Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: hristin4e
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
hristin4e

Име: Христина Гълъбова
Прякор: викат ми Хрис, Хриси, Ина
Дата на раждане: 3 септември 1991г.
Местожителство: Пловдив
Височина: 168
Образование: Уча в ОМГ "Акад. Кирил Попов"
Домашен любимец: Нямам
Музика:Обичам да слушам от всичко, стига да ми хареса някоя песен мога да я слушам цял ден tongue.gif Любимата ми група е Switchfoot, много харесвам Gavin DeGraw; Също обичам Българска музика - най-вече БТР
Филми: The Notebook, August Rush, Becoming Jane, 10 things I hate about you, If only, Wicker Park, Tristan And Isolde, Pride & Prejudice, Snow Queen, Step Up 1 & 2...
Сигурна съм, че изпуснах някой важен wink.gif
Сериали: One Tree Hill smile.gif харесват ми и сериалчетата Приятели, Отместопрестъплението, Момичетата Гилмор, Герои, Бягство от затвора и други
Книги: Нямам любима книга, но много искам да открия някоя, която да ме впечатли. По принцип обичам да чета поезия...

Хоби: Обичам да пея. Когато няма какво да правя слушам музика или гледам някой филм smile.gif Обичам да рисувам, да правя разни неща на photoshop. Тренирам народни танци в Младежки танцов ансамбъл "Хебър"
Девиз: Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце. (One Tree Hill)
Интереси: музика, пътуване
Характер: Стремя се винаги да съм усмихната, търся доброто в света и в хората. Понякога хората ме разбират трудно, понякога имам чувството, че не ме виждат изцяло. Обичам си приятелите и семейството и много държа на тях. Много обичам цветята, най-вече розите и слънчогледите smile.gif Обичам слънцето, обичам да пея, обичам морето и звездите, и вятъра, и луната. Обичам всичко красиво.

моята галерия 1
моята галерия 2

Който се интересува от нещо свързано с мен може да пита, ще му отговоря wink.gif
ALeX4e7y^
Моята фаворитка за мис rolleyes.gif
hristin4e
мерси ALeX4e7y^ ще го запомня emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Страхотен, мил, оптимистичен човек! Много те харесвам, успех! 4.gif bigarmhug.gif
PoLiTy'
Симпатична,миличка и добричка.Голям си сладур,Христинче.Успех в конкурса 4.gif
vasinka_{P}
Много готино и чаровно момиче, много ми е симпатична, а съм и останала с впечатление че е с много готин характер. biggrin2.gif Успех
hristin4e
мерси и на трите blush.gif bigarmhug.gif
galdoka
Ей тва момиче такъв глас откъде го изкара не разбрах и тва е!
Иначе не съм общувала много с нея но съм останала с положителни впечатления
hristin4e
Цитат(@~*GalKa TH*~@ @ Aug 20 2007, 16:07) *
Ей тва момиче такъв глас откъде го изкара не разбрах и тва е!
Иначе не съм общувала много с нея но съм останала с положителни впечатления

хаха smile.gif и аз незнам от къде го изкарвам и до кога ще е така smile.gif мерси за хубавото мнение за мен bigarmhug.gif
ogata
Подкрепям с 2 ръце ! Ако не за друго , то поне защото е "Бригада" фенка smile.gif

ПП . Имаш моя глас !
hristin4e
мерси wink.gif
$windle
А, супер снимка, трябва да се усмихваш по-често smile.gif Като че ли беше вчера, не знам кога минаха 7 години в един клас sad.gif
hristin4e
Цитат(swindle @ Aug 31 2007, 20:46) *
А, супер снимка, трябва да се усмихваш по-често smile.gif Като че ли беше вчера, не знам кога минаха 7 години в един клас sad.gif

мерси, ще се пробвам tongue.gif bigarmhug.gif
като се има на предвид, че се познаваме от 7 годишни... доста отдавна е било wink.gif shocking.gif
brooke_scott
хриси, сладур, кво прайш бе, страхотна сним4ица wink.gif
hristin4e
Цитат(brooke_scott @ Oct 9 2007, 18:26) *
хриси, сладур, кво прайш бе, страхотна сним4ица wink.gif

ми мерси biggrin2.gif rolleyes.gif
[dEs]
Много позитивен и лъчезарен човек ми изглежда. Не съм общувала много с нея, но мисля, че е много пекана и голяма сладурана.
hristin4e
еййй мерси Деси bigarmhug.gif същото и за теб се отнася wink.gif

Цитат(desitoo_91 @ Dec 8 2007, 22:38) *
...Не съм общувала много с нея...

и това ще се промени tongue.gif
Niksana
Харесваш ми не съм общувал с теб дано да пообщуваме и добре дошла 4.gif
Gossip Girl
Цитат(niksana @ Dec 8 2007, 23:54) *
..добре дошла 4.gif

Чак пък? Регната е месеци преди теб.
Иначе Хрис е страхотен човек! Много приятно се общува с нея, много е добричка, земна и сладка. Не е като да сме си писали много, но пък винаги ми е било едно такова приятно и разтоварващо. Go Girl! 4.gif
hristin4e
Цитат(niksana @ Dec 8 2007, 23:54) *
и добре дошла 4.gif

добре заварил 18.gif и ако трябва да съм сериозна, радвам се, че съм оставила такова впечатление, въпреки че не сме говорили smile.gif

Жани трябва да вземем да попишем някой път, ще ми я приятно. Май наистина много отдавна не сме говорили! wink.gif Благодаря за хубавото мнение tongue.gif bigarmhug.gif
**Sophia**
мн лъчезарен,мил човек rolleyes.gif ..голяма сладурана...
П.С..мерси за коментарчето! biggrin2.gif ~
dEniChka
Сладурка blush.gif
n3v3r4o
Цитат(denichka_mnt @ Dec 9 2007, 19:58) *
Сладурка blush.gif

Ако не ме изпревариш няма да те бъде... Ся аз кво да измисля biggrin2.gif
hristin4e
еййй благодаря и на тримата smile.gif

П.С. малко си пооправих информацията в темата rolleyes.gif
ViruZzZ
Адашка (да върна жеста 18.gif ) Хмм...симпатична си smile.gif (не колкото denichka_mnt ша ме бият дом 18.gif )Ам да питам к'фо е ОМГ ?
LiQuIfY
Много симпатично и приятно момиче за разговор малко е срамежлива ама ще се оправи .
hristin4e
Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 22:08) *
Адашка (да върна жеста 18.gif ) Хмм...симпатична си smile.gif (не колкото denichka_mnt ша ме бият дом 18.gif )Ам да питам к'фо е ОМГ ?

хаха мерси адаше smile.gif а иначе ОМГ означава Образцова математическа гимназия wink.gif

Цитат(LiQuIfY @ Dec 9 2007, 22:15) *
Много симпатично и приятно момиче за разговор малко е срамежлива ама ще се оправи .

е пробвам да не съм срамежлива уж амааа... карай, ще се оправя някой ден wink.gif
10х и на теб smile.gif
Overdrive
браво и аз съм голям фен на switchfoot smile.gif
hristin4e
Цитат(Overdrive @ Dec 20 2007, 17:49) *
браво и аз съм голям фен на switchfoot smile.gif

aaaa най-после някой като мен!!! с удоволствие бих се запознала с теб blush.gif 18.gif
3pacalypse Now
Хубав глас , но трябва още тренировки smile.gif
hristin4e
м.. малко трудно unsure.gif
иначе мерси...
Катeто
Съдейки по снимката си много готин и лъчезарен човек smile.gif Гледаш ОТХ,което допълва хубавото ми мнение за теб biggrin2.gif Много положителни емоции и любов през новата година 4.gif
PayTon__
Голяма сладурана си emoticon1 (116).gif
fenkanabrooke
Много готино момиче, кефя се на коменарите и заедно честичко си играем двете в ОТХ игрите. biggrin2.gif
moni_hs
Много си ми симпатична и съм останала само хубави впечатления! rolleyes.gif
Tomahawk
Цитат(moni_hs @ Aug 17 2008, 17:35) *
Много си ми симпатична и съм останала само хубави впечатления! rolleyes.gif

worthy.gif worthy.gif worthy.gif Подкрепям напълно
hristin4e
Мерси много на всички smile.gif Това, че съм оставила такова впечатление, а не се познаваме лично, не сме се запознавали изобщо... може само да ме радва happy.gif

Цитат(fenkanabrooke @ Aug 17 2008, 16:44) *
честичко си играем двете в ОТХ игрите. biggrin2.gif

ееех хора без работа сме ние 18.gif
Plamie
Много си ми симпатична и съм те запомнила все със хубавите аватари! smile.gif
hristin4e
Цитат(Plamie @ Aug 20 2008, 20:01) *
Много си ми симпатична и съм те запомнила все със хубавите аватари! smile.gif

Хих, радвам се smile.gifsmile.gif Мерси wink.gif
djesito
Как съм пропуснала тази темичка.Хриси не я познавам мн добре,но определено е мн общителна,мн миличка абе мн готина.А за аватарите няма спор,че е така и аз съм го забелязала.Хриси,мн успехи ти пожелавам и вс най-най.
HiLaRy`DuFf{}
От това което прочетох ми се струваш много добра , чаровна , а характера то е перфектен .. браво на теб smile.gif
hristin4e
Цитат(djesito @ Aug 20 2008, 22:15) *
Как съм пропуснала тази темичка.Хриси не я познавам мн добре,но определено е мн общителна,мн миличка абе мн готина.А за аватарите няма спор,че е така и аз съм го забелязала.Хриси,мн успехи ти пожелавам и вс най-най.

Вярно, че не се познаваме много добре, но впечатлението което ти си оставила е същото smile.gif Мерси Джеси wink.gif

мерси Стефани wink.gif
aria
Няма преки наблюдения върху нея,но ми се струва мило и симпатично момиче smile.gif
Dжydж
Хрисиито rolleyes.gif Познавам я от скоро и мога да кажа само хубави неща. Страшно миличка и добричка, и много сладка. И след всичко изписано с нея открих че мноооого си приличаме biggrin2.gif Ии точно тя е главната виновница да почна да гледам Gossip Girl biggrin2.gif wub.gif
manchester_united
Страхотно момиче, много красиво! Винаги се държи мило с другите wink.gif
hristin4e
aria, мерси wink.gif

Цитат(Dжydж @ Aug 30 2008, 22:14) *
точно тя е главната виновница да почна да гледам Gossip Girl biggrin2.gif wub.gif

еххх зарибих ли те, а? biggrin2.gif мерси Стела - много се радвам, че се запознахме smile.gif

Хриси, адашке biggrin2.gif , винаги съм мислила същото за теб! Благодаря за хубавите думи wink.gif
Enchanted
ЧРД (hug) не искам да ти пожелавам нещо тъпо,защото ти знаеш какво искаш и съм сигурна,че може да го постигнеш...може би само късмета е най-якото пожелание,затова нека те следва навсякъде...
vasinka_{P}
ЧРД, Хрис !! Да си жива и здрава, да имаш цялото щастие на света, мечтите ти до една да се сбъднат и нека усмивката никога на слиза от лицето ти!! Изкарай си много готино и весело на празника 4part[1].gif
hristin4e
Цитат(Enchanted @ Sep 3 2008, 00:08) *
ЧРД (hug) не искам да ти пожелавам нещо тъпо,защото ти знаеш какво искаш и съм сигурна,че може да го постигнеш...може би само късмета е най-якото пожелание,затова нека те следва навсякъде...

Цитат(vasinka_{P} @ Sep 3 2008, 02:16) *
ЧРД, Хрис !! Да си жива и здрава, да имаш цялото щастие на света, мечтите ти до една да се сбъднат и нека усмивката никога на слиза от лицето ти!! Изкарай си много готино и весело на празника 4part[1].gif

благодаря ви за красивите пожелания! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
moni_hs
Ч.Р.Д.! Хриси, само сбъднати мечти и приятно изкарване! 4part[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.