Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: girl_from_hell
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
girl_from_hell

Име: Соня
Години: 17
Очи: Зелени
Зодия: Скорпион
Дата на раждане: 19.11.1989г.
Височина: 165
Тегло: 50
Местожителство: София, Сливен
Семейно положение: Неопределено smile.gif
Музика: Рок. метал, пънк
Домашен любимец: Коте(Моята любов)
Сериали:One Tree Hill, Veronica Mars, That 70's Show, Alf, Life As We Know It, Greys Anatomy, Prison Break, The war at home,The Tudors, How I Met Your Mother, Robin Hood, Smallville, Dawson's Creek, Kyle XY, Married with Children, Malcolm, Hidden Palms...
Обичам: Да рисувам, музиката(немога да живея без нея), морето, приятелите, природата, животинките, бирата smile.gif, плюшени играчки, шоколад, компютъра, усмивките, прегрътките, кактуси
Нещо за мен: Усмихнато човече съм, което обича живота си и обича да обича и то много(както видях те по горе).Най-големия оптимист smile.gif Голям инат съм за добро или лошо и самочуствие не ми липсва, открит човек съм, искрена съм ..друго ако желаете вие кажете нещо за мен аз няма повече да се хваля smile.gif
Галерия: тук и тук smile.gif
Лична страница:
http://www.myspace.com/130411307
never_mind
Ми тва е, аз си избрах...

3pacalypse Now
Един от хората ,които промениха вижданията ми за живота тотално ! Мерси Сонче ! Успех ! worthy.gif
*PeyT*
Невероятно сладко, лъчезарно и миличко същество! smile.gif Имаш и моя глас, миличка. bigarmhug.gif 4.gif
adoration_
Винаги ми е изглеждала мн сладка smile.gif
girl_from_hell
мерси миличка, а аз реших да покажа малко снимки от последното ми моренце в несебър с което си направих един хубав завършек на лятото ( а това през какви места обиколих това лято в красива България, ще разкажа по късно)

Глеткам се да видим колко ужасно изглеждам smile.gif
Позичка
Върху костенурчето
И върху крокодила позичка smile.gif
fNatic.
добро хубаво момиченце радва ме smile.gif

п.п. провеЛИ си линка към галериката
girl_from_hell
благодаря smile.gif

и линка за галерийката е поправен smile.gif
Bloody_Tears
Супер лъчезарен и мил човек! И освен това с прекрасна усмивка, която веднага ти оправя настроението! Един от най-любимите ми хора във форума! Бъди все същия страхотен човек! bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
girl_from_hell
Ауууууу миличка благодаря ти много, незнаех че имаш такова мнение за мене ох много ме зарадва smile.gif мноооооооооооооого гушита за тебе ама много bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif и се надявам да продължаваш да имаш това мнение за мене smile.gif
$windle
Нещо с тази красавица сме се разминали с запознаването но определно с добри впечатления съм за нея smile.gif
girl_from_hell
време е да поправим това разминаване smile.gif

galdoka
съдейки то личните си наблюдения това е едно изключително приятно и мило момиче ... много красива и приятелски настроена
П.П. новата ти прическа е много хубава
ludoto_tedi
Моето сладко Сонче.Мого целувки мила.Обожавам ти новите снимки. *хъг*
ThePinkDuck
Ето го моето мило, всичкоорганизиращо ни из София, щуро, сладко, диво и щастливо френдче! Добре че сте ти и лудата ти глава, че успяваме да се видиме от време на време! А оная снимкаааа (нали се сещаш, къдравата в спейса) ще те изям на нея. Ей ся си пускам вампирските зъби и та почвам! 15.gif
aria
Много сладка и симпатична,харесва ми smile.gif smile.gif smile.gif

П.П. И да ни организираш по често да се събираме,не два пъти в годината wink.gif

mrgreen[1].gif
girl_from_hell
хей, благодрая ви ммного smile.gif
а пате и аз щете изпапам с новата прическа ммм .. както винаги прекрасна си smile.gif

а за срещитичките в най-скоро време очаквайте нова smile.gif че ако не е скоро ще вземете да ми липсвате
never_mind
За теб какво да кажа... то всичко е казано... освен, че според мен би изглеждала еднакво добре както нагласена за излизане, така и току що станала от сън... 
**Sophia**
не те познавам но мисля че си мн сладък човек..мн си симпатична! biggrin2.gif ~
girl_from_hell
хаха никой не пише в моята тема време аз да си попиша smile.gif хаха много се харесвам и много си обичам форумчето в което срещнах супер яки хора и близки приятели smile.gif
и ми скучно и малко ще си по флоудя малко
aria
Цитат(girl_from_hell @ Feb 9 2008, 22:07) *
хаха никой не пише в моята тема време аз да си попиша smile.gif хаха много се харесвам и много си обичам форумчето в което срещнах супер яки хора и близки приятели smile.gif
и ми скучно и малко ще си по флоудя малко

Е що не си казала до сега,че ти е скучно?Аз се чудя какво да правя.Дай да поскучаем заедно biggrin2.gif
А аз за тебе вече съм казвала,че си голям сладур smile.gif
c0mp
Къде скучаете да идвам и аз biggrin2.gif Досега се мъчих да си оправя слушалките, но безуспешно wacko.gif Привет girl_from_hell 10.gif
Angel-oF-DeatH
Яяя и на мен сега ми е скучно нека и аз се присъйдиня към клуба на спамерите mrgreen[1].gif (шегувам се) По темата: Соня или girl from hell за мен е страшно готино и забавно момиче нищо че сме си писали само 3-4 пъти по скайп но скоро време се надявам да се запознаем и на живо с нея blush.gif
girl_from_hell
и ще се запознаеш smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.