Ха познайте кой е тва ахахаххаххаха

Име - Радууу
Виртуално име - 3pacalypse Now
Пол - Жена
Възраст - 17 години и 4 месеца
Националност - Българин
Местожителство - Република България и Великобритания
Семейно положение - Сгоден
Прякор - Кърлежа
Очи - Кафеви
Ръст - 184
Тегло - 77
Интереси :
Музика - Колкото и да звучи странно на някои хора поради външния ми вид слушам абсолютно всичко качествено без да робувам на стилове.
Филми и актьори - Армагедон , Смело сърце , Мисията : Невъзможна , Заразно зло ; Никълъс Кейдж и Стивън Сийгъл ;
Игри - Silent hill
Работа - В момента безработен , но съм работил в строителството и съм прекарвал интернет - дребни неща като за начало.
Свободно време - Свободното ми време е посветено само и единствено на двете най-важни неща в живота ми - Приятелката ми (Годеницата ми) Петя и правенето на музика.
Вредни навици : Гризене на нокти
Мечти : След години присмешки и опознаване на своя собствен живот и ситуациите около него твърдо се реших още преди 2 години да оставя нещо след себе си. Повечето хора живеят разточително , имат самочувствие базирано на нищо и единственото , което оставят накрая на дните си са деца , а понякога дори и не полагат грижи в отглеждането им. Истинските неща , които оставят след смъртта на човек и които живеят вечно във вселената са музика,литература,история,чест и силен дух.За последните две се съмнявам понеже има много силни хора и достойни за подражание хора , но колко от тези хора биват забелязвани и колко от тях могат да бъдат видяни и открити в този свят в , който всеки живее с маски и когато признае истината за себе си всичко , което получава обратно са присмешки.Не мечтая да бъда велик и известен.Мечтая да бъда разбран от правилните хора.За това се занимавам с музика пускам я на свобода и един ден , когато някой си спомни за животът ми може да я слуша, защото чрез нея аз възкръсвам и просължавам да живея , защото съм вселил части от себе си във нея.Може би един ден както ние сме намерили разкопките на динозаврите и пирамидите , храмовете на маите и светото писание така един ден някой може да намери моята музика и тя да му разкаже за това , че макар хиляди или милиони години да минат да бъдеш човек е толкова еднакво колкото е сега. "Защото живеем , умираме и други се раждат" , чувстваме , създаваме , рушим и си отиваме така както сме се появили , но нещата , които ни правят хора са красотата , която можем да създадем. Природата също може да създава красиви неща , но може и да ги разрушава , човек също умее това много добре.Но в крайна сметка грозното и лошото винаги бива подминато , а само красотата остава накрая! За това се боря аз колкото и странно да звучи - да постигна и разкажа и преоткрия себе си в това , което правя така , че един ден да мога да си позволя да имам самочувствие пред хората оценили ме.Този ден ... денят , който всички имаме в главите си като фикс идея ...денят за който винаги сме мечтали ... той може и да не дойде , но въпреки това вярвам в това , че всеки определя са своята съдбa и след като всичко това зависи само и единствено от мен то аз ще се боря за него докато не бъде постигнато или просто бъда забравен като всички други.
Роден на 7.03.1990 в гр. Пловдив.Отгледан от майка си.Има 2ма братя от които е виждал единия два пъти , а другият не познава.Завършил само 9 клас след , което пропуска училище по своя воля да живее и работи в чужбина за да си осигури всичко необходимо за постигане на мечтите си. Учил е в СОУ " Св.Седмочисленици" (2 пъти),ОУ "Георги Бенковски" , ОУ "Душо Хаджидеков",СОУ "Черноризец Храбър" , ПГТ "Асен Златаров" и това само в периода 7-9 клас
Обичам - Приятелката си , сродните души , музиката , хубавите и лошите моменти от живота си , поезията , животните , децата , интернет
Мрази - Хората наранили ме.
Домашни любимци - В момента няма , но много иска да си вземе куче Голдън Ретрийвър, Лабрадор.
Сериали : Толкова са много ... Броят им превишава вече 18
Спорт : За разлика от другите номинирани
Не ходя по клубове и барове.Предпочитам по тихият и спокоен начин на живот , но понякога ме хващат лудите и ...
Не ходя по групови мероприятия или , ако ходя то е рядко.Аз съм къщна буба
Правя си темата и се кандидатирвам за участие просто , защото ми е интересно докъде ще стигна
И като всяка една Мис Америка за финал ще приключа с нещо от рода на " НЕ СЕ МРАЗЕТЕ ! ОБИЧАЙТЕ СЕ !
Link Към Галерията ми