Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Grey's Anatomy - Сезон 4
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
Страници: 1, 2, 3
DesiTo

~ Operations. Relations. Complications. ~

Премиера на четвърти сезон:
27 Септември 2007, 22 епизода
.
В ролите:
Елен Помпео - Мередит Грей
Патрик Демпси - Дерек Шепърд
Сандра О - Кристина Янг
Катрин Хийгъл - Изи Стивънс
Джъстин Чембърс - Алекс Карев
Чандра Уилсън - Миранда Бейли
Джеймс Пикенс Младши - Ричърд Уебър
Сара Рамирез - Кали Торес
Ерик Дейн - Марк
Т.Р. Найт - Джордж О`Мали

• • •

Исая Уошингтън (Престън Бърк) е уволнен.
Исая Уошингтън, изиграл ролята на д-р Престън Бърк в "Анатомията на Грей", в края на май бе изгонен от медицинската поредица на ABC заради скандал след анти-*цензура* коментари. Сега обаче той получи втори шанс в телевизията, този път в продукция на кабелния канал NBC. От тази седмица той официално е гостуващ актьор във фантастичната драма Bionic Woman. Исая ще се превъплъти в мистериозна личност, попаднала случайно в загадъчна научна организация. Героят е създаден по идея на самия актьор. "Уошингтън е страхотен актьор и мисля, че ще се впише перфектно в новия ни проект", разказва директорът на телевизията Бен Силвърман.
Кейт Уолш (Адисън Монтгомъри) също няма да участва в новия сезон.
Създателката на "Анатомията на Грей" и носителка на наградата Златен Глобус, Шонда Раймс, започва история за ново начало и стари приятели. Адисън Монтгомъри е известен неонатален хирург, уважавана от нейните приятели и колеги в болница "Сиатъл Грейс". След като решава, че вече не може да живее близо до бившия си съпруг, McDreamy, и бившия си любовник, McSteamy, Адисън се отправя към Лос Анжелис за по-топло време и по-сполучливи възможности. Отново събрана с вече разведените си приятели от университета, Наоми и Сам, тя се присъединява към тяхната частна практика. В ролите участват Кейт Уолш, Ейми Бренеман, Тим Дейли и Тей Дигс. "Private Practice" разказва историята на една жена, която не се страхува от промените и е готова да започне нов живот.

• • •

Промо снимки:

Още снимки тук

• • •

Download:
Епизод 4.01 - A Change Is Gonna Come
Дата на излъчване: 27.09.2007

Greys Anatomy S04E01@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E01@ArenaBg.com
Епизод 4.02 - Love/Robins
Дата на излъчване: 04.10.2007

Greys Anatomy S04E02@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E02@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E02@ArenaBg.com
Greys Anatomy S04E02@ArenaBg.com

Епизод 4.03 - Let The Truth Sting
Дата на излъчване: 11.10.2007

Greys Anatomy 403@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E03@ArenaBg.com
Епизод 4.04 - The Heart Of The Matter
Дата на излъчване: 18.10.2007

Greys Anatomy S04E04@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E04@ArenaBg.com

Episode 4.05 - Halloween episode
Дата на излъчване: 25.10.2007

Greys Anatomy S04E05@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E05@ArenaBg.com
Episode 4.06 - Kung Fu Fighting
Дата на излъчване: 01.11.2007

Greys Anatomy S04E06@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E06@ArenaBg.com

Episode 4.07 - Physical Attraction Chemical Reaction
Дата на излъчване: 08.11.2007

Greys Anatomy S04E07@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E07@ArenaBg.com

Episode 4.08 - Forever Young
Дата на излъчване: 15.11.2007

Greys Anatomy S04E08@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E08@ArenaBg.com
Episode 4.09 - Crash Into Me (Part 1)
Дата на излъчване: 22.11.2007

Greys Anatomy S04E09@Zamunda.Net
Greys Anatomy S04E09@ArenaBg.com

Episode 4.10 - Crash Into Me (Part 2)
Дата на излъчване: 13.12.2007

Greys Anatomy S04E10@Zamunda.Net
Episode 4.11 Lay Your Hands on Me
Дата на излъчване:10.1.2008

Greys Anatomy S04E11@Zamunda.Net

Episode 4.12 Where The Wild Things Are
Дата на излъчване: 24.04.2008
Greys Anatomy S04E12@Zamunda.Net

Episode 4.13 Piece of My Heart
Дата на излъчване: 01.05.2008
Greys Anatomy S04E13@Zamunda.Net

Episode 4.14 The Becoming
Дата на излъчване: 08.05.2008
Grey's Anatomy S04E14@Zamunda.Net

Episode 4.15 Losing My Mind
Дата на излъчване: 15.05.2008
Grey's Anatomy S04E15@Zamunda.Net

Episode 4.16 / 4.17 Freedom (season finale)
Дата на излъчване: 22.05.2008
Grey's Anatomy S04E16-E17@Zamunda.Net

Grey's Anatomy S04@Zamunda.Net

• • •

Субтитри:
(subs.sab.bz, subs.unacs.bg)
[04x01] [04x02 / 04x02] [04x03] [04x04] [04x05]

[04x06] [04x07] [04x08] [04x09] [04x10]

[04x11] [04x12] [04x13] 04x14] [04x15] [04x16-17 ]
girl_from_hell
ау ново сезонче с нетърпение го очаквам smile.gif
Исая Уошингтън (Престън Бърк) е уволнен. .. хм странно
dudenceto
Дали има някакво спойлерче някъде за новия сезон rolleyes.gif ?
DesiTo
Цитат(girl_from_hell @ Aug 5 2007, 23:52) *
Исая Уошингтън (Престън Бърк) е уволнен. .. хм странно

Да, след скандала между него и Т.Р. Найт (свързано е с това, че Т.Р. Найт е г*й) са го уволнили. Даже още по време на трети сезон се говореше, че или Найт или Исая ще напуснат, дори и за Патрик, който също е имал някакви спорове с Исая Уошингтън. Затова и още не е ясно дали Т.Р. Найт, той не е уволнен, но може и да напусне, заради този скандал, още повече, че персонажа му Джордж не си взе изпитите в края на 3-ти сезон.

Цитат(dudenceto @ Aug 6 2007, 10:45) *
Дали има някакво спойлерче някъде за новия сезон rolleyes.gif ?

Ето тук има спойлери за първите три епизода, както и малко обща информация.
the_mouse
Малко ме притеснява да не го сбозят... махат Бърк, нов любовен триъгълник... wacko.gif
^Mim0zKa^
ае.. то без Бърк няма да бъде никфа Анатомия на Грей ... ;( .. въобще няма да е същото ..
ludoto_mimi
Цитат(the_mouse @ Aug 6 2007, 14:37) *
Малко ме притеснява да не го сбозят... махат Бърк, нов любовен триъгълник... wacko.gif

вече го сбозиха. След финала съм напълно разочарована и не вярвам да събере старата аудитория и да си върне предишната слава. Просто тотално се сбози с тия любовни многоъгълници...
girl_from_hell
хаха дам още един триъгълник със същите герой оо дано да не направят така, а пък .. за бърк наистина много жалко
Ellen&Patrick
Наистина е жалко.че махат Асия.но той прекаляваше със скандалите.Заради него по време на снимките на 3ти сезон бяха спрели сериала.... wacko.gif Иначе е наистина добър актьор.но можеше да се сдържа.Пък за Ти Ар Найт не ми се вярва да напусне blink.gif Иначе на мен ми е най-мъчно за Кейт huh.gif
Сега нямам търпение да започва новия сезон и да ги видим тия образи пак 4.gif
Zenityyy
ee време беше да да пуснете някакво инфо за 4 сезон. Жалко ,че Адисън и Бърк няма да ги има без тях 100% няма да е същото....
brooke_scott
аз нещо останах разо4арована от края на 3-ти сезон, 4е и от по4ти целия, особено с оная глупост с Джордж и Изи, беше страшно тъпо, както и да е. надявам се 4-ти сезон да е по-добър, жалко само 4е се маха Бърк - той ми беше 1 от любимците, за Адисън се кефя 4е няма да я има и се надявам Джордж и него да го няма smile.gif
ladysunshine
Адисън се маха йеее Скоро ще гледаме новия сезон супер smile.gif остават ми още няколко епизода от 3 сезон, ще се постарая да ги изгледам дотогава, че да почва новия сезон :Р
Adorkable
Махат Адисън, Бърк сигурно и Джордж ,а май няма да доживея да разкарат тия досади Изи и Алекс sick1.gif .Опропастиха серияла.
Иначе тази новата е сладка,ама тия деветоъгълници ми омръзнаха.
_-LuXuRiOuS-_
Аз се радвам че махат Исая .. адски непрофесионално е постъпил като е обидил Ти Ар Найт .. а що се отнася до Кейт мисля че без нея няма да е толкова интересно .. смисъл тя е мн яка .. ьхахь .. и много красива .. а иначе дано тая лекси гръм да я удари .. още в последния епизод на трети сезон не ми хареса .. ако се забърка с McDreamy .. еййй .. 14.gif
DesiTo
Спойлери
ladysunshine
DesiTo, мерси мн мн мн за инфото worthy.gif последната стажантка ми е най-симпатична. Много се радвам, че има снимка на Изи!
Menna
Няма да е лошо да се направи една нова тема за спойлери, различна от тази за новините.
Благодаря за информацията. Добре поне, че Патрик продължава да е част от екипа, в противен случай нямаше да имам интерес да следя сериала. biggrin.gif
Катeто
уж е лекарски сериал,пък с тея триъгълници... wacko.gif
абе хора как може Изи да има стажанти нали тя самата е стажантка 16.gif сори ама не разбрах...
fenka_1
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 19 2007, 08:33) *
уж е лекарски сериал,пък с тея триъгълници... wacko.gif
абе хора как може Изи да има стажанти нали тя самата е стажантка 16.gif сори ама не разбрах...

И аз не разбрах това за Изи и стажантите.Тя има стажанти,а Джордж си остава стажант ?! Не успях да разбера blush.gif wacko.gif
ladysunshine
Еми Изи вече може да не е стажантка, няма цял живот да е стажантка я!
Катeто
да обаче бяха казали че са стажанти 6 или 7 години,а това се случва в същата година в която се снима трети сезон..
[dEs]
Каде ги четете тези работи? И каде има снимки и промо?
brooke_scott
Цитат(Adorkable @ Aug 9 2007, 11:09) *
Махат Адисън, Бърк сигурно и Джордж ,а май няма да доживея да разкарат тия досади Изи и Алекс sick1.gif .Опропастиха серияла.
Иначе тази новата е сладка,ама тия деветоъгълници ми омръзнаха.

абе ти 4уваш ли се кво говориш wacko.gif Изи и Алекс са най-готините в сериала. мале някой хора са мн зле blink.gif
DesiTo
Цитат(desitoo_91 @ Aug 20 2007, 12:46) *
Каде ги четете тези работи? И каде има снимки и промо?

В темата имаше, аз ги бях постнала, но някои потребители не бяха доволни, което е напълно нормално, все пак имаше и спойлери, затова редактирах поста си. smile.gif

4.01 "A Change is Gonna Come" Promo
brooke_scott
ей мерси мн за промото. Явно все пак сестрата на Мередит - Лекси ще си има нещо с Дерек
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Aug 25 2007, 14:34) *
ей мерси мн за промото. Явно все пак сестрата на Мередит - Лекси ще си има нещо с Дерек

м да,Искам Алекс и Изи И Мер и Дерек ама май няма да стане...ще видим след 1 месец biggrin2.gif
ludoto_mimi
US Weekly Ads

Promo Pics

Nasi
Хубави снимки,но няма да е същото. sad.gif
Tedds
Цитат(Nasi @ Sep 5 2007, 15:28) *
Хубави снимки,но няма да е същото. sad.gif

Да... все пак мерси за снимките...жалко че го няма Бърк...
DesiTo
Цитат(Nasi @ Sep 5 2007, 14:28) *
но няма да е същото. sad.gif

Да, аз също така мисля.
Освен че Кейт Уолш и Исая Уошингтън няма да участват, сценаристите доста сбозиха историята. Като цяло 3-ти сезон не беше толкова добър, колкото първите два, според мен.

Мими, благодаря ти за снимките.
brooke_scott
мерси за сним4иците Алекс4о е мн слади4ък и Изи е мн готина и т.н.
DesiTo
Още промо снимки:

bo7evka
Верно, големи промени ще настъпят.
ludoto_mimi
Ново кратко промо
ludoto_mimi
ХАхах, второто промо е супер. 18.gif
ludoto_mimi
Музиката от епизода:

I'm From Barcelona - "Oversleeping"
Lilly Allen - "Knock 'Em Out"
Blonde Redhead - "23"
Meiko - "Reasons to Love You"
Cinematic Orchestra - "To Build a Home"
(CODA)

Очертава се интересен епизод, дано този сезон е по-добър от предишния.
Катeто
серията беше много интересна,преид малко я изгледах smile.gif обаче явно още няма субтоитри и затова моля ако някой намери да даде линкче...а и DesiTo мерси за линка към замунда rolleyes.gif
Menna
Много скучен епизод. Забавлявах се единствено на частта, когато се опитваха на имитират Бейли. biggrin2.gif
Усеща се липсата на Адисън и Бърк. wink.gif
Катeто
наистина се усеща липсата им,особено на Бърк понеже той си беше от самото начало там unsure.gif
Zenityyy
И аз ще се присъединя към идеята зя липсата на Адисън и Бърк - мн е тъпо,че ги няма wacko.gif Видяхте ли я Кристина как бързо си оправи стажантите biggrin2.gif мен лично най- михареса сърничката когато стана biggrin2.gif изражението на Изи беше много смешно rolleyes.gif Сестрата на Мередит трябва доста да се потруди да заслуже симпатиите на околните и моите в това число. Беили мн ме изкефи с държанието си към д-р Уебър rolleyes.gif
ПП:Мерси много на turezki за субтитрите worthy.gif
Loven
И според мен се усеща отсъствието на Бърк и Ади. А иначе епизода беше готин.Много ми хареса накрая сцената с Мер и Дер. 4.gifbiggrin2.gif толкова са сладки що се разделиха. sad.gif Също ми хареса и когато Изи спаси сърната. biggrin2.gif
Roxanne
Хареса ми първа серия, нещата са доста различни сега когато досегашните стажанти имат свои такива smile.gif Бърк и Адисън ще липсват, но с новите персонажи се надявам, че нещата ще се раздвижат малко и любимото сериалче ще стане дори малко по-интересно. happy.gif
За пореден път Изи се затвърди като най-симпатична и добра, аз като любител на животните много се трогнах от борбата и да спаси сърната. Само малко ме дразни сторията й с Джордж, но ще видим какво ще измислят сценаристите.
Радвам се на новото сезонче и с нетърпение чакам всяка нова серия 4.gif
ladysunshine
Първия епизод беше хубав, сега ще си изтегля и 2-я
Devil^Rose^^
Е.. добре де, аз защо не мога да изтегля 1 еп. от замундата mad.gif а нямам и рег за арена 16.gif
Помощ !? blink.gif
Zenityyy
Цитат
Devil^Rose^^ Публикувано на Днес, 21:47
Е.. добре де, аз защо не мога да изтегля 1 еп. от замундата mad.gif а нямам и рег за арена 16.gif
Помощ !? blink.gif

Ами или нямаш достатъчно дисково пространство или нещо бъркаш при свалянето.Аз я изтеглих от zamunda и нямаше проблеми rolleyes.gif
Серията беше хубава - особено момента когато Кристина раздаваше сватбените си подаръци rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.