Интелектуалец е 8-) (Асен Разцветников > ALL!!!!!
)
Име:Тони
Години:17 без ммммм 11 дни ;/
Зодия:По логиката с 11те дни - Дева xD
Град :Плд, фтв
Тегло:69 кг
Височина:1,77
Очи:Черни или кафяви,нз idk xD
Семейно положение:От скоро айляк релакс *freedom* (whew)
Прякор:Апф xD Нямам в момента май... Освен с Forgy и Тони, някои се обръщат към мен и с Luca Tony :|
Бачкане: Само лятото и чат пат някоя събота и неделя ако закъсам... Иначе още се водя ученик от 11 клас ...
Даскало: ГХП "Св Св Кирли и Методий" (бившото Благоев на центъра xD )
Музика:Зависи, по принцип нямам ограничения в стил, но избягвам чалгата колкото и да ми се понрави някоя песен от този "стил" . Ако трябва да дам любими стилове...хмм..примерно rock, alternative, pop, pop-punk, metal, anime ost ftw ! xD Абе квото се сетите xD

Позьор, фтв ! xD
Сериали: Абе не съм много много по следеното на сериало, по - вероятно е някой сериал да приключи и да го изгледам за 4-5 дни xD Но да речем Prison Break, Heroes, Grey's Anatomy, House MD, Las Vegas, Two and a half men... По скоро бих изгледал някое аниме ако имам достатъчно време, отколкото някой сериал
Филми:Ммммм... :? ... Повече scy - fi .. Hellboy 1/2 , Batman (all) , Hancock, Mummy 1/2 (без 3), Star Wars (all), Big Stan, Wall-e, Indiana Jones (all)...100% се сещам за тези, които съм гледал в последно време... Ааа + това не мога да гледам хоръри :| Не мога да се настроя да се уплаша от филм или някой такъв да ме държи в напрежение или на нокти :| Като се наложи да гледам хоръри седя и се пуля в ТВ-то... xD
Хоби: Football :| Когато мога, по колкото повече мога (Къде професионално, къде не...то ше се чуе
Девиз: "Everything dies it's a natural part of life, but if your life has no purpose, then you're dead already"
Характер: Охаа...Как да започнем тук...хмм... По принцип не съм от "леките" характери xD Обичам да си казвам квото мисля без да ме интересува кой е срещу мен,какъв е, за кво се бори. Не спестявам нищо никому. Най-мразя лицемерството и някой да говори зад гърба на другите. Такива хоре ме изкарват от релси. Не вярвам в лафа "Важно е участието, а не победата". Ако тръгна да се занимавам нещо го правя с всички сили до край, а ако свързано със спорт до победа. Като цяло трудно се разбирам с хора, които са ми антипатични. Не мога да fake-на смайла и да си приказвам с тях. Също така не вярвам в бог... няма да ви занимавам тука с вижданията ми и т.н. прото потърсете мои постове в теми за бог, ще се уверите ( знам, че е прието да се пише с главна буква... idk again
Ако имате въпроси - питайте ;/ Предполагам, че ще отговоря xD

Отчайвам са от Ман Сити и тяхните мечти :| ;/