Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: vasinka_{P}
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
vasinka_{P}

Име: Василена
Прякор: На галено Вася ,Васинка, Василенка, Васиня, Вуси, Вуска и всякакви производни
Години: 19 без малко
Зодия: Стрелец (винаги се целя на високо) biggrin.gif
Тегло: 55
Височина: 1.60 см
Коса: Тъмно руса, права, вече къса
Очи: Зелени до пъстри (зависи от сезона и настроението)
Семейно положение: Single
Местоживеене: Бургас
Професия: Студентка
Филми: The Notebook, A walk to remember, Matrix, A cindarella Story, Donnie Brasco, Pirates of the Caribbien, P.S. I Love You, The Cutting Edge 1 и 2, The Devil Wears Prada, Becoming Jane, Wanted, Life or Something Like It и много други. Обичам филми които разтоварват, обичам като гледам филм да не мисля за нищо. Не обичам да гледам трилъри и ужаси. Предимно комедии и романтични филмчета.
Сериали: One Tree Hill, Gossip Girl, Las Vegas, Ugly Betty, Grey's Anatomy, Lost, Prison Break, Veronica Mars, CSI, Rebelde, House mD, Friends, Sex and the sity
Музика: Всякаква. Зависи от настроението. Предпочитам поп, рок, денс, ретро,латино и от време на време R&B. Обожавам да слушам музика навсякъде и по всяко време. Не деля музиката на стилове, за мен има само хубава и не чак толкова хубава музика wink.gif
Книги: "На изток от рая" на Стайнбек, "Дявола носи Прада" и "Нюйоркски светски хроники" на Лоран Уайзбърг, "Историкът" на Елизабет Костова и много други
Обичам: Семейството си, приятелите, музиката, морето.
Мразя: Лъжата и лицемерието.
Девиз: "Ако някой се опита да ме засенчи ще слънчаса" "Imposible is Nothing"
Характер: Имам странен характер, много съм ината, когато си наумя нещо винаги го постигам. Обичам и мразя силно. Готова съм на всичко за приятелите и семейството си. Емоционална съм, но не го показвам, трудно показвам какво чувствам. Откровенна съм до болка, винаги казвам това което мисля. Обичам да съм сама, когато съм тъжна или уморена. Не обичам да споделям лични неща, в този аспект съм затворен човек, иначе съм много разговорлива, обичам да се запознавам с нови хора. Обичам хората около мен да са открите и да бъдат себе си. Весел човек съм, постоянно съм усмихната, голям оптимист съм. Обичам да мързелувам, но не много дълго щото ме хващат лудите, не мога да стоя дълго време на едно място

Хобита
: Обичам да рисувам, много ме разтоварва да изразявам емоциите си на белия лист. Обичам да танцувам, да слушам музика. По голямата част от свободното си време прекарвам по кафетата с приятелите си.

Галерия:ЦъК
CrAzY_LaDy
и ти си голяма сладурка smile.gif Успех rolleyes.gif
hristin4e
ние с теб с коментарите и присъствие във форума вървим горе доло ръка за ръка tongue.gif Пожелавам ти успех, много готино момиче си wink.gif макар че незнам за колко човека може да се гласува, но ти си много мила и ме кефиш страшно много, затова най-вероятно ще и гласувам за теб smile.gif
vasinka_{P}
Мерси и на двете. Желая и на вас успех biggrin2.gif
devon
Голяма сладурка си и че как няма нали си ми бургазлийче...Успех миличка wink.gif
ALeX4e7y^
Сладурана си rolleyes.gif
vasinka_{P}
Мерси на ALeX4e7y^ и devon rolleyes.gif biggrin2.gif Успех ина вас
gotinoto_baby
Много си сладка. Успехи! 4.gif
vasinka_{P}
Понеже темичката ми малко се забрави аз реших малко да попиша в нея biggrin2.gif blink.gif . Искам да кажа че ми е супер готино че съм сама на Св. Валентин, но за сметка но това пък имам с кой да празнувам Трифон Зарезан. Весел празник на всички blush.gif blush.gif
DeViL^PLaYeR
СЛАДУР
Bloody_Tears
Адски мила и голяма сладурана bigarmhug.gif
bodlivata
That's my sister tongue.gif Good luck
rali4kata
Мн си готина и сладичка.Само успехчета. smile.gif rolleyes.gif
CiNdEreLLa``
Страхотна е !!! smile.gif
unvisioble
Готинка, добродушна, мила. rolleyes.gif
Катeто
Много готина и добричка ми се струваш,поне по коментарите rolleyes.gif Иначе съм сигурна че си страхотен човек.Много успехчета и аватара ти е мн сладък biggrin2.gif
vasinka_{P}
Oбнових си инфото във първия пост biggrin2.gif
hristin4e
Ей както съм казала по-нагоре много си мила smile.gif И между другото всеки път на снимките ми се виждаш все по-хубава wink.gif
Пожелавам ти прекрасни студентски години! smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
сладка си и имаш много хубава блузка smile.gif успехи
vasinka_{P}
Цитат(hristin4e @ Sep 4 2008, 22:34) *
Ей както съм казала по-нагоре много си мила smile.gif И между другото всеки път на снимките ми се виждаш все по-хубава wink.gif
Пожелавам ти прекрасни студентски години! smile.gif

Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Sep 4 2008, 23:11) *
сладка си и имаш много хубава блузка smile.gif успехи

Мерси и на двечките за милите думи bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.