FrAgMaKeR
Aug 5 2007, 18:11
По официална информация премиерата на петия сезон на "One Tree Hill" е определена за
Януари 2008 година, като информацията е за пълни 22 епизода - пълен сезон, а не както по рано се смяташе, че ще има само 15 епизода.
Промо: Гледай онлайн!Актьорски състав:Чад Майкъл Мъри - Лукас Скот
Джеймс Лафърти - Нейтън Скот
Хилари Бъртан - Пейтън Сойер
Бетъни Джой Галеоти - Хейли Джеймс-Скот
София Буш - Брук Дейвис
Пол Йохансон - Дан Скот
Лий Норис - Марвин "Маут" МакФадън
Антоан Танер - Скилс
Ще има доста нови актьори:JacksonDaphne ZunigaMichaela McManusОтпадат:Мойра Кели - Карън Роу
Барбара Алън Улдс - Деб Скот
Бари Корбин - Белия
Даниел Харис - Рейчъл Гатина
Няма информация да ли няма да се появяват като гости в отделни епизоди.Credit: FF & TVGuide
black1wolf
Aug 6 2007, 10:49
Леле щях да припадна като видях че ще има само 15 епизода,добре че са се поправили и са ги напраили 22.
Цитат(black1wolf @ Aug 6 2007, 11:49)

Леле щях да припадна като видях че ще има само 15 епизода,добре че са се поправили и са ги напраили 22.
e то още не е сигурно, ако рейтингите са ниски и 15 може да няма

Просто са им дали думата си, че ако всичко е нормално и рейтигниге са приемливи, ще им дадат 22 епизода.
crazytyyy_93
Aug 6 2007, 17:01
Цитат(Nasi @ Aug 6 2007, 13:25)

Цитат(black1wolf @ Aug 6 2007, 11:49)

e то още не е сигурно, ако рейтингите са ниски и 15 може да няма

Просто са им дали думата си, че ако всичко е нормално и рейтигниге са приемливи, ще им дадат 22 епизода.
Дано да е интересно и да са 22 както и останалите сезони!!
mixmaxshow
Aug 8 2007, 10:58
Извинете обаче забелязах че снимките на филма са започнали на 16 юли като миналата година и първия епизод е излезнал на 27 септември 2006 година.А и в промото пише че е тази есен.Така че нз и изках да ви попитам вас.Сигурни ли сте че ще дадат чак Януари месец?
Цитат(mixmaxshow @ Aug 8 2007, 11:58)

Извинете обаче забелязах че снимките на филма са започнали на 16 юли като миналата година и първия епизод е излезнал на 27 септември 2006 година.А и в промото пише че е тази есен.Така че нз и изках да ви попитам вас.Сигурни ли сте че ще дадат чак Януари месец?
Сигурно е, а и в официалното промо, което се намира в началото на темата не се споменава "Тази есен". Всички останали са направени от фенове. Единственият начин ОТН да се върне през есента е, ако някой от новите сериали имат лоши рейтинги и ги спрат, тогава ОТН
може би ще заеме неговото място. Но не вярвам да се получи това.
The OFFICIAL Season 5 promo that aired after OTH's Season 4 Finale... at the end it also shows the CW's new style which I personally think is alot better. Anyways get ready for the new ONE TREE HILL because when it returns in JANUARY 2008 NOTHING WILL BE THE SAME. Note that OTH is picked up for 22 episodes for a full 5th season and will begin in January for midseason unless the schedule changes.
защо са отпаднали Мойра Кели - Карън Роу,Барбара Алън Улдс - Деб Скот,Бари Корбин - Белия

много гадно така
ALeX4e7y^
Sep 1 2007, 20:38
С нетърпение чакам да почне и пети сезоннн

А това момченце преполагам ще играе синът на Нейтън и Хейли.Супер сладичко е
Pufchoo
Sep 1 2007, 20:50
с руса коса е... каде се връзва :Д
ALeX4e7y^
Sep 1 2007, 21:22
Еми то и Дан и Карън са с черни коси,а Лукас е с руса,ама...по-добре не търси връзка,защото може да не намериш
Syleena
Sep 4 2007, 11:43
не знам за вас,но от това което виждам новия сезон ще е адски интересен,изглежда ми повече от невероятен! дано да се оправдаят очакванията ми!!!
striikar
Sep 4 2007, 23:46
Много яко ! Сезона ще е адски интересен сигурен съм и рейтингът няма да е проблем

Само малко ме е яд че Карън и Уайти отпадат поне като редовни. За Уайти е приемливо, но за Карън не съм и предполагал. Все пак от снимките оставам с впечатление, че ще имат добри заместители
Ledeno_stydena
Sep 21 2007, 23:18
Не вярвам за рейтинга да има някакъв проблем,сериалът е уникален,много различен от всички останали.Много кофти,че Карън и Белият отпадат,но заместителите ми се виждат интересни,особено сладкото малко момченце
Чакам с нетърпение да започне 5-тият сезон
macetoF
Sep 28 2007, 20:59
Аз с нетърпение чакам 5-ия сезон.Отпадат герой,но на тяхното място ще има нови.
chadmurray_fenka
Oct 3 2007, 12:01
Вече са снимали 1 еп на 5 сезон - Four Years, Six Months, Two Days. Дано след като почне да не чакаме мн време да го качат в нета,че вече откачам без тоя сериал!
Цитат(chadmurray_fenka @ Oct 3 2007, 13:01)

Вече са снимали 1 еп на 5 сезон - Four Years, Six Months, Two Days. Дано след като почне да не чакаме мн време да го качат в нета,че вече откачам без тоя сериал!
Първи епизод е сниман още през август, в момента би трябвало да снимат 6 или 7. Никой няма да ги качи където й да е без да са излъчени по CW, това се очаква да се случи през Януари.
magic_d
Oct 12 2007, 15:51
Цитат(Pufchoo @ Sep 1 2007, 16:50)

с руса коса е... каде се връзва :Д
нз учил ли си някога биология , защото би трябвало да знаеш че цвета на очите и косата зависи от смесването на алелните двоики та така че се предава даже през далечни поколения
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Иначе за 5 сезон нямам търпени очаквам повече баскетбол и немога да проумея как така без Белия все пак до колкото ми е известно той трябваше да е треньор на Нейтън в колежа жалко за Деб най - готината в серияла младите актриси не могат да и стъпат на малкия пръст
AGIlicious
Oct 17 2007, 21:09
според мен 5 сезон ще бъде нещо подобно като квартала на богатите 4 сезон - живота на всички след завършването
Ledeno_stydena
Oct 19 2007, 21:27
Цитат(AGIlicious @ Oct 17 2007, 22:09)

според мен 5 сезон ще бъде нещо подобно като квартала на богатите 4 сезон - живота на всички след завършването

И аз си мислих ,че ще е нещо подобно,но ксъм убедена,че ще е по -интересен от Кварталът на богатите
Mr. Winchester
Oct 22 2007, 15:50
C.M.Murray
Oct 23 2007, 12:42
kentrildumon
Oct 25 2007, 12:05
Супер промо евала с нетърпение чакам новия сезон
Сериала е много добър ,но мисля ,че този 5 сезон е излишен
ОТ CW са потвърдили, че ОТН ще получи 22 епизода този сезон. НО writer's strike /стачката на сценаристите/, която започва ще окаже влияние в броя на епизодите, които за сега са си 13, т.н. няма да има кой да напише останалите 9 епизода. Засегнати ще са всички сериали като например Призън Брейк и Хироус---който също са в готовност да приключат сезоните си още през декември.
КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО

!!!!!!!
ТЪПИТЕ СЦЕНАРИСТИ ДА СИ СЯДАТ НА ГЪЗОВЕТЕ И ДА ПИШАТ!!!!!!!!!!!!!!
П.П мерси за инфото....
Хахах колко забавно, щом е те стачкуват. Хахха дали ще бъде същия цирк като при наште учители.
Ама ще е кофти, ако може да има 22 епизода, но заради стачката да ги загубят.
A_l_e_x
Nov 6 2007, 21:28
Тази стачка явно оказва влюяние върху всички сериали,които гледам. Има ли изгледи да свърши?
Firefly
Nov 7 2007, 10:07
Цитат(A_l_e_x @ Nov 6 2007, 21:28)

Тази стачка явно оказва влюяние върху всички сериали,които гледам. Има ли изгледи да свърши? .gif)
Стачката започна миналата седмица. След първите преговори, резултатите са плачевни. Сценаристите искат увеличава техния процент от приходите при пускането на техните филми на DVD, както и от разпространението по интернет и по мобилни и други електронни устройства. Но продуцентите твърдят, че това е неприемливо. Тази неделя ще има нова среща между двете групи.
-=DooMDeviL=-
Nov 17 2007, 11:48
еее тва е мн смотано така таа ста4ка прецака си4ко дано се разберат да донапи6ат епизодите и да няма забавяне
[treeHill]L.Scott
Dec 10 2007, 20:13
Това,че Уайти,Карън и Дебра отпадат е много тъпо според мен..Трябваше да ги оставят..Няма значение..
nowitzki
Dec 13 2007, 11:12
Това е информация от сайта на The CW премиерата на OTH е на 8ми януари и ще е 2 4аса шоу ,а първата серия от новия сезон до колкото разбрах 6те е а 15ти януари.
-=DooMDeviL=-
Dec 13 2007, 22:13
15 януари еми идеално тукмо 6а имам 1 седмица да си ги намера за рожденния ден
Катeто
Dec 27 2007, 17:44
Много благодаря за клипче

Обче на мен ми е много объркано на Пейт предлага,Брук плаче,преди-сега...айде да идва 8ми че да се изясняват малко нещата
brooke_scott
Dec 27 2007, 17:47
то ако щеше да се разбере вси4ко на 8ми, мн щеше да е яко, ама то предполагам преди края нищо няма да се изясни
brooke_d
Dec 27 2007, 21:16
Ама...много прецакано че няма да го видим тва 2-часаово шоу,щотот съм сигурна че ще е много интересно!Както и да е де и аз сега се ровичкам из саита на CW, има разни клипчета които сигурно ше е хубаво да се изгледат, абе които се интересува ше ги е изгледал вече
baby.nathan
Jan 10 2008, 01:51
радвам се че ще има 5-ти сз.ама тая стачка обарква всичко.дано да има и 6-ти сезон ама най-вероятно няма да има.на последната серия в 4-ти сз пишеше че това е края пък ще има и 5-ти сз.
evetobee
Jan 14 2008, 19:59
Bethany_Joy_Lenz
Jan 16 2008, 19:58
някой може ли да ми каже сега епизодите на 5 сезон само във вторник ли ще излизат ?
evetobee
Jan 16 2008, 20:54
ДА!! В Америка са във вторник и при нас са в сряда сутрин
SkiLLsSs
Jan 19 2008, 14:48
Имам едно малко въпросче сега в краина сметка какво стана с епизодите колко ще да са 12,22,16?!?
brooke_scott
Jan 19 2008, 16:44
Цитат(SkiLLsSs @ Jan 19 2008, 14:48)

Имам едно малко въпросче сега в краина сметка какво стана с епизодите колко ще да са 12,22,16?!?
12
SkiLLsSs
Jan 19 2008, 17:07
Мерси за бързия отговор
elinor8894
Jan 28 2008, 13:34
ам...знае ли се какво става със гаджето на Скилс?6те се появи ли в 5 сезон?!?!
brooke_scott
Jan 29 2008, 22:41
Цитат(elinor8894 @ Jan 28 2008, 13:34)

ам...знае ли се какво става със гаджето на Скилс?6те се появи ли в 5 сезон?!?!
еми май нищо не са казвали за Бевин, но най-вероятно са се разделили
Много тъпо само с 12 серии, така, както започна този сезон, може да има поне 32
Дано в крайна сметка ни изненадат, тъкмо стана интересно, и то ще вземе да свърши...
GABRIELA
Feb 6 2008, 15:50
Дано получим пълен сезон....
И не се сърдете на сценаристите, защото те са доста прецакани - тяхнат работа е основна във филмите, а са най-малко известни. Всеки говори за режисьора и каста, а сценаристите кучета ги яли. Явно и заплащането им не е на ниво....
хора , супер , стачката приключи , но има ли шансове за цял сезон сега?
rooney_ivan
Feb 9 2008, 00:24
Цитат(tedi27 @ Feb 8 2008, 19:25)

хора , супер , стачката приключи , но има ли шансове за цял сезон сега?
могат да направят някои друг епизод обаче няма да е пълен с 22 епизода че доката почнат да снимат да направят 10 епизода може и да стане обаче сезона че свъщи към юни а през септември дано да има и 6 сезон и там вече....
kalinchomama
Feb 9 2008, 19:47
Ами аз онзи ден гледах едно интервю с Джеймс Лафърти и доколкото ми позволиха познанията ми по англииски език разбрах, че са завършили 12 епизода, но не съм сигурен може и да бъркам
fenka_lucas_i_brooke
Feb 9 2008, 22:39
Приключи стачката на холивудските сценаристи
08 февруари 2008 /
Синдикатът на американските сценаристи и холивудските киностудиа най-сетне постигнаха споразумение за прекратяване на стачката.
„Постигнахме споразумение и представителите на двата лагера си стиснаха ръцете“, потвърди генералният директор на Дисни Майкъл Ийзнър. Сега Холивуд си отдъхна и очаква да се върне към нормалната си работа. Церемонията по връчването на Оскарите ще се състои и
снимките на телевизионните сериали ще бъдат подновени, съобщават от БГНЕС. Новината идва скоро след съобщението, че е постигнат пробив по време на неформалните преговори между стачкуващите холивудски сценаристи и продуцентските компании.
http://life.dir.bg/2008/02/08/news2641758.html
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.