Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Чувствате ли тръпката?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
... Всъщност е така, (или поне аз мога да го почувствам) защото от уеб сайта на CWTV.com са почти подготвени с първият тръйлър от сезон 7, епизод #1 "Бизаро" - Yay!

Връзка и директен линк: Be prepared any moment for something UNIQ.

( Отваряйки директния линк, ще ви се покаже снимка с надписи: SMALLVILLE, Thursday, September 27, 2007 [8/7c] ) Изчакайте малко, докато се появи нова снимка с видео плеър (все още неактивен) но презумирам, че до ден два (а може би и до час/два - кой знае) ще има нещо, което ще си заслужава да видиме.

Така че ако нямате нищо против, може от време на време да отваряте този линк и респективно да рефрешвате и кой знае... туко виж си видял/а Кара летейки из Метрополис.

SO BE PREPARED!
MaHeKeHa
Update: в момента секцията (новата секция) на смолвил в CVTW.com се обновява и понеже днес сме неделя, предполагам, че утре всичко трябва да е налице. Включително и новият (и ПЪРВИ) трейлър - най-вече него :>
vikihill96
Лааааа,лааааа,лааааа....колко съм щастлив и танцувам танца див. Разгеле ,дано верно до ден два да имаме на какво да се насладим. Не че ще ми помогне много в чакането,само ще стана по-нетърпелив. Но пък наградата в края на тунела няма да е идващия към мене влак mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif , ами новия седми сезон на Смолвил happy.gif happy.gif !!!
Lois Lane
Mили другарчета, не си мислете че съм се побъркала - "Неееее, няма такова нещо." Не си мислете и че не съм фен само защото отговарям спокойно и проявявам непукизъм към бъдещото развитие на сериала от близо месец. Не си мислете и че понеже не харесвам новото момиче се държа като студенокръвна кучка/ то аз принципно съм такава/...Истината е в новите хапченца, които добрият чичко доктор ми изписа. В тях е истината, вервайте ми. Глътнеш едно и не ти пука какво става около теб. А пък като пийна една шепичка от тях и Том Уелинг стриптийз да ми направи shocking.gif ...няма и да забележа / к'фо ли си вярвам де blush.gif /, но поне ще си отида щастлива от тоз свят, 'щото байпасчето ми надали ще издържи на толкоз оборотчета в секунда.

Супер ще е да пуснат нещо подобно в скоро време. Все пак в интервютата с Ерика и Лора стана ясно, че има заснети нови епизоди или поне че са в процес на заснимане, следователно би трябвало да има вече материал... Сега остава само да го и видим преди Виктор пак да е решил да се мята под влака...Дано, че последният път едвам го издърпах от релсата. На косъм се размина и сега ползва от онези шампоанчета, които очевидно не са помогнали на Лекс с косата... biggrin2.gif Уф, пак се олях с коментара...Това е 'щото съм си пила предписаното с кафе. happy.gif

free_soul
Мерси Емо, ще чакам с нетърпение да видя какво ще ни покажат. И аз като всички Вас съм "жаден" за информация, била тя и жовотоспасяваща ;- ) Нека само по - скоро да пуснат трейлърчето.
toho
Чуствам аз тръпката така я чуствам,че чак ми се реве ама... сега и с тоя трейлър докато го пуснат...

solenka
Ами аз тръпка не чувствам. unsure.gif Чета с интерес всичко, което представяте, обаче няма тръпка за нищо. Още месец и започва новия сезон, ще почакам smile.gif няма страшно, даже може още година да чакам. smile.gif Обаче излъчи ли се първата серия, е вече няма да мога да чакам. 14.gif
Apfh
Каква тръпка... аз съм изтръпнал целият още от както видях първата снимка на Кара. happy.gif
sonofsparda
Тръпнем, определено тръпнем - искам да гледам размазването на Кларк и Бизаро час по-скоро!
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Aug 6 2007, 11:21) *
Тръпнем, определено тръпнем - искам да гледам размазването на Кларк и Бизаро час по-скоро!

Даааа, Бизаро срещу Кларк,имаха май някакви "недоизяснени" неща двамата помежду си 18.gif 18.gif !!! Ще бъде хубаво наистина да видим как ще се "разберат" -дали ще съсипят Смолвил и Метрополис ,или не happy.gif happy.gif !!! Но още повече ми се иска да видя боя между Кара и Лана, много малко женски бой имаме в това сериалче, малката битка между Ерика и Ашли в " Combat" само ми разпали апетита happy.gif happy.gif !!! Искаме бой, женски ако е възможно 15.gif 15.gif !!!
toho
Аре бе тия много се забавиха очаквах днеска да го пуснат mad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.