Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: PoLiTy'
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
PoLiTy'

Име:Полина
Години:19
Зодия:Скорпион
Дата на раждане:26.10.1988г.
От:Троян
Височина:172 см
Тегло:57кг
Коса:тъмнокестенява,начупена
Очи:кафяви
Работа: студентка
Прякор:няма
Домашен любимец:котка- Сузи
Любим стил музика:почти всякаква
Любимо число:18 и 26
Любим цвят:син
Спорт:тренирах биатлон и баскетбол,но преди доста години,а и малко латино-американски танци.Исках да тренирам плуване,но в този град по онова време не беше възможно sad.gif
Обичам:семейството си,да пътувам и да разглеждам,да правя снимки на хубави пейзажи,да общувам с чужденци
Мразя:подмазването,простотията,надути хора,цигарения дим

Галерия

Успех на всички!!
Craft
Моята фаворитка smile.gif blush.gif
Hermes
Един глас от мен Полина. Доста ме затрудни с твоето инфо, малко , оскъдно .... все едно че пишеш SMS. wink.gif
Това което привлече моето внимание за дам своя глас е:

Цитат
Спорт:тренирах биатлон и баскетбол,но преди доста години.Исках да тренирам плуване

Уважавам хората който спортуват. Малцина спортуват на днешно време, и защо ли? Стадиони , басейни , тенис кортове и една дузина фитнес зали, а масите на кафенетата - пълни. Но кой да се сеща за хубавото от спорта....

Полина дай ако може повечко инфо за себе си, ще ти е нужно и от полза за третия кръг. Само толкова.... и десетина снимки има няма. Тука в този форум има хора който пишат за щяло и нещяло , а ти едва десетина реда. Давай по-смело......

Успех от моя страна ... 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

PoLiTy'
Прави си,поудължих смс-а smile.gif .Благодаря за подкрепата,но не мисля да участвам
Sharo
Цитат(PoLiTy @ Aug 7 2007, 13:31) *
Прави си,поудължих смс-а smile.gif .Благодаря за подкрепата,но не мисля да участвам

dry.gif
кака да продалжава...кака( happy.gif ) 4.gif
LiQuIfY
Цитат(.::MITAKA::. @ Aug 5 2007, 22:49) *

Имаш добър вкус за избиране на фаворитки
vIkToRsHeFa
Цитат(kunlao @ Aug 8 2007, 18:58) *
Цитат(.::MITAKA::. @ Aug 5 2007, 22:49) *

Имаш добър вкус за избиране на фаворитки

Мдам така си е, от чатовете с нея съдя, че е много разговорлива(в добрия смисъл надумата) и общителна, определено ми допада като човек. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.