Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пародиен Кросоувър на Smallville и Supernatural
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
Lois Lane
Този фикшън е плод на болният ми мозък и предназначен за развлечение, а не създаване на конфликти между феновете на отделните персонажи. Не се препоръчва за прочит от фенове на Света Лана.

"Една прохладна вечер, в къщата на Кларки се случваха странни неща..."

В уютната кухня на госпожа Кент, Клои отразяваше събитието на века. Гаджето й Джими, който обаче за пред хората се представяше като Джеймс, разпалено щракаше с апарата, хващайки в кадар ожесточената борба за "Най-добри и най-вкусни курабийки" водена от фаворитите в надпреварата и единствените изявили желание - Лекс и Лойс.

Лойс отчаяно махаше с ръце пред фурната, от която излизаха струйки дим и се носеше миризмата на прегоряло тесто. Със сетни усилия тя съумя да извади горещата тава, в която подигравателно танцуваха пламачета. В същото време Лекс безуспешно се мъчеше да разчупи една от курабийките си с чукчето за замразено месо, след като самата тя беше счупила два-три от неговите зъби, в опита му да я отхапе. За пореден път нападението над чаеният десерт не успя. Явно курабията си имаше характер и то какъв...

...

"На верандата пред къщата полъхваше приятен надвечерен ветрец..."

Кларк и Дийн бяха изпружили крака от двете страни на малката масичка отвън, като Кларк непрекъснато успяваше да изръчка Дийн. Другият обаче не се сърдеше много, тъй като бе свикнал със значително големите плавници на брат си и размерите на Кларк ни най-малко не му носеха неудобство. А и в момента това далеч не бе най-важното. Всички добре знаеха, че ловците не умеят да печелят на покер, но това се оказа изключение за Сентасето, което Дийн и Клакри плющяха още от ранният следобед. Ловецът нееднократно печелеше и бе загубил едва две игри преди да се усечи, че приятелят му отсреща чийти, използвайки X-Ray вижъна си.

Дийн извади поредната бира от касата до него и я подаде на Кларк. Момчето грабна бирата, отпи жадно, а звучното оригване, което последва успя да отнесе паркираният в двора трактор както и част от оградата по пътя. Кларк погледна невинно ловецът срещу себе си, който му рече:
- Пич, трябва някой ден да ме научиш как правиш този номер. Определено може да се окаже полезен по време на лов. - засмя се Дийн.

...

"На двора нещата обаче не бяха ни най-малко спокойни..."

В скромното пространство между къщата и плевнята се чуваше бясното ръмжене на черната импала, която Сам бе взел на заем от брат си. Тази мелодия за ушите на Дийн, която двигателят на любимото му бебче издаваше, бе придруженa от истеричното пискане на Лана. Момичето бягаше от около половин час, правейки безмислени кръчета, преследвана от пияната групичка на Зелената Стрела, Водният, Киборга и Импулс. От своя страна Сами, в напълно накъркано състояние, яхнал имапалата на брат си преследваше тях, мислейки ги за сбирщина демони по петите на невинна девица. / Бел. авт. - Да, да, ама не! Девица друг път!/ Ловецът възпроизведе поредица от изстрели и след около стотният на брой такъв, успя да повали фантастично напорканата четворка . Заковавайки импалатана на сантиметри от Света Лана, Сам отвори вратата. Излезе с леки поклащания и подхълцвайки, с много подпирания по страничната част на бебчето на брат му, успя да се добере до буквално дребната за неговите размери брюнетка.

"Боже, сега разбирам защо Кларк я трае вече седми сезон. - помисли си той. - Тя е иделаната масичка. Може да си държи бирата на главата й, докато мацето си върши *работата*."

Прдължавайки да си мисли за многобройните практични приложения на минюнчето пред него, Сами подаде замаяно ръка на мис Ланг. Тя, обаче залитна неволно и в опита си да не се строполи на земята се подпря на предният капак на импалата. Маневрата, обаче не завърши добре. Подхлъзвайки се на идеално полираният преден капак, Лана се строполи на земята като падането й бе придружено от стържещ звук...
По капака на черното бижу, в мрака проблесна малка драскотина, но това, което почти извади от равновесие Дийн и накара брат му автоматично да залегне на земята бе стържещият звук, който сякаш разепи идеалната тишина.

Дийн, неостанал глух за случващото се в двора, повдигна вежда, погледна въпросително към Кларк, като в погледа му се четеше едвам сдържан бяс и процеди през Зъби:
- Пич, не възразяваш, нали?
Кларк погледна посегналият към остарелият си Уинчестър, Уйнчестър и с весела, почти детинска усмивка рече:
- Какво пък толкова? Все някой ден ще се науча да правя онзи номер на Кристофър Рийв от Първият Супермен и да върна времето назад, за да я спася. Надявам се!

Чу се пронизителен звук от изстрел.
Лана която тъкмо се бе изправила на крака пред имапалата застина вцепенена, а очите й се съсредоточиха към едно конкретно място на челото й, което беше едвам забележимо от ъгъла под който го наблюдаваше.
Куршумът беше оцелил точно в десетката и жената се строполи като тежък кравешки бут на пазара за месо.
Дийн духна все още димящото дуло на пищова си и със задоволство каза:
- Никой не може да дращи по моето бебче безнаказано!

~FIN~

Специални благодарности на Виктор за това, че сподели с мен всички онези забавни историйки за мис Ланг. Те определено ме вдъхновиха да напиша подобен фикшъм. Благодаря!
divata_airis
Леле, това е страшно worthy.gif - спуках се от смях 18.gif 18.gif 18.gif . Направо железен фикшън - дам, никой да не закача бебчето на Дийн, много добре се е получило. Браво.
vikihill96
Абе първия път като го прочетох просто не можех да повярвам на очите си 18.gif 18.gif 18.gif ....Изродско,изродско,изродско...но като се замисля типично в твой стил Деспина. Ужасно ми хареса и се смях от сърце 10.gif 10.gif !!! Няма значение имената на героите и участниците ,самата идея е важна в този фикшън, а тя не мога да отрека е страхотна,както се казва в най-добрите традиции на пародийния жанр. Няма да гледаме само пе.али като Лекс и Кларк, или Супермен и Батман 15.gif 15.gif ....Искаме понякога и нещо по-така в топлите летни дни. Мерси, че ми предостави възможността да се посмея от сърце.

П.П- и нищо против Света Лана happy.gif happy.gif , но според мен тя единствена с цялостното си поведение през тези шест сезона(изключаям последните няколко епизода на шести сезон) може да изпадне в подобна ситуация-нито Клои, нито Лойс може да стане това(това е мое мнение и не ангажирам никой с него). Мнението ми не означава, че мразя Лана , но е факт че най-конфузните ситуации през целия сериал стават именно с нея. Вярно че е главен персонаж,ама и Клои е такъв и всички останали от мъжката и женската част, но при мис ланг проблемите винаги да на квадрат happy.gif happy.gif !!!

П.П- Деспина,мерси че публично ме закопа с тези благодарности passifier.gif passifier.gif passifier.gif !!!
Lois Lane
Не мога да крия, че за 6 сезона от любима героиня, Лана Ланг се превърна в един от най-антипатичните персонажи на DC - ЗА МЕН!!! И не аз я превръщах в жертва в почти всеки епизод, така че си рекох, че би било предателство от моя страна, ако изневеря на стила на Smallville и не набутам мис Ланг във възможно най-тъпата и неоправдана ситуация...

Май трябва да благодаря и на Стеф, че ме вдъхнови да пиша онзи обемен фикшън за Supernatural...Инак едва ли биха ми дошли подобни мисли в главата. blush.gif

P.S. Е как? За теб винаги, Вики. Ако не си ти да ми разказваш тия хубави, детски приказки за малката, сладка, невинна и чаровна мис Ланг, едва ли биха ми дошли подобни мисли... happy.gif Шегувам се, разбира се че биха ми дошли... Но тъй като ти бях обещала да го пусна, когато го напиша, нямаше начин да не те спомена като главен виновник.
vikihill96
Правилно biggrin2.gif - да се включа и аз съм благодарностите, защото такива фикшъни определено ми оправят настроението biggrin2.gif biggrin2.gif !!! В крайна сметка наистина не сме ние,които "вкарваха" и "изкарваха" мис Ланг от хилядите тъпи недоразумения 15.gif 15.gif по време на тези шест сезона, виновати за това са си сценаристите happy.gif happy.gif !!!

П.П- Мерси приемам думите ти от послеслова.И на мен ми минаваха подобни мисли през главата по отношение на мис Ланг или да бъда по-точен към действията й през всички досегашни сезони. Защото искам да го заявя точно и ясно-

ОТ НАЧАЛОТО НА ПЪРВИЯ СЕЗОН НА СЕРИАЛА ВЕДНАГА СТАНАХ ФЕН НА ЛАНА ЛАНГ(МОЖЕ БИ ФАКТА,ЧЕ МНОГО ХАРЕСВАМ КРИСТИН КРЮК КАТО АКТРИСА ПОМОГНА ЗА ТОВА). НО С ДЕЙСТВИЯТА ,КОИТО СЦЕНАРИСТИТЕ ВЛОЖИХА В ТАЗИ ГЕРОИНЯ ПОЧНАХА ПОСТЕПЕННО ДА МЕ ДРАЗНЯТ И ДРАЗНЯТ,ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ. ЗАЩОТО АЗ ИСКАХ ЛАНА ДА НЕ ПОСТЪПВА ПО ТЪПИТЕ НАЧИНИ ПО КОИТО Я КАРАХА ДА ГО ПРАВИ-ИМЕННО ЗАЩОТО ХАРЕСВАХ ГЕРОИНЯТА НА КРИСТИН.НО СЦЕНАРИСТИТЕ(С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ЕПИЗОДИ ОТ ШЕСТИ СЕЗОН) ЗАПОЧНАХА ПОСТЕПЕННО ДА ПРАВЯТ (ПОНЕ ЗА МЕН) ГЕРОИНЯТА СВЕТА ЛАНА ,ВСЕ ПО-АНТИПАТИЧНА И АНТИПАТИЧНА В ПОВЕДЕНИЕТО Й. ТОЕСТ ЗА ДА БЪДА РАЗБРАН ПРАВИЛНО-НЕ МРАЗЯ КРИСТИН ИЛИ НЕЙНИЯ ОБРАЗ, А СЦЕНАРИСТИТЕ,КОИТО ПОЧНАХА ТАКА ДА СЪСИПВАТ ОБРАЗА Й. ДОРИ И ТЯХ НЕ ГИ МРАЗЯ ВСЪЩНОСТ,А ПРОСТО МЕ ДРАЗНЯТ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ СЕРИАЛА СИ Е ВЕЛИК.НО ЯВНО ПЪЛНО СЪВЪРШЕНСТВО ПРОСТО НЯМА blush.gif blush.gif

Затова съм изключително щастлив и доволен,че ще видим една по-различна мис Ланг(па макар и нейн клонинг очевидно) в началото на седми сезон happy.gif happy.gif !!! Това е от мен и се надявам да бъда разбран правилно,ако ли не-SMDH happy.gif happy.gif !!!
Lois Lane
Не се безпокой Вики, когато видя екшъна между клонинга на Лана и новата Супергърл съм на 100% сигурна, че ще ме озари нова по-добра идея за пародиен фикшън с мокри потничета...Специално за теб happy.gif
ThePinkDuck
Ааа жестоко. Аз като фенка на Supernatural страшно много се забавлявах. Горката Лана, всички я ненавиждаме ама не можем без нея! Страшно добре измислена история! Много ми хареса, ще следя за евентуални продължения! mrgreen[1].gif
Lois Lane
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 3 2007, 14:44) *
Много ми хареса, ще следя за евентуални продължения! mrgreen[1].gif

С удоволствие бих я възкресила във формата на някой разгевен дух или демон и т.н. но не би било във стила на Smallville... happy.gif Но може да го продължа в другия форум на Supernatural...Знам ли? В последно време ми щукват разни идеи в русата манерка...biggrin.gif
MaLkIq_MuKi
Е, аз пък съм фенка на Лана, но това няма как да кажа че не беше забавно biggrin.gif Много ми беше интересно и смешно...Но Деспина ти знаеш, че аз винаги се радвам на твоите писания, така че не го гледах като фенка на Лана, а като ценител на хубавите писания tongue.gif Благодаря за готино фикшънче smile.gif
sonofsparda
Деспина за пореден път ми повдигна настроението. smile.gif "Боже, сега разбирам защо Кларк я трае вече седми сезон. - помисли си той. - Тя е иделаната масичка. Може да си държи бирата на главата й, докато мацето си върши *работата*." LMAO! 18.gif
Lois Lane
Хех, радвам се че това чисто и просто забавление за болният ми мозък се хареса и на Лана фен...В крайна сметка, нямах нищо против нея. А и пародията си е пълна. Никой не е останал безнаказан, освен може би героите от Supernatural, но то идеята не беше и да ги усмивам кой знае колко. happy.gif Btw, ще има продължение.
vikihill96
Цитат(Lois Lane @ Aug 4 2007, 14:31) *
....Btw, ще има продължение.

Айде какво стана с продължението,всички тръпнем в очакване да узнаем съдбата на героите. Не ни дръж в напрежение,кажи кога ще излезе следващата част 10.gif 10.gif ??
Lois Lane
Цитат(vikihill96 @ Aug 6 2007, 12:20) *
Цитат(Lois Lane @ Aug 4 2007, 14:31) *
....Btw, ще има продължение.

Айде какво стана с продължението,всички тръпнем в очакване да узнаем съдбата на героите. Не ни дръж в напрежение,кажи кога ще излезе следващата част 10.gif 10.gif ??

Като довърша онзи огромният фикшън...тогава.
smallville_f
Хахаха супер готино се е получило! 4.gif Много ме изкефи и развесели! 18.gif Деспина, давай в същия дух!!!
lemmy
Хаха аз още от 1ви епизод не харесвам Лана, скучна е! Това фикшънче обаче, не знам можеше да се напише по-добре и също можеше героите в него да бъдат представени с истинските си характери, за да все пак разберем кои са всъщност, а не да си избием няква си предтсава просто защото знаем, че са от Смолвил и Супернатурал... Абе добро е само ако местана на Дийн и Сам бяха разменени вече може би щеше да е страхотно (на Сам просто не му отива да се напива чак так!)...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.