Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: f0rgy
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
f0rgy

Интелектуалец е 8-) (Асен Разцветников > ALL!!!!! 18.gif )

Име:Тони
Години:17 без ммммм 11 дни ;/
Зодия:По логиката с 11те дни - Дева xD
Град :Плд, фтв punk.gif
Тегло:69 кг
Височина:1,77
Очи:Черни или кафяви,нз idk xD
Семейно положение:От скоро айляк релакс *freedom* (whew)
Прякор:Апф xD Нямам в момента май... Освен с Forgy и Тони, някои се обръщат към мен и с Luca Tony :|
Бачкане: Само лятото и чат пат някоя събота и неделя ако закъсам... Иначе още се водя ученик от 11 клас ...
Даскало: ГХП "Св Св Кирли и Методий" (бившото Благоев на центъра xD )
Музика:Зависи, по принцип нямам ограничения в стил, но избягвам чалгата колкото и да ми се понрави някоя песен от този "стил" . Ако трябва да дам любими стилове...хмм..примерно rock, alternative, pop, pop-punk, metal, anime ost ftw ! xD Абе квото се сетите xD

Позьор, фтв ! xD

Сериали: Абе не съм много много по следеното на сериало, по - вероятно е някой сериал да приключи и да го изгледам за 4-5 дни xD Но да речем Prison Break, Heroes, Grey's Anatomy, House MD, Las Vegas, Two and a half men... По скоро бих изгледал някое аниме ако имам достатъчно време, отколкото някой сериал
Филми:Ммммм... :? ... Повече scy - fi .. Hellboy 1/2 , Batman (all) , Hancock, Mummy 1/2 (без 3), Star Wars (all), Big Stan, Wall-e, Indiana Jones (all)...100% се сещам за тези, които съм гледал в последно време... Ааа + това не мога да гледам хоръри :| Не мога да се настроя да се уплаша от филм или някой такъв да ме държи в напрежение или на нокти :| Като се наложи да гледам хоръри седя и се пуля в ТВ-то... xD
Хоби: Football :| Когато мога, по колкото повече мога (Къде професионално, къде не...то ше се чуе smile.gif ) xD It's a lifestyle smile.gif Иначе (време да вкарам клишетата xD ) Слушам музика,гледам тв, седя на ПЦ,излизам с приятели *край на клишетата" . Напоследък и правенето на мизерии ми се превръща в хоби *ashamed* ама лято е, норм xD
Девиз: "Everything dies it's a natural part of life, but if your life has no purpose, then you're dead already"
Характер: Охаа...Как да започнем тук...хмм... По принцип не съм от "леките" характери xD Обичам да си казвам квото мисля без да ме интересува кой е срещу мен,какъв е, за кво се бори. Не спестявам нищо никому. Най-мразя лицемерството и някой да говори зад гърба на другите. Такива хоре ме изкарват от релси. Не вярвам в лафа "Важно е участието, а не победата". Ако тръгна да се занимавам нещо го правя с всички сили до край, а ако свързано със спорт до победа. Като цяло трудно се разбирам с хора, които са ми антипатични. Не мога да fake-на смайла и да си приказвам с тях. Също така не вярвам в бог... няма да ви занимавам тука с вижданията ми и т.н. прото потърсете мои постове в теми за бог, ще се уверите ( знам, че е прието да се пише с главна буква... idk again wink.gif ) Незнам, това е г/д ;/
Ако имате въпроси - питайте ;/ Предполагам, че ще отговоря xD

Отчайвам са от Ман Сити и тяхните мечти :| ;/
ZzoOoMeR
Е-е-е Време беше wink.gif Намери Снимков материал значи tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Успехи в Конкурса човече ... ся бтв като ти разгледах профила се сетих и аз да си сваля Саундррака на 300 happy.gif
3pacalypse Now
Фърги mrgreen[1].gif УСПЕХ !!!
Bloody_Tears
Един от любимците ми happy.gif Успех 4.gif
Hermes
Нека да дам един глас за Тони, независимо че не съм те виждал. Тони момче младо ще бъда искрен с тебе, просто ми харесват твоите постове за спорта. За твоя труд който полагаш - да знаеш имаш моята благословия. Относно музиката както виждам харесваш филмовата музика и аз съм страхотен фен. Имам доста такава и щедро я раздавам по руските тракери.......

Искам да те питам....

Виждам че обичаш футбола, а бира обичаш ли да пиеш заедно с пържени картофки confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif

smile.gif

Сполука моето момче...... има едно голямо нашествие от скорпиони за надпреварата , нека да има една девичка - защото и аз съм от тази зодия.

П.П. Пусни една снимка в цял размер , тука в този форум има хубави момичета.... нека и те да оплакнат едно око по теб.. wink.gif
susito
Цитат(Hermes @ Aug 7 2007, 00:41) *
П.П. Пусни една снимка в цял размер , тука в този форум има хубави момичета.... нека и те да оплакнат едно око по теб.. wink.gif

Аз съм ЗА! biggrin2.gif
f0rgy
QUOTE(susito @ Aug 7 2007, 18:40) *
QUOTE(Hermes @ Aug 7 2007, 00:41) *

Аз съм ЗА! biggrin2.gif

Хих blush.gif щом изявявате желание ше сложа една довечера tongue.gif
fNatic.
Теб те познавам от някаде форги.. huh.gif
f0rgy
QUOTE(fNtc. @ Aug 7 2007, 18:57) *
Теб те познавам от някаде форги.. huh.gif

Можеее..къде живуркаш? unsure.gif
Jane
И аз искам една по-светла снимка rolleyes.gif
f0rgy
Снимките са от к700и и леко съксват,добавих една по-светла в първия пост ама и тя не е ской зн кво качество
Jane
Яла да те снимам rolleyes.gif
f0rgy
QUOTE(Jane @ Aug 9 2007, 23:33) *
Яла да те снимам rolleyes.gif

Хих няяш проблеми rolleyes.gif само казваш къде и кога mrgreen[1].gif
adoration_
Успех в конкурса smile.gif
PoLiTy'
Симпатяга си,нямах възможност да поговоря много с теб,но другия път повече smile.gif Успех!!
ALeX4e7y^
Много си готиничък,въпреки че не си поговорихме много,но няма нищо.Другият път. smile.gif Айде успех! smile.gif
f0rgy
хех,мерси blush.gif
П.С.Ето по светла снимка(тоя дето не внимава и гледа настрани е Шаро ) :

mrgreen[1].gif
ALeX4e7y^
Хяхя ето я готината снимка tongue.gif Супер сте на нея 4.gif
Morska~Vu6ka
За форги не 1, ми 101 гласа ше дадем ако требе - няма такъв образ ^^ кефиш на макс, секси 4.gif
fNatic.
много готин пич :F
galdoka
ууууууу и тва па аку не е ф0ргиту! Евала на човека ... радва на макс

Edit: f0rgy-sensei май ща карам и на футбол да ма учиш biggrin.gif
3pacalypse Now
The one and only незабравимия ФЪР ГЕЙ (rofl)
Morska~Vu6ka
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

О
Б
И
Ч
К
А
М

Т
Е

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
bengi
един глас и от мен! 1clap[1].gif
ZzoOoMeR
Цитат(bengi @ Oct 24 2007, 11:14) *
един глас и от мен! 1clap[1].gif

Не че нещо ама свърши конкурса wink.gif

Освен ако ..... @f0gy - Кмет ! @f0gy - Кмет!!!!!!! peace1.gif
smallville_f
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 24 2007, 12:15) *
@f0gy - Кмет ! @f0gy - Кмет!!!!!!! peace1.gif

х2 mrgreen[1].gif направо Кръстника Президент 4.gif Много готин човек, кефиш на мах! Само успехчета и хубаи раоти ти желая biggrin.gif !

П.С.Ше викаш на Ита-сан кривоглед ли?! Ше вииш ти 15.gif Watch your back cool.gif 18.gif
f0rgy
Данке шойн на всички писали (мечка)

QUOTE(ZzoOoMeR @ Oct 24 2007, 12:15) *

Ооо,ето я идеята човече...оке решено е.Обаче те включвам и теб!Твоята задача е да изградиш моята предизборна платформа!!! mrgreen[1].gif
adoration_
f0rgy - ПАЦИЕНТ, f0rgy - ПАЦИЕНТ!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Опа... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

f0rgy - ПРЕЗИДЕНТ! smile.gif biggrin2.gif
f0rgy
QUOTE(adoration_ @ Oct 24 2007, 16:20) *
f0rgy - ПАЦИЕНТ, f0rgy - ПАЦИЕНТ!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Опа... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

f0rgy - ПРЕЗИДЕНТ! smile.gif biggrin2.gif

Аз съм пациент от мнооого отдавна mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Президент не искам,искам кмет!
ZzoOoMeR
Цитат(f0rgy @ Oct 24 2007, 16:08) *

Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 24 2007, 12:15) *

Ооо,ето я идеята човече...оке решено е.Обаче те включвам и теб!Твоята задача е да изградиш моята предизборна платформа!!! mrgreen[1].gif

ааа и аз искам "кокала да гризна" Искам Общински Съветник rolleyes.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
f0rgy
QUOTE(ZzoOoMeR @ Oct 24 2007, 16:34) *
QUOTE(f0rgy @ Oct 24 2007, 16:08) *

QUOTE(ZzoOoMeR @ Oct 24 2007, 12:15) *

ааа и аз искам "кокала да гризна" Искам Общински Съветник rolleyes.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Оке,такъв ще бъдеш!Само изготви предизборния план!(Нещо като кинта на пост biggrin.gif )Ше го измислиш,вярвам в теб mrgreen[1].gif rolleyes.gif
Angel-oF-DeatH
f0rgy е голям изрод и веселяк. Винаги знае как да ме бутне от стола от смях 4.gif 18.gif
ogata
That's my bitch :]
Craft
Звизъдътъ на нашият отбор по пейнтбол tongue.gif
ВаФлА... o.O
ахах акъдрааааав якооооооо0о0 мен smile.gif ReSpEkTaaaa =D
K_f_R
брат ми кво да кажа добре че бях аз да гледаш наруто ;D:D:D
3pacalypse Now
SILENCE !! I KILL U !!! unsure.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Nov 9 2007, 17:03) *
SILENCE !! I KILL U !!! unsure.gif

Are you my virgin(s) confused.gif unsure.gif I HOPE NOT!
3pacalypse Now
Ти с тая топка сигурно и спиш biggrin.gif
f0rgy
update

ftw няма само вие да ис ъпдейтвате темитe :| за не може да остана по-назад ! 18.gif
van Nistelrooy
Да напиша един положителен коментар тогаз. 1-вата снимка рулзва. Много приятен съфорумник е fOrgy.

Има един единствен недостатък той си го знае кой е biggrin.gif
f0rgy
QUOTE(Цвете от луната @ Sep 4 2008, 18:02) *
Да напиша един положителен коментар тогаз. 1-вата снимка рулзва. Много приятен съфорумник е fOrgy.

Има един единствен недостатък той си го знае кой е biggrin.gif

Оо, 10x, 10x worthy.gif you know you're too, dude smile.gif
Колкото до недостатъка... Go Reds gooooooooooooooooo mrgreen[1].gif xD xD xD
hristin4e
Аз май и преди съм писала в тази тема, но пак да се разпиша rolleyes.gif
Тони е голям сладур, страхотен човек и както са написали вече по-горе "много приятен съфорумник" wink.gif 4.gif
ViruZzZ
Дивакоооо xDDD...

Цитат(f0rgy @ Aug 5 2007, 23:58) *
(Къде професионално, къде не...то ше се чуе smile.gif )

Само да те не гледам в ЦСКА след 2-3 години xDD

Девиз: "Everything dies it's a natural part of life, but if your life has no purpose, then you're dead already"

Gaara rlz !!! xD

Ако тръгна да се занимавам нещо го правя с всички сили до край

Айде бе dry.gif

Много стабилен, мое си пишеме по цяла нощ /айде стига толко мазнене xD/ Радвам се, че свърши белината /ftw/ и съм към мнението за недостатъка на Лазиана *sun* xD. Айде ако има нещо да те питам, ще питам xDD

Oпаа, щях да забравя:
mHoгО уsneXчеТъ и кЪsmеТчеТъ ...
f0rgy
Мерси на всички за успехчетата и късметчетата (me4ki to all) happy.gif happy.gif
Tomahawk
Сенсея на Галка може да бъде само... мой подчинен biggrin.gif Bow in front of the feet of 11th squad captain ! biggrin.gif

Форгито е машина , няма го барате , че ша пускам аматерасу-та xD
galdoka
Цитат(Tomahawk @ Sep 4 2008, 23:43) *
Сенсея на Галка може да бъде само... мой подчинен biggrin.gif

Чаааааак пък emoticon1 (67).gif biggrin.gif
Аз ти казвам моя сенсей е неккъв кайнд ъф машина и в каквото и да се пробвам да го победя все губя, което поставя пред мен въпроса: Дали сенсей не е некква висша форма на живот; или пък нещо като бот dunno[2].gif
f0rgy
QUOTE(galdoka @ Sep 11 2008, 02:43) *
QUOTE(Tomahawk @ Sep 4 2008, 23:43) *
Сенсея на Галка може да бъде само... мой подчинен biggrin.gif

Чаааааак пък emoticon1 (67).gif biggrin.gif
Аз ти казвам моя сенсей е неккъв кайнд ъф машина и в каквото и да се пробвам да го победя все губя, което поставя пред мен въпроса: Дали сенсей не е некква висша форма на живот; или пък нещо като бот dunno[2].gif

Е,е чак пък висша форма на живот xD 10x ама и ти си sannin, тъй че не си по назад (shake) след някоя др седмица шси на мойто ниво (mm)
vess
Много си готин и забавен!!Успех от мен:)
Катeто
Аз май не съм писала тук,ние даже не се познаваме,но мисля че си много готин,поне по постовете и коментарите на другите.А и снимките ти са много готини biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.