Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Zac Efron
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
ThePinkDuck
Zac Efron

Закари Дейвид Алекзандър Ефрън е роден на 18.10.1987г в Сан Луис Обиспо, Калифорния, САЩ и израства в Аройо Гранде. Дипломира се от Гимназията в Аройо през юни 2006. Обича да спортува, сред любимите му са каране на ски, голф, катерене, сноуборд и сърф. Свири на пиано и се учи да свири на китара. През свободното си време работи по две коли – Делориан и Мустанг конвъртъбъл от 65та, поверени му от дядо му. Зак живее с родителите си и по-малкия си брат Дилан. Имат две австралийски овчарки, Дриймър и Пъпи, и една много самостоятелна сиамска котка на име Саймън.

Зак се насочва към актьорската кариера когато на 11 годишна възраст родителите му забелязват певческата му дарба. Уроците по пеене скоро го довеждат до роля в театъра в пиесата "Gypsy" където е избран сред 90 кандидата. След като се появява на сцената в "Peter Pan," "Auntie Mame", "Little Shop of Horrors" и "The Music Man", следват епизодични роли в "Firefly" (2002), "ER" (1994), и "The Guardian" (2001). След няколко гост-участия в първи сезон на "Summerland" (2004), феновете така пощуряват по героя му, че Зак се връща като постояннен във втори сезон. След края на сериала участва в Miracle Run (2004) (TV), където играе дете болно от аутизъм и си партнира с Мери Луиз Паркър и Ейдън Куин.

През 2006 изиграва най-запомнящата си роля до момента, тази на Трой Болтън във мюзикала на Дисни “High School Musical”. Зак е в главната роля където трябва да пее, танцува и да играе. Филмът моментално става телевизионен мегахит изстрелвайки Зак на върха. Саундтрака също става супер успешен. Зак е първият изпълнител дебютирал с две песни в една и съща седмица в Billboard Hot 100 чарта. Песните са “Gethcha Head in the Game”, негово соло и “Breaking Free”, дует с Ванеса Хъджинс. “Breaking Free” се превръща в най-бързо напредналата песен в историята на Billboard Hot 100, като само за седмица от номер 86 скача на номер 4.

През 2007 излиза римейка на култовия мюзикъл на Джон Уотърс от 1988 „Hairspray”. С убийствените си сини очи, закачлива усмивка и страхорни танцови и музикални способности Зак е перфектен за ролята на Линк Ларкин. Филма получава адмирации от критиката и от публиката. Във филма Зак си партнира с Джон Траволта, Мишел Пфайфър, Куин Латифа и други холивудски величия.

През август излиза дългоочакваното продължение на High School Musical, High School Musical 2: Sing it All or Nothing, където Зак отново ще влезе в ролята на Трой Болтън. Както в предишната част така и в тази ще му партнират Ванеса Хъджинс, Ашли Тисдейл, Корбин Блу, Лукас Грабиил и Моник Колеман.

До края на годината трябва да излезе още един тийн филм със заглавие - Seventeen , а за догодина е предвиден High School Musical 3.

Лично мнение: Няма какво да с кривя душата - супер много го харесвам. Има талант момчето, и актьорски и певчески. Харесва ми във всичко в което съм го гледала до момента. High School Musical и Hairspray са изключително добри мюзикали в които съм буквално влюбена, особенно в Hairspray. Надявам се, че го чакат още по-бляскава кариера както и TV и кино хитове. mrgreen[1].gif
Jolly_GirL
Голяма симпатяга е rolleyes.gif Гледала съм го само в High school musical,забелязах че наистина има някакви гласови данни и пее много хубаво.Скоро четох в списание ''Браво'' че имал връзка с партньорката си(именно от филма High school musical) Ванеса Ан Хътджънс,но незнам до колко е вярно...Еи сега забелязах че в нета са пуснали Hairspray,чакам само да направят субтитрите и мисля и него да гледам rolleyes.gif
vasinka_{P}
Гледах го във High school musicial, и ми направи много добро впечатление. Голям сладур е, а и много готино пее. С нетърпение очаквам Hairspray и High school musical 2. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(Jolly_GirL @ Aug 3 2007, 21:20) *
Скоро четох в списание ''Браво'' че имал връзка с партньорката си(именно от филма High school musical) Ванеса Ан Хътджънс,но незнам до колко е вярно...Еи сега забелязах че в нета са пуснали Hairspray,чакам само да направят субтитрите и мисля и него да гледам rolleyes.gif

Съвсем вярно е, че са заедно с Ванеса. Страшно много ми харесват като двойка. Ще напиша няколко реда за връзката им в темата която подготвям за г-ца Хъджинс. mrgreen[1].gif Ето две снимчици на които адски много ме кефят:

Инaче Hairspray е супер як. Адски ми хареса. Релийза който гледах беше CAM ама пак ставаше за гледане. По цял ден си тананикам финалната песен на филма. mrgreen[1].gif
Jolly_GirL
Ей много се радвам че наистина са заедно,и двамата са големи сладури smile.gif Мерси за снимките
Miss_Duff
Симпатичен е,пее много добре,но за жалост не играе в много филми - гледах го само в Училищен Мюзикъл,но ще свалям и Hairspray като му сложат субс. wink.gif А с Ванеса са много сладки,според мен много си подхождат.Супер е,че ще има High School Musical 2 и 3. smile.gif
hristin4e
сладурче е, макар че няма филм с него който да ми е станал любим... Много ми е симпатичен smile.gif High School musical ми хареса но не е нищо особено и ооо Summerland също ми хареса wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
На вид не и харесв .. иначе е талантлив и много си подхождт с Ванеса ... не си спомням да съм гледала филми с него

devon
Много го харесвам.Особено сега следкато изгледах и Hairspray го харесвам още повече.Много е талантлив.Надявам се че за напред ще продължава да участва във все по готини филмчета...
qwe123
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 5 2007, 11:36) *
не си спомням да съм гледала филми с него
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 5 2007, 11:36) *
иначе е талантлив

Това как се получи?!?!

Аз не съм го гледала на много места. Само Summerland. Там играеше една тъап роля и ми беше малко страннен. Сега ми подбудихте интереса към този Hairspray и ще си го изтегля smile.gif Както и High school musical smile.gif Пък после ще кажа колко е талантлив според мен biggrin2.gif
kingsize-4eto
Голям сладур!Много ме кефи в High School Musical smile.gif))) Иначе в др.филми не съм го гледала,ама в този си изиграва ролята повече от перфектно!
ThePinkDuck
Кажете ми сега - Как човек да не обича списание Rolling Stone? wub.gif Copy of wub.gif

Nasi
Много хубави снимки wink.gif А за темата - The Best. Ще ги погледна тези филмчета задължително тези дни.
ani4ka_89
Да си призная в началото, като го видях, ми се стори малко сладникав, но после гледах High School Musical и в момента тоя човек ме кефи на макс. Много е чаровен, когато играе.
CheerFuL-F
Много е сладък! Страхотна двойка са с Ванеса!
ladysunshine
Само бях чувала за него, но не го бях гледала в никой филм и като гледах High School Musical разбрах за какво става дума. симпатяга е, но не е нищо особено
susito
Ам...меко казано го обожавам!Тези очи и тази усмивка..то как да не го хареса човек!С Ванеса са перфектната двойка..сладури от класа са и двамата!Сега си тегля Hairspray и очакванията ми са големи!В училищен мюзикъл е уникално чаровен..сега чакам субс за 2-рата част!Определено си заслужи наградата за най-горещ мъж!...охооо ама той бил везниии-аз се чудя що е толкова сладичък и миличък

dEniChka
ААбеее...става biggrin.gif Слладичьк е .. mrgreen[1].gif
hristin4e
Честит рожден ден на Зак, днес става на 20 wink.gif
Always&Forever
Ооо Зак е страхотен!Обожавам го както и High School Musical!!!Със Ванеса са супер сладка двойка,много се радвам че са заедно и в живота! mrgreen[1].gif
`BruKas`
много е хубав smile.gif
6amar4e
3.gif shocking.gif ееее ,това момче е страхотно - талантливо ,красиво , богато , чаровно 4.gif .Гледала съм го във всичките му филми - уникално харизматичен е и с голямо присъствие .Дано да се снима в повече филми занапред.Според мен го чака светло бъдеще !!
http://justjared.buzznet.com/gallery/photo...-station-09.jpg
brooke_scott
ми гледала съм го само в High School Musical и честно казано ми беше леко смешен и малко женствен в самия филм, а ся като го гледам по снимки не ми изглежда никак лош, просто нз защо такова излъчване имаше във филма, или проблема е в мен unsure.gif иначе едно мога да потврдя, че с Ванеса са готина двойка
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 16:56) *
ми гледала съм го само в High School Musical и честно казано ми беше леко смешен и малко женствен в самия филм, а ся като го гледам по снимки не ми изглежда никак лош, просто нз защо такова излъчване имаше във филма, или проблема е в мен unsure.gif иначе едно мога да потврдя, че с Ванеса са готина двойка

Еми той Зак си е готин, просто във филма малко лигав изглежда като пее 18.gif А с Ванеса и аз мисля, че са много сладки. Ванеса много я харесвам, а и той е сладур, така че няма как да са лоши заедно
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 3 2007, 14:26) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 16:56) *

Еми той Зак си е готин, просто във филма малко лигав изглежда като пее 18.gif А с Ванеса и аз мисля, че са много сладки. Ванеса много я харесвам, а и той е сладур, така че няма как да са лоши заедно

4.gif
**Sophia**
Ооо ако знаете..като бях по-малка..
мн го харесвах rolleyes.gif ,направо...защото го гледах в Вечно Лято по нова ТВ..
обаче после..ми отихна любовта..хаха 18.gif ..
Сега не ми харесва кои знае колко,харесва ми косата му и сините му очи wub.gif В Highschool Musical ролята му е малко
странна и превзета 10.gif затова трябва да гледам др филми за да кажа мнението си за таланта му като актьор!~ happy.gif ..

Leaving a Basketball Court - 11/16

Leaving a Basketball Court - 11/16
danity_15

оооо Зак е супер ... направо е толкова сладак..... и тези сини очи .. мале мале...
а със Ванеса са най-сладката двойка !!!!!
hriska_jennifer
blush.gif

Зак е голям сладур жалко че няма мн известни филми, само High school musical
Bloody_Tears
Ъхх, лигльо! Изобщо не го харесвам (puke) Като го видя и ми става лошо направо. Не мога да ги понасям такива женчовци 14.gif
nelito_91
Гледала съм го само в High school musicial и не ми направи голямо впечатление rolleyes.gif
leyton_oth
Зак Ефрон - стил усмивка поглед излъчване wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.