Ех мерси много

Иначе девите рулззз

За въпрочетата ти веднага ти давам отговори

1.Ем чалга стил музика който се води от простащината,еднообразието в песни,текстове,визия и т.н. ,но разбира се както във всичко и тук има някоя друга песничка която е сякаш поносима.Определено това не е стил за мен, имаше едно време преди 3-4 години когато чалгата се модернизираше смислъл направиха им собствен канал(ПланетаТВ)почнаха да снимат професионални клипове певиците да сменят визията си от крачмарки на нещо уж по сексапилно и медийно в този период на обновление бях заинтересована за малко от този стил музика ,но за кратко то просто омръзва едно и също...и просто не съм се занимавала повече да слушам този стил музика за мен той няма нищо за което да ми въздейства и привлече вниманието занапред

2.Дам слушам метъл понеже ми харесва и има много разообразен стил има си от всичко и да осново него слуша голям кеф е пък и понякога самите песни могат да ми помогнат много иначе понякога си пускам и радио и се кефа на някой денс песнички...за разнообразие или пък когато съм в супер настроение за забава

Иначе групички метал дето слушам са:Linkin Park,Evanescence,Adema,Limp Bizkit,Crazy Town,Celldweller,Papa Roach,Rammstein,Korn,Avril Lavigne,
Drowning Pool,Crowfish,The Prodigy,Coal Chamber, P.O.D.,The Offspring,Fort Minor,Queen,Disturbed,Marilyn Manson,Fear Factory и др.

3.За другите стилове ми супер е че има разнообразие и за всеки има избор пък неможе всичко да харесват едно и също

4.Футболен отбор-> Ботев Плд,Ми от формулата съм за Renault

5.Ми това че колкото и да е зле полужението аз винаги виждам хубавата страна на случилото се Оптимизма

6.Ми скоро си направих галерия и аз

Иначе много много не се харесвам на снимки
ПП.Аз съм сигорна, че няма да спечеля такаче и малко или много инфо все тая
Голяма благодарност @Hermes за вниманието