Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: lemmy..
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
lemmy
Име:Десислава *бляк*
Прякор(и):Дес
Години:18 на концерта на Metallica ще станат цели 19
Зодия:Лъв
Местожителство:София
Работа:Уча за изпити хах
Музика:Rock'n'Roll, Punk и тн и тн
Домашни любимци:Котка- Кати smile.gif
Хоби:Ходене по клубове и концерти, слушане на музика, фотография, рисуване, писане на простотии, четене на яки книжки, излизане с приятели и здравословно хранене хахахаха
Девиз:Never look back and never think twice!

Лични страници:
MySpace
Last.FM
deviantART
Блог!

FaceBook
ludoto_mimi
Давай, Bucky! 10.gif
CrAzY_LaDy
хих супер сладурка си smile.gif Успех ;]
**Sophia**
Ммм Дес..първо да кажамн сладурска снимка си си сложила! passifier.gif
И второ-мн те харесвам като човек,наистина си много добра приятелка emoticon1 (56).gif ..правиш ми много хубаво впе-
четление..и пак ще се повторя 16.gif ..но профилите ти се перфектни)![hug] bigarmhug.gif
girl_from_hell
изглеждаш много готин и интересен човек, и музиката която слушаш и филмите който ти харесват много допадат и на мене, успех в конкурса със сигурност ще гласувам и за тебе smile.gif
Bloody_Tears
Дес е супер готин човек! Може за всичко да си говориш с нея! Невероятно мил, състрадателен и добър човек! Обичам те emoticon1 (56).gif
Brooke
Не бих казала,че се познаваме,но си ми направила добро впечетление и имаш моя глас happy.gif .Късмет
lemmy
Миии тъй като си имам нов ник реших и да попроменя инфото за мен в тази тема..
Мдам мисля, че така е по-точно..
Махнах си снимката обаче, защото.. ми не ми харесва хаха 16.gif
Bloody_Tears
Хубаво, че си си обновила инфото, бтв честит нов ник bigarmhug.gif А за снимчицата, защо я махна, толкова сладка беше sad.gif
lemmy
Цитат(Bloody_Tears @ Dec 11 2007, 22:36) *
Хубаво, че си си обновила инфото, бтв честит нов ник bigarmhug.gif А за снимчицата, защо я махна, толкова сладка беше sad.gif

миии беше много стара.. като си харесам някоя по-новичка с новата прическа и тн. ще обмисля вариант да я кача хаха
hristin4e
Много готино момиче, много! bigarmhug.gif Интересно ми е да чета постовете ти, а също профилите ти са винаги хубави smile.gif
Само хубави неща мога да кажа за теб, въпреки че не те познавам wink.gif
*BringMeToLife*
дЕвиза ти е страшен .. Кефи ме много =) Успехи happy.gif
vasinka_{P}
С много готино впечатленияе съм останала от теб, супер миличко момиче, винаги с много готини профили, и много интересни постъове. Продължавай в същия дух. Желая ти успех във всяко твое начинание biggrin2.gif
lemmy
Ооо наистина много ви благодаря супер сте emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif bounce.gif
Bloody_Tears
Какфо си ми сладнко wub.gif emoticon1 (56).gif Сложи си я нея rolleyes.gif
lemmy
Ок аз съм побъркана, тва вече трябва да ви е ясно хаха не ме бийте, че така странно постоянно си сменям никовете blush.gif blush.gif Добре де ако искате ме набийте хахаха
Връщам си се към стария си акаунт и не защото ми залипсва сладурският ми ник, ами защото хаха историята всъщност сигурно не ви интересува.. тя е доста смешна, както и да е.. абе питаха ме дали бих правила секс с Lemmy и аз отговорих естествено, но тъй като свалях този който ме попита му казах, че бих предпочела него хахаха мда тъпа история както и да е.. пак се извинявам за побъркаността си.. или квото е.. приемам всякакво храненя хах biggrin2.gif
ludoto_mimi
Ще се оправиш... някога. biggrin.gif
girl_from_hell
хаха сладко пак ли си леми smile.gif

а пък за любовта надявам се да е споделена, че моята не беше sad.gif , но ще си се върна към всекидневието без глупавите чувства smile.gif
lemmy
Цитат(girl_from_hell @ Jul 10 2008, 14:31) *
хаха сладко пак ли си леми smile.gif

а пък за любовта надявам се да е споделена, че моята не беше sad.gif , но ще си се върна към всекидневието без глупавите чувства smile.gif

Споко и мойта не беше wink.gif Хапни малко сладоледче с поздрави от мен и горе главата, една приятелка постоянно ми повтаря "има многооо риби в морето" хах wink.gif
Катeто
Супер добро впечатление ми правиш,на много добър и готин човек 4.gif Много интересни постове и винаги хубави профили.Продължавай така,много успехчета от мен happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.