.Anatomy.s04e11.HDTV.XviD-0TV

radiks
а субтитри някой знаели дали има?

А кога ли ще излезне 12-ти епизод
Катeто
Изгледах епизодчето оттук-оттам понеже още няма субове,обаче ми се стори тъжничко,особено Дерек и Мер като се скараха sad.gif В тоя епизод Изи и Алекс бяха толкова сладки,яд ме е че не ги събират,но пък какво да очакваш от тоя скапан сезон wink.gif Иначе се надявам по-скоро да станат субовете поне да изледма серийката както тряа smile.gif
Syleena
11 епизод беше доста добър ... тъжничък наистина, но хубав... някой знае ли кога излиза следващия епизод или тъпата стачка ще продължава вечно sad.gif confused.gif?
dudenceto
Някой знае ли дали сериала ще продължи или ще има нов сезон през есента ? rolleyes.gif
ToNiToOo94
Джордж няма стажанти,защото не мина изпита,а останалите-да и за това имат.
Иначе зе сега ми харесва,но се чудя от къде може да изтегля 12 серия....вече изгледах всички rolleyes.gif
fenka_1
малко съм назад с инфото,искам да попитам кога ще излезе 12 епизод,или вече е излязъл и не мога да го открия
brooke_scott
s04e12
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Apr 25 2008, 06:47) *

ОМГ още ли има? Няква идея още колко епизода ще излязат и дали ще има 5 сезон?
Катeто
Ами официално бяха казали,че сериала ще е 6 сезона,но това беше преди стачаката...обаче 4ти сеозн е супер бозав аз даже не помня и една серия от него sick1.gif сега ще изтегля 12ти епизод,пък да видим.Искам само да попитам ще излизат ли пак всяка седмица епизоди?Ако някой знае да каже плс?
П.П:май всички зарязаха тая тема unsure.gif
Syleena
честито ново епизодче.. .време беше! smile.gif До колкото аз знам ще си има пълен 4ти сезон.. не знам сега с тая стачка накъде отиват нещата... ако намеря инфо ще кажа smile.gif
Катeто
Дано да е пълен сезона и да си имаме всяка седмица епизодче.Иначе серията беше хубава,може би най-хубавата от тоя сезон,защото доста го бяха разводнили.С тая надпревара между тях беше много забавно.Само дано да има субс скоро unsure.gif
Syleena
Дам, аз откровено се забавлявах на надпреварата и всичко около нея... даже на няколко момента бая си се хилих... А Марк като истински приятел харесва повече Меридит за Дерек, мн ми хареса като й каза в ухото мнението си за дерек и роуз... Мередит направо ме изпълни накрая като каза че е измислила начин да спасява хора и всико което каза на дерек... евала на момичето, държи се геройски! smile.gif Добър беше епизода emoticon1 (117).gif
Zenityyy
ох време беше за ново епизодче rolleyes.gif серията беше велика ,но аз исках изи да спечели макар огромното желание на кристина
ПП:дано следващия епизод излезе скоро и е толкова инт колкото този rolleyes.gif
ladysunshine
subs 04x12
04x13
ludoto_mimi
Новият епизод беше много готин с Адисън! Липсваше ми в Сиатъл Грейс. rolleyes.gif
Катeто
И на мен новия епизод ми хареса много.Такъв смях падна когато влязоха всички в асансъора,че сега като се сетя пак ми става смешно 18.gif 18.gif Много добро епизодче.След стачката епизодите не са никак зле 4.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ May 3 2008, 15:38) *
И на мен новия епизод ми хареса много.Такъв смях падна когато влязоха всички в асансъора,че сега като се сетя пак ми става смешно 18.gif 18.gif Много добро епизодче.След стачката епизодите не са никак зле 4.gif

подкрепям, явно почват да се оправят нещата.
btw тая Ребека почва да ме нерви mad.gif сериозно писна ми постоянно да идва и да си отива и ся пък бременна, ама не е бременна wacko.gif дано да се маха по-бързо, Алекс като разбере, че няма бебе 15.gif
Zenityyy
епизода беше страхотен повечето заради Ади . Ох мн ми липсва д-р Монгомъри blush.gif И чесно казано Изи е време вече да се вземе в ръце , а Кристина прекалява и взе да става банална.Джордж е Дрек сериозно започват да ми дразнят.
ПП:Липсва ми Адисън unsure.gif
Mr. Winchester
Промо снимки:

brooke_scott
Grey's Anatomy 04x14 Enjoy 10.gif
secretk
subs13
Syleena
Не знам и аз от къде да почна... 13 еп много много ми хареса!!! Когато Джордж каза на Изи тва за смеха и ми стана някво много сантиментално... А тая Ребека някой да я отрепе!!! Всички чакат Изи и Алекс да се съберат някой ден, тя само пречи! Вманиачена! Ся си пускам 14ти еп да видим... епизодчетата след стачката наистина са доста добри!
fenka_1
В арената няма субтитри на 14 епизод 16.gif
secretk
тук имa субтитри за 14
fenka_1
Цитат(secretk @ May 12 2008, 19:55) *

Благодаря ти много smile.gif
brooke_scott
Grey's.Anatomy.s04e15
Syleena
Мнения за 15ти? Аз лично бях направо в потрес накрая ! Вие кво мислите? Хареса ми Джордж! Много ми хареса!
Кристина почва мноооого да ме дразни с тва си държание, имам чувството че тези неща които ги наговори на Джордж и на Лекси, й се иска да се погледне в огледалото и да ги каже на себе си вместо на тях.
А Алекс направо не знам... айде да я оставя тази Ребека и да си се връща при Изи! Тя толкова тъжно го гледаше..
А Мередит... кво да кажа - както винаги кълбо от емоции... Много ми харесва Елън Помпео как играе, определено е добра! smile.gif
brooke_scott
Цитат(Syleena @ May 19 2008, 11:58) *
А Алекс направо не знам... айде да я оставя тази Ребека и да си се връща при Изи! Тя толкова тъжно го гледаше..

подкрепям worthy.gif кво ми се мотай още, няма да го чакам 100 години да осъзнае, че тряя да е с Изи я wacko.gif някъде бях чела, нз дали се счита като спойлер, но бяха задали въпрос дали ще се развие връзката им и беше отговорено нещо от рода на "време е" unsure.gif аз мн се надявам тва да е на хубаво biggrin2.gif
Катeто
http://zamunda.net/details.php?id=128851&a...1#startcomments
Незнам защо са две серии,но са излезли днес и казват че са финала на сезона,приятно гледане 4.gif
chdemirova
финалът на 4-ти сезон за мен беше уникален с последната сцена м/у Дерек и Мередит, толкова романтичен с всичките тези запалени свещи, адски оригинално..... надявам се през новия сезон да бъдат най-сетне заедно. другото за което се радвам е че може би нещата отново ще потръгнат за изи и алекс, дано защото те са ми най-любимата двойка..... сцените с момчето и момичето на което правиха експерименталните операции на главата също бяха страшно вълнуващи......въобще страхотни 2 последни епизода от сезона.....
brooke_scott
Ребека се разкара, Ребека се разкара mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif три пъти УРА за Шонда! worthy.gif И също така Изи е the best. Много ми хареса, даже се компенсира за това, че в началото ми беше любимка, после от средата на 3-ти сезон беше за убиване, но сега й прощавам mrgreen[1].gif Алекс е късметлия, че я има blush.gif нз кво щеше да прай тоя човек, ако не беше тя rolleyes.gif Мн мн мн мн мн мн искам да се съберат. Те са си перфектни заедно и дано след тая нощ Алексчо милия ми да се осъзнае, че ако продължи с глупостите, той става за убиване 9.gif Сцената им беше страхотна накрая (макар Алекс нещо да не ми хареса напълно, но ще изчакам да вида кви ас му намеренията за после и тогава ще го съдя biggrin2.gif ) мн ме разчувстваха и двамата и разбраха, че могат да разчитат един на друг винаги. И не на последно място целувката им...мм целувката им blush.gif личеше си, че и двамата още имат някви чувства и особено мн си пролича когато Изи отвърна. Абе беше супер целувка, точно Алекс и Изи целувка, няма слабо biggrin2.gif wub.gif
Иначе при Мереди и Дерек също се радвам, че пак са заедно и беше мн романтично с къщата и свещите, ама то при тях си е ясно, че ще заедно накрая, квото и да става преди тва mrgreen[1].gif

ПП: Кали и Хан wacko.gif sick1.gif
secretk
субтитри за 15 епизод
Syleena
Оле мале! biggrin.gif 13.gif Страхотен край на сезона! Аз мн се радвам за Джордж и за това че Кристина най-сетне проумя че и тя прави същото като Хан smile.gif
А за Алекс и Изи wub.gif - не знам, чакам субтитрите, защото не можах да чуя какво точно и каза той. Дано да се оправят, наистина е КРАЙНО време! Мередит и Дерек - най-сетне!!! Само не знам да не ни изненадат новия сезон с тва че мередит не го е дочакала там, щото ще откача!!! glare.gif 14.gif
Кали и Хан - blink.gif ама с мойте приятелки още откакто дойде имаме такива подозрения за нея - в крайна сметка никоя друга не е отказала на Слоун rolleyes.gif
brooke_scott
ей някой може ли да ми кажа коя е песничката, която пускат на края (ама малко преди CODA-та) когато Изи и Алекс се целуват (Хан и Кали, и шефа и жена му също) unsure.gif мн ще съм ви благодарна =]
Syleena
Ida Maria - Keep Me Warm
Ако я намериш някъде моля те, пусни я тук, защото аз не я намирам никъде, а търсих доста.
brooke_scott
Цитат(Syleena @ Sep 14 2008, 22:25) *
Ida Maria - Keep Me Warm
Ако я намериш някъде моля те, пусни я тук, защото аз не я намирам никъде, а търсих доста.

Съвсем бях забравила за тази песничка, мерси. Аз я намерих ето тук
Syleena
мерси wink.gif песничките от 4ти сезон са много добри, дано някъде да намеря събрани повечко на едно място. smile.gif
ludoto_mimi
Season 4 Bloopers

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.