Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Информация за 5-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Новини
Страници: 1, 2
mimizz
Не знам дали е писано другаде, но ето малко инфо, което аз открих за пети сезон:

One Tree Hill Season Five Extended Due to Strike Resolution!

Fans of the hit series One Tree Hill will be thrilled to know that CW plans to air six additional episodes of Season Five now that the writers' strike is over.

The new season was originally supposed to air 20 new episodes but was cut down to 12 because of the WGA strike.

The strike was settled on February 9, 2008 and, as a result, six more episodes will be taped and aired for the fifth season. The total number of episodes airing in Season Five will now be 18.

The four previous seasons of the hit show aired between 21 and 23 episodes per season.

Other CW shows extended their seasons now that the writers' strike is over include Gossip Girl (five additional episodes expected), Smallville (five additional episodes expected), The Game (nine additional episodes expected), Reaper (five additional episodes expected) and Supernatural (four additional episodes expected).

Тоест - в най-общи линии, ще има още шест епизода и пети сезон ще е с 18 серии. Ще има екстра епизоди и от Госип Гърл, Supernatural и Smallville. Първият от тези шест нови епизода ще бъде излъчен на 14 април.
eMiLLy
къде си гледала интервюто с james lafferty confused.gif??
apophis
Вече мога да спа спокойно
Код
"The CW just released an official announcement that Supernatural, [b]One Tree Hill[/b], Smallville, Gossip Girl and America's Next Top Model have been picked up for next season. Yes, we will see all these shows in the fall!

Код
Updated: [b]One Tree Hill,[/b] Supernatural, Gossip Girl, Top Model and Smallville Live On!

The CW just released an official announcement that Supernatural, [b]One Tree Hill,[/b] Smallville, Gossip Girl and America's Next Top Model have been picked up for next season. Yes, we will see all these shows in the fall for the 2008-09 season!

Happy Snoopy dance with me, will ya?

[b]The episode orders for each of these series remains "TBD," but I can assure you that the cast of OTH is celebrating the pickup of its sixth season—most likely at Hilarie Burton's house—right now in Wilmington, North Carolina. I just ran into Sophia Bush at dinner in West Hollywood a few days ago and had a nice chat about how the show is really, as she put it, "in its groove" this season, and how she and the cast feel they have a good thing going and hope it continues. Word. Ask and ye shall receive.
[/b]
Направо ще си умра от кеф smile.gif))) One Tree Hill,Supernatural,Smallville & Gossip Girl са подновениsmile.gif))))))
vasinka_{P}
Супееееер много се радвам че ще има 6ти сезон, направо съм на седмото небе. mrgreen[1].gif biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ladysunshine
Ааааа супер!!! Тъкмо ве4е си мислех колко ще ми липсва ОТх като свърши. Страхотна новина. Сега остава да разберем дали ще е пълен сезона.
FaLLOuTbOy
Шести сезон на ОТХ.

THE CW ANNOUNCES EARLY PICKUPS OF SERIES

"Gossip Girl," "One Tree Hill," "Smallville," "Supernatural," "Everybody Hates Chris" And "America's Next Top Model" To Return Next Season

March 03, 2008 (Burbank, California) - The CW announced early pickups of six series today, including the network's signature reality hit, AMERICA'S NEXT TOP MODEL, four dramas and one comedy. All six series will return for the fall season.

The network's most popular series, AMERICA'S NEXT TOP MODEL will return with mega-star Tyra Banks for cycles 11 and 12. Returning dramas include the buzz-worthy freshman hit GOSSIP GIRL and ONE TREE HILL, returning for a sixth season. These three series are the top-ranked shows on television with a concentration of women 18-34 viewers.

Also renewed were the long-running Thursday night team of SMALLVILLE, which will begin its eighth season, and SUPERNATURAL, which will begin its fourth season. In addition, the critically acclaimed comedy EVERYBODY HATES CHRIS will return for season four.

накратко бай Джордан:
Както вероятно разбрахте "Gossip Girl," "One Tree Hill," "Smallville," "Supernatural," "Everybody Hates Chris" и "America's Next Top Model" ще бъдат продължени и следващия ТВ сезон.
На 3ти март от CW са обавили официално въпросните шоута. Трите тв-шоута с най-висок рейтинг са America's Next top model, Gossip Girl и One Tree Hill.
A_l_e_x
Eee,супер ще е по принцип д аима нов сезон,но ако краят на този е хубав,по добре без 6 сезон да минем
meri_ans
хора и аз супер много се кефа на ОТХ ама ако се замислим ако продалжи още дълго няма ли да заприлича на Дързост и красота все пак сятам че 6 сезона са достатъчни за да си направим яко шоу и да разберем това което сценаристите искат да ни кажат с този филм

Но пък от др гледна точка филма се развива като нас преди беше филмче за хора които са в гимназията ся те са вече завършени личности и търсят пътя си в живота и би ми било интересно да ги гледам още дълго време

офффффффффф не мога да взема решение ама знам че докато го има аз ще го гледам 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif
Inagr
http://www.luminanews.com/article.asp?aid=...=105&sud=30
Не знам някой дали е попадал на това, но понеже имаше въпроси дали вече се снима епизод 5-13 ето и снимка.
daky
моето мнение е че и 10 сезона да има пак ще е супер филмче ще дам като пример култовия сериал ПРИЯТЕЛИ който за жалост свърши
brooke_scott
Цитат(daky @ Mar 14 2008, 09:21) *
моето мнение е че и 10 сезона да има пак ще е супер филмче ще дам като пример култовия сериал ПРИЯТЕЛИ който за жалост свърши

не е съвсем така, щото Приятели беше друг жанр а и епизодите си бяха по-кратки и на практика е имало само 5 сезона 18.gif тва беше малко на шега, но така или иначе според мен направят ли 10 сезона ОТХ няма да има нищо общо с 1,2,3 сезон unsure.gif представете си само след още 5 години кво ще е: Лукас се е събрал с Пейтън, но после пак са се разделили, след това сигурно ще е минал и Хейли веднъж, след което си е намерил ново момиче, което обаче ще зареже заради Брук и ей такива измишльотини mrgreen[1].gif 16.gif
FluFi
18 епизода ще са в 5 сезон.13 епизод ще излезе на 14.04 и след като заснемат всички епизода почват да снимат и 6-ти сезон ..
От 13 епизод ще почнат да излизат всеки понеделник епизодите,а не всяка сряда wink.gif Колкото и сезона и епизода да има винаги ще ми харесва този сериал още с първия епизод ме грабна smile.gif
vesko_oth_fen
Аз пък разбрах че сезона ще е пълен от 22 епизода smile.gif и дано да съм прав

FluFi от каде намери тая инфорамция confused.gif
DyNaMiC
5ти сезон започна така, че остави всички ни с отворени уста shocking.gif shocking.gif shocking.gif Всичко беше дотолкова крайно зле, което като подход мисля, че беше и супер успешно...Привлече вниманието ! Да, наистина проблемите в този етап от филма са доста различни спрямо да кажем 1ви или 2ри сезон, но това е защото героите са вече по-големи, по-зряли. Липсват ми гимназиалните истории, може би, защото и самата аз съм все още в гимназията... Но щом чакам всеки епизод по цяла седмица с неистово нетърпение - значи наистина я има още интересната нишка ! rolleyes.gif 4.gif rolleyes.gif
lkjhgfds
Цитат(FluFi @ Mar 23 2008, 10:41) *
18 епизода ще са в 5 сезон.13 епизод ще излезе на 14.04 и след като заснемат всички епизода почват да снимат и 6-ти сезон ..
От 13 епизод ще почнат да излизат всеки понеделник епизодите,а не всяка сряда wink.gif Колкото и сезона и епизода да има винаги ще ми харесва този сериал още с първия епизод ме грабна smile.gif

Това абсолютно сигурно ли е, понеже тук във форума има разнородни коментари и вече не знам,аз се надявам да са възможно колото се може повече,защото макар и да повторя вече казаното по-горе "Колкото сезона и епизода да има винаги ще харесвам този сериал..." все повече и повече!Защото ако търсим нещо добро във всичко ,до което се докосваме ,то и по-лесно бихме го откроили и почуствали като част от себе си.
avalanche
Само да попитам....

Защо 16ти епизод още не е излязъл???
ShAkEr
Излязъл е,даже и субтитри си има.. biggrin2.gif
viksiito
Ей,сега като гледах последния епизод и пишеше,че в понеделник излиза последната серия!За това искам да ви питам истина ли е или не!Защото ако е така значи,че сериите ще са 18! wink.gif
FintiFlushka
Аз съм Flufi biggrin.gif не си помня пасс-а .. та по темата тва дет казах е така wink.gif има 18 серий даже вече излезе ии суб има ии сега чакаме новия сезон,който чак септември ше излезе ии до тогава ще трупнем в очакване smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.