Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: susito
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
susito

Име:Силвия Мъри 10.gif
Кратки имена:Суси,Суса,Сус,Суска,Сис,Сиска,Сиси,Сисоу,Силвийо,Сисолина,Сестроу(само Дидз ми вика така).....и така до края на света
Прякор(и):Сусам(най-вече),Джони,Уил,БубитУ,Крав(идва от крава),Дюнер wacko.gif ,Суса-Кекса,Хахо blink.gif ,Сузуки,Базуки,Мингиш,Минингит,Сандарларис и мн мн мн мн(ей мн прякори ми излизат в псоледно време) Годинки:14
Тегло:57кг dry.gif
Височина:170 см
Очи:пъстри(не,че има някфо значение)
Коса:ами само мога да кажа,че не я харесвам...имам хипер много въртели и не мога да си направя свестен бретон...иаче пък цвета е уникален,щото се мени според светлината(много е забавно,като пожълтее biggrin2.gif )
Зодия:Везничка....на моменти отговарям на зодията си,на моменти-не
Местожителство:Сливен
Работа:Ми още уча(аз толкова и уча де)

Музика:emocore,hardcore,screamo,punk,pop-rock/
/Любими банди:Panic At The Disco,Good Charlotte,Blessthefall,Fall Out Boy,Scary Kids Scarying Kids,Yellowcard,Simple Plan,Cinema Bizarre,Escape the Fate ии май са тваФилми:One Tree Hill worthy.gif,Gossip girl,Las vegas,House of wax,A Cinderella Story,Freaky Friday,SAW 1/2/3,National Tresure,Pirates Of The Caribbean 1/2/3.....и още многооооо
Книга: "Kери" на Стивън Кинг

Домашни любимци:Куче...породата уж е пинчер(да речем ангорски пинчер,заради козината 16.gif ),има и гени на чихуахуа....ето и пикче-Аики

Хоби:НА ПЪРВО МЯСТО-да правя аватари..т'фа ми е нещо,като мания о.О
Характер:първо аа да...изобщо не съм тънкообидна,нося на бъзик и то доста и обичам да се шегувам с хората и мн се ядосвам на тея дето се убиждат,като им кажа.аа...кретен или олигофрен wacko.gif обичам да налагам мнението си,отмъстителна съм,заядлива ии дотук май с лошата част от мен.....изобщо не съм решителна и за това живея на принципа "ако нещо е писано да стане,то става,когато най-малко го очакваш" и никога не предприемам разни крайни действия........мн се ядосвам,когато хора които идея си нямат кво представлявам почнат да ми слагат етикети dry.gif а най-се дразня простаците от даскало като почнат да ми викат "ей метъл" при положение,че съм имо ...и тва е в основни линии
Обичам:освен семейството и приятелите си обичам и Чад,София,Хилари Бъртън,Травис(мислят си,че могат да танцуват),Зак Ефрън,Крейг(Blessthefall),себе си,плакатите си,обичам да ми обръщат внимание...обичам плюшеното си куче Мърльо и шоколдовите бисквитки
Мразя:...мразя да съм сама,да нямам интернет,мразя да ме прекъсват когато говоря,мразя когато с някой съм била много добра приятелка и после той спре да контактува с мен по неразбираеми причини.Мразя когата хората,които смятам за приятели да ми нямат доверие
Девиз:Не пикай с/у вятъра! biggrin2.gif

ЦамБуР в едната галерийка ЦамБуР и в другата галерийка

П.П.
Специално за феовете на Аик 18.gif
rawr,2,главния нападател на кучешкия футболен отбор :Р

Питайте...ще отговарям : )
3pacalypse Now
Много сладко куче имаш Сус
Bloody_Tears
Мойто сладко Суси! Бичам те! emoticon1 (56).gif
storm
Цитат(3pacalypse After @ Aug 4 2007, 21:46) *
Много сладко куче имаш, Сус

И обича да яде дъвки (а кой знае и отношението му към мастиката какво е biggrin.gif ).
girl_from_hell
Цитат(3pacalypse After @ Aug 4 2007, 21:46) *
Много сладко куче имаш Сус

абсолютно smile.gif и аз искам такова..
susito
аз накрая ще направя тема специално за кучето ми biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fNatic.
ти Emo Style ли си ?!
susito
Цитат(fNtc. @ Aug 7 2007, 18:42) *
ти Emo Style ли си ?!

yep happy.gif
akolevutd
На мен пък Ученик за пример на Стивън Кинг ми е любимата happy.gif
dead girl's poem
WOW!!!!!!!
АБЕ КАК МОЖЕ ДА КАЗВАТЕ,ЧЕ АЙКЧО Е СЛАДЪК,БЕ??? shocking.gif
Амчи той е най-готЯнЯта Лисица,която съм виждала biggrin2.gif
А пък Сисо към т'ва как ти викат на галено си забравилa Сисооооу.... mrgreen[1].gif
Супер си,Loff you,к__еле,и Love Metal 4ever....
**Sophia**
Ето те и теб Сис..мн сладка тмичка си си направила bigarmhug.gif ..голяма си сладурана.. emoticon1 (119).gif
gotinoto_baby
Сусито и Аик са номер едно! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
girl_from_hell
сливен е градът smile.gif успех
susito
о0о0о мерси мерси на всички smile.gif
Mrs.Ackles
Много луда, забавна, готина.. Човек, когото всеки би се радвал да опознае. smile.gif

П.С. Имаш уникален девиз (предупреждавам, че имам мания да крада чуждите, така че скоро може да ти го приватизирам 10.gif 18.gif )

Целувки. emoticon1 (56).gif
Tedds
Сусуито е велика!Толкова е забвана и ведра!Абе много ме кефиш Сусе,страхотен човек си! bigarmhug.gif
*PeyT*
Определено ми изглеждаш готина smile.gif Голям сладур си, а и много ме радва чувството ти за хумор. happy.gif Забелязала съм също, че обичаш да се самоиронизираш, което според мен си е хубава черта.. biggrin2.gif И аз се опитвам да го правя.. rolleyes.gif Не е хубаво човек да се взема много насериозно. 10.gif
ladysunshine
Хайде и аз да напиша нещичко за Сусито smile.gif Много ме кефиш, много весела и готина. Малии тва куче какво си му направила, че да го разяриш така бе 18.gif Хахаха супер е сладурско smile.gif Каква порода е ?
susito
Стеф,теди,Марти,Сисе благодаря ви страшно много (хъг) :*

П.П.ем кучето ми е с майка пинчер и баща чихуахуа...порода сладур : )))))
brooke_scott
еееее, Сус, кво др мога да кажа освен ссуперлативи за тебе wink.gif с-р си готина, мн мн сладка и вобще вси4ко ти е 6 4.gif
ВаФлА... o.O
хаха мерси сладурчееее..аз успех ти желая на теб tongue.gif
susito
Вяра,Цец tnx и на двете!

П.П.горе-доло си пообнових темата с някфи пълни глупости,не че някой го е*е за мене,ама аз да кажЪ
ВаФлА... o.O
Хах що уе чакай ще ги разгледаме tongue.gif
Peyton___
Суси е голяма сладурка 3.gif
Душичка еве нема кво да се шикалкавя повече КЕФИ НА МАХ mrgreen[1].gif
nadezhda_had
Сус страхотна си !Много ме кефиш ,пък и харесваме почти едни и същи сериали и филми.
jivitu
Не се познаваме лично...за което само мога да съжалявам...голяма сладурана си и си е направила само добро впечатление smile.gif
Катeто
Много симпатична ми изглеждаш и си фенка ан Хилари,което много ме радва...и правиш много яки аватари,макар че май скоро с нищо не си ни радвала или аз пак съм проспала 16.gif Ами това е много успехи и всичко най smile.gif

vasinka_{P}
Голяма сладурана с много готин характер, винаги с много яки профили. Желая ти само успехи biggrin2.gif
Miss_Duff
Сус,отскоро почнах да те поопознавам,но много ме радваш.(И отпреди де).Слушаме подобна музика (Panic! <3 напр.) и имаме подобни интереси,,(моите любими двойни запетайки специално за теб! biggrin.gifbiggrin.gif).Ами мога да ти пожелая само успехчета,а,и продължавай да поддържаш аватароманията си. smile.gif wink.gif emoticon1 (9).gif
susito
Ита,Наде,Живе,Васи мерси!Ния много ме зарадва коментчето ти,, :Р ама много са забавни тея запетайки!Аватаро манията обаче я позабравям и почвал уолпейпърмания.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.