Име: Антоанета
Възраст: 19 и 1/2
Зодия:
Дата на раждане: 27 януари 1989
Прякор: Еми то не е точно прякор, но почти всичките ми приятели ме наричат Нети
Ръст: 166-167
Тегло: 52кг
Очи: Пъстри
Коса: Кестенява, права
Местоживеене: по принцип - Стара Загора, Kazanski Ghetto
, с временна адресна регистрация - Правец

Работа: Студент/ка
Семейно положение: Както се казваше в един сайт : "Имам си коте/ куче/ рибки/ хамстер ..." и т.н.
Филми: Страшно много са, но едни от любимите ми са - OTH, CSI, The Notebook, A Walk To Remember, Eurotrip, A Cinderella Story и може би 300
Музика: Мхмз ... емиии по принцип не слушам чалга, но това е само по принцип
иначе не е един от любимите ми стилове... предпочитам ретро, денс, хаус ....има и някой метъл песнички, които ми харесват, нооооо са определено много, много, много малко 
Книги: "Брулени Хълмове" на Емили Бронте
Любими цветове: Тъмно синьо и розово
Любимо число: 13 (фаталното
)
Обичам: Семейството си на първо място, приятелите си, обичам да излизам с тях и да се забавляваме на макс, обичам да танцувам и да пея (макар че не ми се отдава, ако трябва да бъда честна), обичам дискотеките и шумните места, сладоледа и шоколада... а и обичам да карам ски
Мразя: Лъжата и Предателството !!! Ей тези две неща не бих простила !!!
Възраст: 19 и 1/2
Зодия:

Дата на раждане: 27 януари 1989
Прякор: Еми то не е точно прякор, но почти всичките ми приятели ме наричат Нети
Ръст: 166-167
Тегло: 52кг
Очи: Пъстри
Коса: Кестенява, права
Местоживеене: по принцип - Стара Загора, Kazanski Ghetto
Работа: Студент/ка
Семейно положение: Както се казваше в един сайт : "Имам си коте/ куче/ рибки/ хамстер ..." и т.н.
Филми: Страшно много са, но едни от любимите ми са - OTH, CSI, The Notebook, A Walk To Remember, Eurotrip, A Cinderella Story и може би 300
Музика: Мхмз ... емиии по принцип не слушам чалга, но това е само по принцип
Книги: "Брулени Хълмове" на Емили Бронте
Любими цветове: Тъмно синьо и розово
Любимо число: 13 (фаталното
Обичам: Семейството си на първо място, приятелите си, обичам да излизам с тях и да се забавляваме на макс, обичам да танцувам и да пея (макар че не ми се отдава, ако трябва да бъда честна), обичам дискотеките и шумните места, сладоледа и шоколада... а и обичам да карам ски
Мразя: Лъжата и Предателството !!! Ей тези две неща не бих простила !!!
По принцип съм много странен характер. Бързо се паля и не ми минава особено лесно. СТРАШНО голям инат съм, което понякога е добре, но в някой случай ми вреди. Дразнят ме хора с голямо самочувствие без покритие и такива, който се правят на нещо, което не са. Амбициозна съм и постигам това, което пожелая, но ако не искам да направя нещо, няма сила, която да ме накара да го направя ...
И накрая :
Линк към моята галерия , My Personal Space