Име:Силвия Мъри
Кратки имена:Суси,Суса,Сус,Суска,Сис,Сиска,Сиси,Сисоу,Силвийо,Сисолина,Сестроу(само Дидз ми вика така).....и така до края на света
Прякор(и):Сусам(най-вече),Джони,Уил,БубитУ,Крав(идва от крава),Дюнер
Тегло:57кг
Височина:170 см
Очи:пъстри(не,че има някфо значение)
Коса:ами само мога да кажа,че не я харесвам...имам хипер много въртели и не мога да си направя свестен бретон...иаче пък цвета е уникален,щото се мени според светлината(много е забавно,като пожълтее
Зодия:Везничка....на моменти отговарям на зодията си,на моменти-не
Местожителство:Сливен
Работа:Ми още уча(аз толкова и уча де)
Музика:emocore,hardcore,screamo,punk,pop-rock/
/Любими банди:Panic At The Disco,Good Charlotte,Blessthefall,Fall Out Boy,Scary Kids Scarying Kids,Yellowcard,Simple Plan,Cinema Bizarre,Escape the Fate ии май са тваФилми:One Tree Hill
Книга: "Kери" на Стивън Кинг
Домашни любимци:Куче...породата уж е пинчер(да речем ангорски пинчер,заради козината
Хоби:НА ПЪРВО МЯСТО-да правя аватари..т'фа ми е нещо,като мания о.О
Характер:първо аа да...изобщо не съм тънкообидна,нося на бъзик и то доста и обичам да се шегувам с хората и мн се ядосвам на тея дето се убиждат,като им кажа.аа...кретен или олигофрен
Обичам:освен семейството и приятелите си обичам и Чад,София,Хилари Бъртън,Травис(мислят си,че могат да танцуват),Зак Ефрън,Крейг(Blessthefall),себе си,плакатите си,обичам да ми обръщат внимание...обичам плюшеното си куче Мърльо и шоколдовите бисквитки
Мразя:...мразя да съм сама,да нямам интернет,мразя да ме прекъсват когато говоря,мразя когато с някой съм била много добра приятелка и после той спре да контактува с мен по неразбираеми причини.Мразя когата хората,които смятам за приятели да ми нямат доверие
Девиз:Не пикай с/у вятъра!
ЦамБуР в едната галерийка ЦамБуР и в другата галерийка
П.П.
Специално за феовете на Аик
rawr,2,главния нападател на кучешкия футболен отбор :Р

Питайте...ще отговарям : )