Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ВаФлА... o.O
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ВаФлА... o.O
Име:Цвета smile.gif
Прякор:Цец
Години:15
Очи:Сини
Зодия:Лъв
Височина:156
Тегло:47кг
Местожителство:Гр.Пловдив
Семейно полужение:Разгонена
Музика:Metal - Indus - Rock - Nйo - Pop - Post rock - Punk - Emocore - Hardcore - Ska - Emo - Screamo-Drum%BaSsss-Trans
Домашен любимец:Котка
Интереси:: PS2,Game Boy...и сякфи подобни цъкни от рода и на Wow...CS...Dota И най-вече анимета :} Любими:

beast mashines / beast wars / claymore / death note / fate stay night / get backers / heroic age / naruto / devil may cry /feel free to chose/choose
Характер:Страннен
Крадец на рози
Потенциалната мис :>
ZzoOoMeR
Те всички са Потенциални ! wink.gif
g0blin
Да бе верно е арна момата :>
Ама прякора и май беше нещо от сорта на Джаки или поне така помня като се запознавах с нея, така че да си го поправи biggrin.gif
ВаФлА... o.O
Цитат(g0blin @ Aug 3 2007, 13:10) *
Ама прякора и май беше нещо от сорта на Джаки или поне така помня като се запознавах с нея, така че да си го поправи biggrin.gif

Хаха Джaки ОФМГ...Мъжкиии,явно си се запознал с най-добрата ми приятелка която се влачи с мен ...тя се казва Джо wink.gif А аз съм Цец ;]
bLex
Цитат(ВаФлА... o.O @ Aug 3 2007, 17:15) *
Цитат(g0blin @ Aug 3 2007, 13:10) *

Хаха Джaки ОФМГ...Мъжкиии,явно си се запознал с най-добрата ми приятелка която се влачи с мен ...тя се казва Джо wink.gif А аз съм Цец ;]

а случайно да познаваш един рунтав.Отговаря на името Иван smile.gif
g0blin
QUOTE(ВаФлА... o.O @ Aug 3 2007, 16:15) *
QUOTE(g0blin @ Aug 3 2007, 13:10) *

Ааааа да! Така беше, вярно smile.gif Объркал съм се, мерси за поправката :>
LiQuIfY
Това височината със вдигнати ръце ли е а за теглото може така да е

не ми се сърдете на глупостите
vIkToRsHeFa
Цитат(kunlao @ Aug 7 2007, 23:25) *

Лелеее всички ги подгони за това пусто тегло... Остави нашта Вафличка намира де, дама за килограми и години пита ли се... Отговор: Да ако ти се умирга... biggrin.gif

А сега сериозно, не я познавам много добре, но ми изглежда много сладка, пряма и откровенна.
Sharo
ко ве аз 2006 на нова година тежах 39 кила blink.gif biggrin.gif
nikola
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 7 2007, 23:28) *
Лелеее всички ги подгони за това пусто тегло... Остави нашта Вафличка намира де, дама за килограми и години пита ли се... Отговор: Да ако ти се умирга... biggrin.gif

А сега сериозно, не я познавам много добре, но ми изглежда много сладка, пряма и откровенна.

И доста дива,и луда също така много добре се вписва в коч компания разбира от мъжки хумор smile.gif
Едит: от черен хумор разбира също biggrin.gif
ogata
Е тя ми е комшийка бе smile.gif. Нищо че е "кинта и 20" (18.gif),страшно си я харесвам като човек tongue.gif
*PeyT*
Супер сладурана и изглежда няква луда глава.. 10.gif Много ме радваш. rolleyes.gif
ВаФлА... o.O
Цитат(Cs_GoD @ Aug 4 2007, 19:54) *
а случайно да познаваш един рунтав.Отговаря на името Иван smile.gif

11 клас в Ана Май??? Руснак... blink.gif ако е тоя го знам xD

не ми се сърдете на глупостите

А уе ейй мъжкииииии уреди си една среща с мен и ще разбереш теглото... ^^ така де....нищо лично ;]
dEniChka
Някфу бесну наборче! smile.gif Радваш ме tongue.gif
CrAzY_LaDy
оОоо (inlove)
LiQuIfY
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 7 2007, 23:28) *

Ща запознаем бе шефе тва да ти е проблема biggrin2.gif
TheUnknown
Момиче което слуша метъл/рок и играе WoW/CS/DoTa - намерих се в женски род. biggrin2.gif

P.S ЧРД!!! да си жива и здрава и много много успехи rolleyes.gif
ludoto_mimi
Изглеждаш много готина. 4.gif

Честит рожден ден. smile.gif
Jane
Ч.Р.Д happy.gif всичко най-хубаво.

супер много ме дразни ника ти..иначе, незнам:)
Freaky
ЧРД (рядко честитявам рожденни дни във форума ама така или иначе съм нахлул тук да чета са уреди)
Цитат(Jane @ Aug 9 2007, 16:55) *
Ч.Р.Д happy.gif всичко най-хубаво.

супер много ме дразни ника ти..иначе, незнам:)

Мен пък той най-много ме пълни ... винаги съм се кефил как звъчи думата вафла ... biggrin2.gif
Крадец на рози
Цитат(ZzoOoMeR @ Aug 3 2007, 02:37) *
Те всички са Потенциални ! wink.gif

Някои повече :>
Angel-oF-DeatH
цецке и ти си ми една фаворитките успех и от мен
fNatic.
Цитат
Интереси:: PS2,Game Boy...и сякфи подобни цъкни от рода и на Wow...CS...Dota И най-вече анимета :} Любими:

shocking.gif CS shocking.gif парички wink.gif ?
3pacalypse Now
ОМГ !!! За първи път виждам момиче , което се интересува от анимета и PS2 майна ! Рулираш !!!! smile.gif
K_f_R
играе и wow tongue.gif и некога учеше в левскито biggrin.gif
exes
мммм голяма сладурана 4.gif 4.gif blush.gif blush.gif
Morska~Vu6ka
е за тва девойче света ше обърна, храм на ракията ще издигна ако тряя няма втора като нея biggrin2.gif Фафличка emoticon1 (56).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.