Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Its A Boy Girl Thing
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Bloody_Tears

Име на филма: Its a Boy Girl Thing
Име в превод: Тинейджърска работа
Жанр: Comedy, Romance
Година: 2006
CDs: 1
Националност: USA
Време: 95 мин
Актьори
Самайра Армстронг, Кевин Зегерс, Емили Хампшир, Либи Адамс
Режисьор
Ник Хурън

Коментар
Те се превърнаха в това, което мразят най-много-един в друг!
'It's a Boy Girl Thing' е тинейджърска романтична, фентъзи комедия, в която стеснителната но готина мацка известна за всички, като зубър в гимназията-Нийл(Самайра Армстронг) и звездата на отбора по футбол Луди(Кевин Загерс) след странно посещение в музей на сутринта всеки се събужда в тялото на другия.Следва неповторим смях и забавни моменти как момче свиква да бъде момиче и обратното, след което и двамата са заклещени в тялото на другия и няма начин освен да свикнат да живеят, като това което са.Започнали да си помагат и да правят добрини един друг, след което се и влюбват един в друг, при положение че са заклети врагове, може би по този начин нещо ще излезне за да са си в телата им отново за нощта на бала им! Най-невероятната и забавна комедия от типа на ''Шантав Петък'' насам!

Един от любимите ми филми! Много зававен, интересен, романтичен....страхотен е! Заслужава си да се гледа worthy.gif worthy.gif 4.gif
Jolly_GirL
Сюжета малко наподобява този на ''Шантав Петък'',но иначе е доста приятно тийн филмче,а и все пак участва Кевин wub.gif
ALeX4e7y^
Боза от всякъде........ sick1.gif
PoLiTy'
Почнах да го гледам не точно от началото и беше добро филмче smile.gif
Chefata
Супер яка комедия smile.gif!
ladysunshine
аз не намирам субтитри ако някой има да пише
Miss_Duff
Отделни субс не можах да намеря и аз,но ако го сваляш от Замунда[..],вътре ги има. wink.gif
ladysunshine
Цитат(Miss_Duff @ Aug 9 2007, 16:54) *
Отделни субс не можах да намеря и аз,но ако го сваляш от Замунда[..],вътре ги има. wink.gif

Благодаря много
Craft
Яяя от този тип комедийки от кога не съм гледал , като гледам има и добри отдзиви ще го гледам
ladysunshine
Доста прилича на Шантав Петък и Горещо Маце, но е готини филмчето, весело е, а и актьотите са добри
siska
забавно и интересно филмче wink.gif хареса ми мн smile.gif
CiNdEreLLa``
Мдамз филмчето си е супер!!! Разпускащо и интересно smile.gif Заслужава си определено tongue.gif
ThePinkDuck
Този филм попринцип е в стилът който определям като Мъст нат сии. НО го гледах заради Кевин. Историята е изтъркана, лафовете не бяха кой знае какви, музика, изпълнение... все по нещо куцаше. Единственото нещо което ми хареса бяха Самари и Кевин, които се справиха прилично. Приятен, неангажиращ и напълно разтоварващ филм. mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Уоу много яко филмче..Видях тук резюмето и като прочетох, че е със Самайра веднага реших да го дръпна..Много забавен е филма, а и Кевин е голям сладур.
ani4ka_89
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 12 2007, 02:54) *
Този филм попринцип е в стилът който определям като Мъст нат сии. НО го гледах заради Кевин. Историята е изтъркана, лафовете не бяха кой знае какви, музика, изпълнение... все по нещо куцаше. Единственото нещо което ми хареса бяха Самари и Кевин, които се справиха прилично. Приятен, неангажиращ и напълно разтоварващ филм. mrgreen[1].gif

Напълно съм съгласна. 4.gif
jivitu
Готино е филмчето,на мен много ми хареса biggrin2.gif
brooke_scott
мн готино филмче, мн забавно smile.gif мн ми хареса, макар че са доста филмите, където се разменят, но беше наистина добър, а и актйорите бяха готини, особено Кевин wub.gif а Самайре мн ми хареса с такава коса и така май най-мн й отива(поне на мен така ми харесва) smile.gif
Enchanted
Добри отзиви,а и промото ми хареса,сега ще го изгледам,а после ще коментирам happy.gif
hristin4e
днес го изгледах филмчето и много ми хареса, много е забавно smile.gifsmile.gif
Кевин Зегерс определено ме впечатли с играта си, особено начина по който вървеше, просто забележете biggrin2.gif нямах въздух от смях biggrin2.gif biggrin2.gif
Самайра Армстронг е много сладка и физиономиите които прави са супер сладурски smile.gif
с две думи наистина се повеселих тази вечер wink.gif филмчето ми хареса дори повече от другите два които споменахте, че си приличат ("Горещо маце" и "Шантъв петък")
Enchanted
Започнах аз да го гледам вечерта този филм и не спря да забива!
При вас така ли стана?!
ladysunshine
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 5 2007, 10:49) *
При вас така ли стана?!

Ами то зависи от къде си го изтеглила. Не вярвам всички, които сме го гледали да сме го теглили от едно и също място. При мен нямаше проблеми
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Nov 5 2007, 16:52) *
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 5 2007, 10:49) *
При вас така ли стана?!

Ами то зависи от къде си го изтеглила. Не вярвам всички, които сме го гледали да сме го теглили от едно и също място. При мен нямаше проблеми

Tи от къде си го дръпна,моля те кажи,защото филма ми хареса,но просто не беше възможно да го гледам целия защото не спря да забива...
Enchanted
Вече изгледах филмчето както си му е реда biggrin2.gif
Ако създават такива филмчета ,ще има много повече зрители по кината 18.gif
pinksuede
Малко изтъркана история.... нищо кой знае колко заинтригуващо... wink.gif
VeRonICa^^
Много сладко филмче,много ме кефи може да е изтъркана история,но е добре направена smile.gif
Chefata
Наистина много сладко и приятно филмче smile.gif..
`BruKas`
Даже незнам как съм го изпуснала ..аз попринцип след ужасите обичам такива филмчета.. ще го видим smile.gif
rali4kata
Много готин филм,харесва ми и то много!
vasinka_{P}
Гледах го преди време, имах хубави очаквания за тоя филм, ама ме разочарова, не ме впечатли с нищо. В целия филм единствено ми хареса актьора който играеше главната роля biggrin2.gif
*BringMeToLife*
Гледах го отдавна .. хубаво филмче .. хареса ми ,а и главния герой не е лош wink.gif
dragon_girl
Става за убиване на времето,готино е!
Катeто
Незнам защо си мислех,че филма изобщо няма да ми хареса.Напротив!Не е натоварен с драми и сълзливи истории-много забавно и разтоварващо филмче,а и двамата актъори ми бяха супер сладки заедно.Много ми хареса rolleyes.gif
ludoto_mimi
Не може да се каже, че ми хареса кой знае колко, но става за убиване на време в автобуса. 18.gif
fenkanabrooke
Много готино филмче, наскоро го гледах и отдавна не се бях смяла така. Историята е малко изстъркана, леко ми заприлича в началото на Шантъв Петък, но беше доста разчупен и показваше една различна гледна точка. Най - много ме изкефи : "Махни си нещото ми от твоето дупе. " 18.gif 18.gif
mixmaxshow
Много яко филмче,направо се спуках от смях като го гледах!
sonyx
приятно филмче smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.