Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 3pacalypse Now\After
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
3pacalypse Now

Ха познайте кой е тва ахахаххаххаха

Име - Радууу
Виртуално име - 3pacalypse Now
Пол - Жена biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Възраст - 17 години и 4 месеца
Националност - Българин
Местожителство - Република България и Великобритания
Семейно положение - Сгоден
Прякор - Кърлежа
Очи - Кафеви
Ръст - 184
Тегло - 77

Интереси :

Музика - Колкото и да звучи странно на някои хора поради външния ми вид слушам абсолютно всичко качествено без да робувам на стилове.
Филми и актьори - Армагедон , Смело сърце , Мисията : Невъзможна , Заразно зло ; Никълъс Кейдж и Стивън Сийгъл ;
Игри - Silent hill
Работа - В момента безработен , но съм работил в строителството и съм прекарвал интернет - дребни неща като за начало.
Свободно време - Свободното ми време е посветено само и единствено на двете най-важни неща в живота ми - Приятелката ми (Годеницата ми) Петя и правенето на музика.
Вредни навици : Гризене на нокти biggrin.gif , Отазал съм алкохолът и тютюнопушенето , както и всичко друго вредно за здравето ми.
Мечти : След години присмешки и опознаване на своя собствен живот и ситуациите около него твърдо се реших още преди 2 години да оставя нещо след себе си. Повечето хора живеят разточително , имат самочувствие базирано на нищо и единственото , което оставят накрая на дните си са деца , а понякога дори и не полагат грижи в отглеждането им. Истинските неща , които оставят след смъртта на човек и които живеят вечно във вселената са музика,литература,история,чест и силен дух.За последните две се съмнявам понеже има много силни хора и достойни за подражание хора , но колко от тези хора биват забелязвани и колко от тях могат да бъдат видяни и открити в този свят в , който всеки живее с маски и когато признае истината за себе си всичко , което получава обратно са присмешки.Не мечтая да бъда велик и известен.Мечтая да бъда разбран от правилните хора.За това се занимавам с музика пускам я на свобода и един ден , когато някой си спомни за животът ми може да я слуша, защото чрез нея аз възкръсвам и просължавам да живея , защото съм вселил части от себе си във нея.Може би един ден както ние сме намерили разкопките на динозаврите и пирамидите , храмовете на маите и светото писание така един ден някой може да намери моята музика и тя да му разкаже за това , че макар хиляди или милиони години да минат да бъдеш човек е толкова еднакво колкото е сега. "Защото живеем , умираме и други се раждат" , чувстваме , създаваме , рушим и си отиваме така както сме се появили , но нещата , които ни правят хора са красотата , която можем да създадем. Природата също може да създава красиви неща , но може и да ги разрушава , човек също умее това много добре.Но в крайна сметка грозното и лошото винаги бива подминато , а само красотата остава накрая! За това се боря аз колкото и странно да звучи - да постигна и разкажа и преоткрия себе си в това , което правя така , че един ден да мога да си позволя да имам самочувствие пред хората оценили ме.Този ден ... денят , който всички имаме в главите си като фикс идея ...денят за който винаги сме мечтали ... той може и да не дойде , но въпреки това вярвам в това , че всеки определя са своята съдбa и след като всичко това зависи само и единствено от мен то аз ще се боря за него докато не бъде постигнато или просто бъда забравен като всички други.
Роден на 7.03.1990 в гр. Пловдив.Отгледан от майка си.Има 2ма братя от които е виждал единия два пъти , а другият не познава.Завършил само 9 клас след , което пропуска училище по своя воля да живее и работи в чужбина за да си осигури всичко необходимо за постигане на мечтите си. Учил е в СОУ " Св.Седмочисленици" (2 пъти),ОУ "Георги Бенковски" , ОУ "Душо Хаджидеков",СОУ "Черноризец Храбър" , ПГТ "Асен Златаров" и това само в периода 7-9 клас biggrin.gif.От тази година възнамерявам да продължа образованието си в България понеже трудно се адаптирвах в чужбина.Живея сам.
Обичам - Приятелката си , сродните души , музиката , хубавите и лошите моменти от живота си , поезията , животните , децата , интернет biggrin.gif
Мрази - Хората наранили ме.
Домашни любимци - В момента няма , но много иска да си вземе куче Голдън Ретрийвър, Лабрадор.
Сериали : Толкова са много ... Броят им превишава вече 18 biggrin.gif
Спорт : За разлика от другите номинирани smile.gif Аз нямам кой знае каква биография в света на спорта. Всичко с , което съм се занимавал е колкотпо да поддържам някаква форма или за удоволствие.Обичам да гледам футбол.Привърженик съм на Левски.
Не ходя по клубове и барове.Предпочитам по тихият и спокоен начин на живот , но понякога ме хващат лудите и ... biggrin.gif
Не ходя по групови мероприятия или , ако ходя то е рядко.Аз съм къщна буба biggrin.gif . Обичам романтиката и сплотенноста.
Правя си темата и се кандидатирвам за участие просто , защото ми е интересно докъде ще стигна smile.gif
И като всяка една Мис Америка за финал ще приключа с нещо от рода на " НЕ СЕ МРАЗЕТЕ ! ОБИЧАЙТЕ СЕ ! smile.gif "

Link Към Галерията ми
ZzoOoMeR
Хейй ... Кривоглед станах докато прочета всичко написано tongue.gif tongue.gif tongue.gif Но... си заслужаваше ! wink.gif

Дано наистина продължиш да следваш мечтите си и Съумееш да ги превърнеш в реалност до една wink.gif
unvisioble
Опааа... Пропуснала съм да се отчета тук. happy.gif

Изключително голям веселяк, много забавен, голям симпатяга. 4.gif Освен това си амбициозен, не се страхуваш да преследваш целите си, дори с цената на много жертви, за което искрено ти се възхищавам. rolleyes.gif

П.П. Между другото... с тази дяволита усмивка на снимката във визитката ти е по-подходящо да размениш местата на рогцата и ореолчето. biggrin2.gif
girl_from_hell
да защо и аз съм пропуснала май защото ти четах описанието и после забравих ли или аз нз, но немога да пропусна да коментирам един от най близките ми хора в форума, мисля че е чудесен човек и аз не съм срещала друг като него както съм ти го казвала и на тебе Радо, много обичлив, много мил от всички хубави неща по много smile.gif малко му лиспваше оптимизъм, но се надявам сега това да се е променило smile.gif и мисля че на мен не ми стигат думите да те опиша, а и нз дали някой ще може да го направи smile.gif

Успех в конкурса, а и ти си знаеш имаш моя глас smile.gif
f0rgy
Радууу mrgreen[1].gif дъ бест си уе,ти си го зн wink.gif както съм казвал и преди паранормалния-суперчовеко-комикс mrgreen[1].gif
БТУ оня ден видях жинЪ ти в автобуса,тряя ти е казала мн поздрави biggrin2.gif
Bloody_Tears
Страхотен човек! Няма дума, която да го опише...бе велик biggrin.gif worthy.gif emoticon1 (56).gif
П.С.
Цитат
Прякор - Кърлежа

18.gif 18.gif 18.gif
ogata
This is my man .. smile.gif . Определено ме кефят римите му и оптимизмът му !
Ледено_момиче
Много точен човек-човек на място.
Когато знаеш какво искаш,намираш начините за да го постигнеш! smile.gif
Харесва ми начинът по който мислиш и като цяло виждането ти по отношение на човекът и неговия живот!
smile.gif
3pacalypse Now
Цитат(f0rgy @ Aug 11 2007, 00:11) *
Радууу mrgreen[1].gif дъ бест си уе,ти си го зн wink.gif както съм казвал и преди паранормалния-суперчовеко-комикс mrgreen[1].gif

Аз бях на спирката тя ми каза , че те е видяла оглеждах се , но така и не те видях в автобуса biggrin.gif За малко сме се разминали smile.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse After @ Aug 13 2007, 02:50) *
QUOTE(f0rgy @ Aug 11 2007, 00:11) *

Аз бях на спирката тя ми каза , че те е видяла оглеждах се , но така и не те видях в автобуса biggrin.gif За малко сме се разминали smile.gif

Еее..тя да беше казала щях слезна се видим то от там до нас са 300 метра..нищо др път,lol mrgreen[1].gif
DreBuS
Радвам се, че все още има истински... Повечето вече са позьори, както ти сам го каза. Бих се радвал да разменим някой ред по Скайпа, пратих ти пълномощно. wink.gif
Jane
Чак сега прочитам написаното в темата ти. И много ми хареса начинът, по който разсъждаваш. rolleyes.gif Добре, че се скарахме, за да се сприятелим след това blush.gif
Shades
Поздравления! Свалям ти шапка за начина, по който разсъждаваш и за това как винаги заставаш зад нещата в които истински вярваш. worthy.gif
never_mind
Ааааа и аз съм учил в "Георги Бенковски" чак до 7-ми клас... колега smile.gif
Morska~Vu6ka
Тва е един от малкото хора, които уважавам и към които изпитвам такъв респект.

Обичкам си теееееееее happy.gif happy.gif happy.gif

С Петя сте най - яката двойка евър! Дано никога не се разделите!

И да ме поканите на сватбата ей! 4.gif 15.gif

girl_from_hell
Цитат(Morska~Vu6ka @ Aug 29 2007, 00:07) *
Тва е един от малкото хора, които уважавам и към които изпитвам такъв респект.

Обичкам си теееееееее happy.gif happy.gif happy.gif

С Петя сте най - яката двойка евър! Дано никога не се разделите!

И да ме поканите на сватбата ей! 4.gif 15.gif

ии искам и аз покана smile.gif ще съм първа на сватбата на най-големите сладури smile.gif
Fixer
Много точен и забавен wink.gif Успех!

П.П.: Ние на сватбата ще сме на VIP масата "GGbit.info" 15.gif
$windle
Аман от фейкове, позъори и ония меките евтини гъзари (казах аман на половината потребители от форума). Много точен и естесвен човек, коректен и... губя си времето с четки... Радо....

KEEP IT REAL
3pacalypse Now
шшш мен докато ме е нямало вие бая сте ми сипали да ям а ? biggrin.gif smile.gif Мерси много страхотни неща казахте за мен и ме карате да се чувствам blush.gif
$windle
Кажи едно тенк ю, не се прави да чукнат там biggrin.gif
3pacalypse Now
10q biggrin2.gif
galdoka
супер готиняга ... разсъждава много зряло и в същото време е неккъв много забавен
ей няма да забравя като бях болна от шарка как ми споделяше мъката и ми разправяшеи за твоите страдания около тая отвратителна болест ... оня прякор дето ти го били измислили (от Радо Шишарката ,че Радо Шарката) много ми е легнал на сърце ... едно огромно DANKE за дето ме развеселяваше в онези непоносими дни worthy.gif
3pacalypse Now
Check the new picture in my topic biggrin.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
adoration_
ахаха mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif готина снимка mrgreen[1].gif
Th3_SpY
Speedy Gonzalez майна biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Много весела снимка wink.gif
galdoka
тва ти ли си бе човек .... biggrin.gif иначе speedy gonzalez icon_peace.gif
f0rgy
Радо,I LOVE YOU ве!!!!!

П.С.Той иначе си го знае че е някъФ мега лудак и мега го уважавам (и обичам както разбрахте 18.gif ) ..ся нещо го е ударила лигата,ама деца кво да ги прайш 18.gif
3pacalypse Now
И аз тъ обичам мъ не съм хомусексуалист къту теб Фър *цензура* biggrin.gif
3pacalypse Now
Приятно ми е 3pacalypse Now A.K.A. Забравения Потребител biggrin.gif
Electrum
не си напълно забравен smile.gif
3pacalypse Now
Звучи добре ти мен ме помниш , но теб не те помня :? Защо така smile.gif
erk0r
Радо айляк ли е ?
3pacalypse Now
Чат-пат
unvisioble
Радо, на коя мома си гепил панделката, казвай бързо? biggrin2.gif
girl_from_hell
абе мисля, че ваще са искали момиченце, че с тази панделка хаха, че аз като бях малка ходих с такива smile.gif
K_f_R
rado същия си като малък сега biggrin.gif само дето имаш млако по буйна коса biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.