Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: CiNdEreLLa``
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
CiNdEreLLa``

Име: Антоанета
Възраст: 19 и 1/2
Зодия:
Дата на раждане: 27 януари 1989
Прякор: Еми то не е точно прякор, но почти всичките ми приятели ме наричат Нети rolleyes.gif
Ръст: 166-167
Тегло: 52кг
Очи: Пъстри
Коса: Кестенява, права
Местоживеене: по принцип - Стара Загора, Kazanski Ghetto mrgreen[1].gif , с временна адресна регистрация - Правец biggrin.gif biggrin.gif
Работа: Студент/ка
Семейно положение: Както се казваше в един сайт : "Имам си коте/ куче/ рибки/ хамстер ..." и т.н.
Филми: Страшно много са, но едни от любимите ми са - OTH, CSI, The Notebook, A Walk To Remember, Eurotrip, A Cinderella Story и може би 300
Музика: Мхмз ... емиии по принцип не слушам чалга, но това е само по принцип 16.gif иначе не е един от любимите ми стилове... предпочитам ретро, денс, хаус ....има и някой метъл песнички, които ми харесват, нооооо са определено много, много, много малко wink.gif
Книги: "Брулени Хълмове" на Емили Бронте
Любими цветове: Тъмно синьо и розово
Любимо число: 13 (фаталното biggrin.gif)
Обичам: Семейството си на първо място, приятелите си, обичам да излизам с тях и да се забавляваме на макс, обичам да танцувам и да пея (макар че не ми се отдава, ако трябва да бъда честна), обичам дискотеките и шумните места, сладоледа и шоколада... а и обичам да карам ски 1eyeb[1].gif
Мразя: Лъжата и Предателството !!! Ей тези две неща не бих простила !!!

По принцип съм много странен характер. Бързо се паля и не ми минава особено лесно. СТРАШНО голям инат съм, което понякога е добре, но в някой случай ми вреди. Дразнят ме хора с голямо самочувствие без покритие и такива, който се правят на нещо, което не са. Амбициозна съм и постигам това, което пожелая, но ако не искам да направя нещо, няма сила, която да ме накара да го направя ... biggrin.gif

И накрая :
Линк към моята галерия , My Personal Space
vIkToRsHeFa
Ха, какво става тука в тая държава, та чак на втора страница, ааа маха!
А сега какво да кажем... Много директна, пряма и импулсивна... A съдейки от снимките в галерията много красива и палава... tongue.gif

ПП. Зачистих темата, ако някой иска да се оплаква нека го направи по каналният ред: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 5 2007, 14:47) *
Цитат(vIkToRsHeFa @ Apr 25 2005, 20:31) *
1.10. Забранено е писането по нестандартен начин, недопустимо е да се допусне форума да става шарена черга!

В случай, че някой се оплаче основателно от това че се ползва нестандартен шрифт, големина, форматиране, или цвят който наистина затормозява четенето на постовете му, ще получите лично съобщение с молба да преустановите подобна дейност. Не мисля че ще е проблем за хора пишещи по подобен начин да направят малък компромис в тази насока, за общото благо.
а не да спами из темата! dry.gif
ogata
Имаме се с нея от едно време , много умна , добричка и хубава . Има усет към красивото , като цяло ... няма да забравя едни уолпейпъри tongue.gif . Как не ми се отваря път до Стара Загора бе wink.gif
unvisioble
Голяма сладуранка. rolleyes.gif
adoration_
Много е сладка.Едно от най-хубавите момичета във форума smile.gif
SweetDreams
Цитат(adoration_ @ Aug 10 2007, 21:51) *
Много е сладка.Едно от най-хубавите момичета във форума smile.gif

Напълно съм съгласна rolleyes.gif
CiNdEreLLa``
Мерси за всички коментарчета 8.gif Много сте милички всички rolleyes.gif
akolevutd
Емии супер си отвсякъде. Малко са красивите жени с умен поглед.
{`BrukaS`}
Хех това чак сега го виждам...ем предвид факта,че ме нямаше 2 месеца blush.gif Какво да кажа за Нетито...Страшно готина мацка,неветоятно принципен човек,наистина ПЛАШЕШТО голям инат 10.gif ама то пък това и е чара.Знае целите си и ги преследва,ако си и приятел можеш само да спечелиш от това.Човек на,който можеш да разчираш и най-вече голяма купонджийка smile.gif Гордея съм,че съм нейна приятелка...Душицо,благодаря ти за годините прекарани заедно,за лудото детство и за още по-готините тийни годинки smile.gif Нали знаеш,че най-щастливите ми мигове са били с теб!? smile.gif Ако,не-вече го знаеш!!!И най-вече не забравяй,че много много ама много си те обичам и ще ми е адцки трудно и мъчно,когато всяка една от нас поеме по пътя си и ще се разделим (това време за жалост наближава sad.gif ) {}{}{}{}
Bebssii
Направила мие впечатление стова , че винаги знае какво да каже .Много мацка smile.gif
aria
Много сладка и симпатична,с много красиво име smile.gif
Допадат ми мненията й във форума,личи си,че е интелигентно момиче smile.gif
smile.gifsmile.gifsmile.gif
**Naley*
Готина си rolleyes.gif
PayTon__
Цитат(unvisioble @ Aug 9 2007, 00:00) *
Голяма сладуранка. rolleyes.gif

Да и аз така мисля 4.gif
vasinka_{P}
Mного голяма сладурана и много готино момиче smile.gif Успехчета
ESPERO
Много чаровно излъчване имаш, Успехи bigwink[1].gif
fenkanabrooke
Определено мислим почти по един с същи начин, много ме кефят коментарите ти, личи си, че си готин човек. rolleyes.gif
moni_hs
Само с хубави впечатления съм останала от теб! Изглеждаш ми готин човек! Много успехи! smile.gif
miim4eto
Цитат(CiNdEreLLa`` @ Aug 3 2007, 16:06) *
По принцип съм много странен характер. Бързо се паля и не ми минава особено лесно. СТРАШНО голям инат съм, което понякога е добре, но в някой случай ми вреди. Дразнят ме хора с голямо самочувствие без покритие и такива, който се правят на нещо, което не са. Амбициозна съм и постигам това, което пожелая, но ако не искам да направя нещо, няма сила, която да ме накара да го направя ... biggrin.gif

Хей, досега впечатления съм черпила единствено от постове и мога да кажа, че са само хубави wink.gif Оказа се, че сме имали и общи неща ^^ , а от по-горния цитат пък се оказа, че сме имали още повече общи неща :Р Пожелавам ти мн мн хубави моменти и емоции smile.gif
traiana
По коментарите съдя,че си готин човек (просто не се познаваме де rolleyes.gif ) ..И си много хубавка tongue.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.