Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Scarlett Johansson
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
ladysunshine

"What I respect most in people is naturalness and authenticity. I like to be able to see into their soul. I aspire to being a truthful person"

Име:Scarlett Johanson(Скарлет Йохансон)
Дата на раждане: - 22.11.1984.
Място на раждане: - Ню Йорк, САЩ.
Ръст:1.63

Родената в Ню Йорк Скарлет Йохансон прави професионалния си дебют на театрална сцена в Бродуей. Фамилията Йохансон, комбинирала полска и датска кръв и калена в живота в Ню Йорк, явно е артистична. Дядото Eйнер Йохансон е писател, а по-голямата сестра на Скарлет – Ванеса, също е актриса, макар и неизвестна. По-големият брат Адриан и близнакът є Хънтър (не знаехте ли, че актрисата си има брат близнак?) са само част от биографията на звездата. Засега обаче големият печеливш от лотарията на съдбата във фамилията е Скарлет.

Скарлет не се срамува, че не е завършила колеж – опитът й подсказва, че това е излишно губене на време. През 2003 кандидатства за есенния семестър в колеж по изкуствата в родния Ню Йорк. Не я приемат и затова концентрира цялото си внимание върху киното. Резултатът се вижда с невъоръжено око. “За какво ми е да уча? Ами че аз знам с какво искам да се занимавам от най-ранна възраст.” Но за да осъществи една друга своя мечта, ще трябва да понапъне сивите си клетки. “Много искам да режисирам филм. София Копола ме вдъхнови за това.”

Скарлет Йохансон се превръща в една от сензациите на Холивуд след участието си в “изгубени в превода”. Сред множеството награди, които печели за тази роля са “BAFTA” за главна женска роля, номинация за “Златен Глобус” за главна женска комедийна роля, награда от фестивала във Венеция за женска роля. През 2004 изля- зоха 5 филма с нейно участие

Нарастващата популярност на Скарлет Йохансон, интригуващата й външност и определенията на критиците, наричащи я “новата Лорън Бакол” и печелят и рекламен договор с известната модна къща “Келвин Клайн” чийто продукти тя ще рекламира.

Филмография:
  • Conan (2010) (announced)
  • He's Just Not That Into You (2009) (completed)
  • The Spirit (2008) (completed)
  • Vicky Cristina Barcelona (2008)
  • The Other Boleyn Girl (2008) ... Mary Boleyn
  • The Nanny Diaries (2007)
  • "Robot Chicken" (4 episodes, 2005-2006)
  • The Prestige (2006)
  • The Black Dahlia (2006)
  • Scoop (2006)
  • The Island (2005)
  • Match Point (2005)
  • In Good Company(2004)
  • A Good Woman(2004)
  • A Love Song for Bobby Long (2004)
  • Girl with a Pearl Earring (2003)
  • Lost in Translation (2003)
  • Eight Legged Freaks (2002)
  • An American Rhapsody (2001)
  • Ghost World (2001)
  • The Man Who Wasn't There (2001)
  • My Brother the Pig (1999)
  • The Horse Whisperer (1998)

Любопитни факти:
  • Има брат близнак - Hunter Johansson, по-голям брат Адриан, по-голяма сестра ванеса и полубрат Крисчън
  • Има котка на име Trooper и чихуахуа - Maggie.
  • Номер 6 в класацията на Maxim за 100те най-секси жени за 2006
  • Номер 3 в класацията на Maxim за 100те най-секси жени за 2007
  • Обявена от Esquire Magazine за най-сексапилната жена за 2006
  • Номер 1 в класанията на FHM за 100те най-секси жени за 2006
  • Скарлет има датски и полски произход
  • Празнувала е 20 си рожден ден в Дисниленд
  • Кандидатствала е за ролята във филма Капан за родители, която отива при Линдзи Лоън

Аватари

icons by: jatesoul, andrablue, loving_w

Фенове:
1.ladysunshine
Adorkable
Цитат(ladysunshine @ Aug 4 2007, 10:06) *

На тази снимка е изключително красива,имам си уолпейпър с нея biggrin2.gif.
А Скарлет е прекрасна актриса,може би една от най-добрите в днешно време.Предполагам много хора не я харесват заради външния й вид-т.е. нито е типичната холивудска хубавица(като Хилари Дъф,София Буш и т.н.),нито е някаква супер слаба.Актьорската й игра е прекрасна,определено се справя много добре.
Mrs.Ackles
Не мисля, че е нещо особено.. Не се отличава с нищо от останалите актриси, затова не ми е направила голямо впечатление. Не мога да говоря за актьорската й игра и за присъствието й на екрана, но има нещо във външния й вид, което, честно казано, ми е доста неприятно. Има много актриси, които имат по-странни черти и не спадат към графата "Типична Холивудска Красавица", които ми допадат, но Скарлет определно не е сред тях.
П.С. Adorkable, за Хилари Дъф съм съгласна, че е
Цитат(Adorkable @ Sep 16 2007, 18:21) *
типичната холивудска хубавица
, но какво й е типичното на София Буш? huh.gif За мен тя е доста различна и не мисля, че някой може да я вмества в споменатата, по-горе, от мен графа.
sladuranka
Не съм й фенка, но изключително много ми хареса играта й в "Момичето с перлената обица" и "Островът". Впрочем "Островът" все още е един от любимите ми филми biggrin2.gif ...
fresh_girl
иизключителнуу мн и се кефя,толковаа е хубавкаа wub.gif хаха сладуурана и мн мн дуубра актриса,не съм гледала мн филми с нейно участие...мрс за списъка по-горе,веднага ще пусна някой да се дърпа
dEniChka
Нищо в нея не ме впечатлява... mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Дето се вика Бог дал, дал, па се забравил. Страшно красива, чаровна и магнетична. С невероятен талант и присъствие на екрана. Гледала съм почти всичките и филми и още от малка е супер добра. Дава дълбочина и достоверност на всичките образи които играе. Бляскава кариера, но мисля, че и предстои още по-блескава. Сред фавориткте ми е. mrgreen[1].gif
vasinka_{P}
Не ми харесва, има нещо в нея което не ми допада, според мен не е нищо особено. Има само един филм с нея който ми харесва и това е Островът dry.gif
*PeyT*
Ъъъ.. Скарлет.. sick1.gif Изобщо не ме радва таз мома, много ми е антипатична. :/ Бива я за актриса, не може да се отрече, но за визията й не мога да кажа същото.. sad.gif Изкефи ме единствено в клипа на "What goes around".. Там я изтрайвам biggrin2.gif .. Ама, предполагам, се дължи на това, че съм фенка на Джъстин и песента ми беше една от любимите..
ogata
СЕККСССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС smile.gif
SummeR_SmiLe
Спечели ме още преди много години!По кабеларките се завъртя един филм с нейно участие ..
Manny & Lo страшно готин филм..разказваше се за нея (тя беше на около 12) и за бременната й сестра ,къде си отвличат една продавачка ..(бивша мед.сестра) да й изроди бебето..Много силен филм за онези години! А за Скарлет нямам какво да кажа освен че е уникална във всяко едно отношение!
koti987
На мен лечно ми харесва ама то какво да не и харесваш--сладка,на мен ми прилича на бебенце! biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Enchanted
Скарлет е една от любимите ми актриси,актьоркста и игра е страхотна,справя се с всякакви роли!
Хубава е не мога да си кривя душата!
brooke_scott
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 16 2007, 19:07) *
Не мисля, че е нещо особено.. Не се отличава с нищо от останалите актриси, затова не ми е направила голямо впечатление. Не мога да говоря за актьорската й игра и за присъствието й на екрана, но има нещо във външния й вид, което, честно казано, ми е доста неприятно. Има много актриси, които имат по-странни черти и не спадат към графата "Типична Холивудска Красавица", които ми допадат, но Скарлет определно не е от тях.
П.С. Adorkable, за Хилари Дъф съм съгласна, че е
Цитат(Adorkable @ Sep 16 2007, 18:21) *
типичната холивудска хубавица
, но какво й е типичното на София Буш? huh.gif За мен тя е доста различна и не мисля, че някой може да я вмества в споменатата, по-горе, от мен графа.

не мога да се съглася повече worthy.gif
ladysunshine
Аз май още не съм изказвала мнението си за Скарлет. Сигурно си личе, че страшно много я харесвам, но аз все пак да кажа. Една от любимите ми актриси е. Играе страхотно и филмите, които съм гледала с нея много ми харесват. Надявам се да продължава да прави хубави филми и да е на върха, защото е супер smile.gif
dEniChka
Цитат(ogata @ Sep 19 2007, 20:08) *
СЕККСССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС smile.gif

Не се и сьмнявам в теб rolleyes.gif emoticon1 (47).gif emoticon1 (5).gif
[dEs]
И на мен ми харесва Скарлет. играта й е много добре. Любимият ми филм с нея е Острова. има магнетично излъчване. Според мен не спада към "типичната холивудка хубавица", защото определено не е супер слаба, не е дебела ами нормална. Много позитивна ми изглежда...
angel_girl
Определено имна дарба за актриса. smile.gif Но принципно нещо не ми харесва. Безразлична ми е...
♥Didito♥
Може и да е добра актриса..мм на мен не ми харесва особено,вече не си спомням в кои филми съм я гледала..нещо не ми допада unsure.gif
Mr. Winchester
Добра актриса е
SeMiNi
Много я харесвам..мисля че е много добра актриса и много красива..Не съм гледала много филми с нея,но смятам да го направя
**Sophia**
Barack Obama Rallies in Iowa(2008)

Event in 2008
divata_airis
Ох, как не съм писала тук, е не е истина...просто. И съм пропуснала да кажа, че е моята зодия...не че се гордея с тоя факт де. Ама да прославя зодия не за друго. Иначе като актриса доколкото съм я гледала...не е лоша, симпатяга е...някъде бях чела, че мечтата и е да изиграе ролята на своята съименничка Скарлет О`Хара от Отнесени от вихъра
dragon_girl
Страшно е красива и прави във повечето си филми силни роли!

The_Storm
Евала, че толкова млада, а вече толкова сериозна и добра актриса.
qwe123

На 20ти май, актрисата Scarlett Johansson ще издаде първият си музикален албум под заглавието Anywhere I Lay My Head. Той ще включва 11 песни, от които 10 ще са кавари на Tom Waits. Dave Sitek е продуцент.

Траклист на албума:
“Fawn”
“Town With No Cheer”
“Falling Down”
“Anywhere I Lay My Head”
“Fannin’ Street”
“Song for Jo”
“Green Grass”
“I Wish I Was in New Orleans”
“I Don’t Want To Grow Up”
“No One Knows I’m Gone”
“Who Are You?”

Фотосесията за албума:

Скарлет пее Summertime (youtube)

ПС: Много ми харесва как пее! Като актриса също е добра. Дано да продължава така и за в бъдеще smile.gif
brooke_scott
Цитат(qwe123 @ Apr 5 2008, 19:39) *
Той ще включва 11 песни, от които 10 ще са кавари на Tom Waits. Dave Sitek е продуцент.

18.gif страшен албум с една авторска песен mrgreen[1].gif
pretty_girl
Така ми е омръзнало от актриси прекфалифицирали се в певици,че просто wacko.gif ... Иначе Скарлет е сладурана, много ми хареса играта й в "Изгубени в превода" .
sulu
Поздравления за Скарлет:

Скарлет(29г.) се е сгодила за приятеля си от една година Райън Рейнолдс(31г.) !!! Още не е избрана дата за сватбата .

Източник-----> Линк
DesiTo
Скарлет Йохансон показа пръстена

Сгодената вече официално актриса намери повод да покаже годежния си пръстен. На бляскаво събитие в Музей Метрополитен актрисата демонстрира символизиращия обвързаността й с актьора Райън Рейнолдс пръстен. Скарлет Йохансон и гаджето й Райън Рейнолдс се сгодиха. Новината потвърди пред списание People Марсел Парисю, представителка на Йохансон. Очаква се скоро да бъде определена и дата на сватбата. Според приятели на двойката събитието няма да е тази година, тъй като звездите били твърде заети.
23-годишната Скарлет Йохансон (позната ни от "Изгубени в превода") и 31-годишният канадски красавец са заедно от март 2007. Преди това Рейнолдс имаше тригодишна връзка с певицата Аланис Морисет. Преди да срещне годеника си пък Йохансон бе гадже на актьора и неин екранен партньор в "Черната далия" Джош Хартнет.
tedi27
гледала съм я само в The Nanny Diaries
qwe123
Честито да й е на Скарлет, че се е сгодила с този прекрасен Раян.
Ето линкове към албума й - 1, 2, 3. Имам го свален, но още не съм го чула.
anji_banji
Цитат(nepokornata_princesa @ Dec 3 2007, 15:07) *
Скарлет е една от любимите ми актриси,актьоркста и игра е страхотна,справя се с всякакви роли!
Хубава е не мога да си кривя душата!

1+
Не съм я гледал в много филм,но в тези които съм гледал играеше страхотно smile.gif .Чаровна е и ми харесва като актриса biggrin2.gif (като певица не чак толкова) и определено е в класацията ми за любими актриси biggrin2.gif
lori9bonboni
Много е красива..но за съжаление не съм й гледала много филми... wink.gif ако може някой да ми препоръча някой интересен..
ladysunshine
Цитат(lori9bonboni @ Aug 30 2008, 17:35) *
Много е красива..но за съжаление не съм й гледала много филми... wink.gif ако може някой да ми препоръча някой интересен..

The Nanny Diaries, The Other Boleyn Girl, Scoop, The Island wink.gif Особено първия и последния wink.gif
moni_hs
Фенове:
1.ladysunshine
2.moni_hs
fenkanabrooke
Фенове:
1.ladysunshine
2.moni_hs
3.fenkanabrooke
sulu
Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс са се венчали на тиха церемония в Канада. Да им е честито, дано брака им просъществува. Цялата статия
ThePinkDuck
Цитат(sulu @ Sep 28 2008, 12:13) *
Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс са се венчали на тиха церемония в Канада. Да им е честито, дано брака им просъществува. Цялата статия

Хей ай дано да е истина. Ма щом Пийпъл казва. Ох, представяте ли си пък тяхните бебета как ще изглеждат? Муахах!
Marissa Cooper
Цитат(sulu @ Sep 28 2008, 12:13) *

Честито им. rolleyes.gif
tru
Да им е честито !
naley_
Ослепителна е rolleyes.gif
На някои снимки има нещо в нея което ми напомня за Michaela McManus unsure.gif
Фенове:
1.ladysunshine
2.moni_hs
3.fenkanabrooke
4.naley_
ladysunshine
И аз много се радвам за нея и Райън. И двамата много ги харесвам и дано да са много щастливи заедно.

Цитат(naley_ @ Sep 29 2008, 16:48) *
На някои снимки има нещо в нея което ми напомня за Michaela McManus unsure.gif

Омг Скарлет е къде къде по-хубава.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.