Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: DcShOeCoUsA
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
DcShOeCoUsA
Име:Дияна Балтова
Години:След месец и полувина навършвам 17
Очи:Зелени
Тегло:55кг
Височина:174см
Прякор:Ddp smile.gif или най-често Ди
Семейно полужение:Свободна tongue.gif
Зодия:Дева
Местожителство:Гр.Пловдив
Домашен любимец:Заек tongue.gif
Музика:Що е метъл насам worthy.gif
Характер:Почти винаги усмихната даже прекалено много wacko.gif biggrin2.gif обожавам хората който са домен и ме уважават...давам всичко за приятелите си smile.gif Мраза отмъщенията...Спокойна съм и миролюбива.Мразя да ме лъжат и да се подиграт с мен и по-добре никой да не се пробва че ставам зла rolleyes.gif
Хоби:Събиране на картинки 1 (4).gif Гледане на Тв biggrin2.gif и се занимавам с разни интересни неща каквото ми падне smile.gif
Ем мисла ,че тфа е достатачно... blush.gif
Успехчета хораааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа smile.gif
Hermes
Диянче един глас от мен, Вестоносеца на Боговете. Това което харесах и давам своя глас е следното твое писание:

Цитат
Характер:Почти винаги усмихната даже прекалено много

Радвам се че има такива хора в нашия форум и винаги съм ги толерирал и затова имаш моята благословия... 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif
Виждам че си девичка като мене , а кандидатките са една дузина скорпиони.... Девичките се подкрепяме smile.gif

Имам няколко въпроса към теб...........

1.Какво е твоето отношение към чалгата като "музика"?
2.Кое те накара да слушаш само метъл? любими метъл състави?
3. Какво ще кажеш за другите стилове музика?
4.Любим футболен отбор, тим в формула 1?
5.Кое качество харесваш в себе си?
6.Защо нямаш галерия? Прекрасно момиче си , а снимки никакви sad.gif

П.П. Диянче давай малко повечко инфо , само толкова малко ...... защо?? Конкурса тече, купона също ......
П.П1 Дай една снимчица на твоя любимец.... и как се казва?
П.П. Тези дни ще кача 2 ДВД-та на жените в метъла т.е. най-хубавите изпълнения на жените в метъла, дано някой ден заработи нашия тракер sad.gif
DcShOeCoUsA
Ех мерси много blush.gif Иначе девите рулззз smile.gif
За въпрочетата ти веднага ти давам отговори smile.gifsmile.gif
1.Ем чалга стил музика който се води от простащината,еднообразието в песни,текстове,визия и т.н. ,но разбира се както във всичко и тук има някоя друга песничка която е сякаш поносима.Определено това не е стил за мен, имаше едно време преди 3-4 години когато чалгата се модернизираше смислъл направиха им собствен канал(ПланетаТВ)почнаха да снимат професионални клипове певиците да сменят визията си от крачмарки на нещо уж по сексапилно и медийно в този период на обновление бях заинтересована за малко от този стил музика ,но за кратко то просто омръзва едно и също...и просто не съм се занимавала повече да слушам този стил музика за мен той няма нищо за което да ми въздейства и привлече вниманието занапред smile.gif
2.Дам слушам метъл понеже ми харесва и има много разообразен стил има си от всичко и да осново него слуша голям кеф е пък и понякога самите песни могат да ми помогнат много иначе понякога си пускам и радио и се кефа на някой денс песнички...за разнообразие или пък когато съм в супер настроение за забава biggrin2.gif Иначе групички метал дето слушам са:Linkin Park,Evanescence,Adema,Limp Bizkit,Crazy Town,Celldweller,Papa Roach,Rammstein,Korn,Avril Lavigne,
Drowning Pool,Crowfish,The Prodigy,Coal Chamber, P.O.D.,The Offspring,Fort Minor,Queen,Disturbed,Marilyn Manson,Fear Factory и др. smile.gif
3.За другите стилове ми супер е че има разнообразие и за всеки има избор пък неможе всичко да харесват едно и също smile.gif
4.Футболен отбор-> Ботев Плд,Ми от формулата съм за Renault smile.gif
5.Ми това че колкото и да е зле полужението аз винаги виждам хубавата страна на случилото се Оптимизма tongue.gif
6.Ми скоро си направих галерия и аз smile.gif Иначе много много не се харесвам на снимки wacko.gif

ПП.Аз съм сигорна, че няма да спечеля такаче и малко или много инфо все тая
Голяма благодарност @Hermes за вниманието bigarmhug.gif
fNatic.
o0 LP фенка определо имаш моя глас rolleyes.gif
LiQuIfY
Ама наистина ли си 55кг. аз си миля че си повече а за височината може и така да е biggrin.gif
DcShOeCoUsA
Цитат(kunlao @ Aug 7 2007, 23:24) *
Ама наистина ли си 55кг. аз си миля че си повече а за височината може и така да е biggrin.gif

Ми ела ще ти покажа на кънтара...тцтцтцтцтц горкия пак не си разбрал нещо smile.gifsmile.gifsmile.gif biggrin.gif
3pacalypse Now
За килограми на момичета не се говори biggrin.gif Иначе дидиту е мн пекана smile.gif Забавлявала ме е със своята колекция от картинки biggrin.gif
adoration_
Голямо е слънчице smile.gif
Angel-oF-DeatH
това е за един от хората за които мисля да гласувам ! С две думи: едина от моите фаворитки.успех от мен 4.gif
DcShOeCoUsA
Миси хора трогната съм blush.gif blush.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Госпожица Вещицата
Как е в Капитан Кук при Дени? Почна ли вече със сервитьорите tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.