Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fracture(2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Gossip Girl

Режисьор: Грегъри Хоблит
В ролите: Антъни Хопкинс, Раян Гослинг, Дейвид Стрейтеърн, Били Бърк, Клиф Къртис, Фиона Шау и др.
Държава: САЩ
Година: 2007
Времетраене: 112 минути
Резюме: Тед Кроуфърд (в ролята – сър Антъни Хопкинс) разбира, че любимата му жена му изневерява. Той замисля перфектното убийство, застрелва я и прави пълни самопризнания. Младият и напорист помощник-прокурор Уили Бийчъм (Райън Гослинг) поема лесното на пръв поглед дело, но неочаквано се оказва въвлечен в сложна игра на котка и мишка.
Screenshots:

Download(zamunda.net):

XviD-Fracture
DVD-R-Fracture

Лично мнение:
Много добър филм. Държи в страхотно напрежение и действието е доста непредсказуемо. Поне на мен ми беше доста трудно да разбера как е станало преди Бийчъм да разкаже. Актьорската игра е страхотна. За пореден път се убедих, че Антъни и Раян са страхотни актьори.
hristin4e
Цитат(hristin4e @ Jul 22 2007, 15:48) *
гледах Fracture...
актьорите бяха подбрани невероятно... просто ако бяха други сигурно филма нямаше да ме впечатли толкова много... Антъни Хопкинс си знае работата и определено успява да подбира филмите в които участва. Хареса ми и играта на Раян Гозлинг smile.gif
Общо взето страхотен филм... много добър замисъл... гледайте го и вие wink.gif

реших че няма смисъл да се повтарям, след като съм писала в темата за кой филм съм гледала последно smile.gif

Страхотен 10/10 tongue.gif
Jolly_GirL
Вчера гледах филма и страшно много ми хареса.Антъни Хопкинс отново доказа какъв невероятен актьор е,а и останах очарована от участието на Раян Гослинг smile.gif Наистина актьорите бяха подбрани много добре и страхотно си влезнаха в ролите.Отдавна не бях гледала филм,който да ме заинтригува толкова...определено си заслужава гледането.
Jordan
Честно казано въобще нямах намерение да го гледам, не знам и аз защо. Но вчера гледах някакви коментари от екипа на филма по БТВ(май) и реших твърдо, че ще го гледам. Първото нещо, което ме накара да го гледам бе това, че Антъни каза, че е играл два пъти злодей във филми- Ханибъл Лектър(в поредицата за Ханибал) и Тед Крауфорд(във Fracture). И тъй като Ханибал ми е много, ама адски любим персонаж твърдо реших, че филма ще се гледа. Този актьор, пък и историята си я биваше. Много обичам такива персонажи, които ти бъркат най-безразсъдно в мозъка.
И така, напреди го изгледах и останах много очарован, въпреки, че краят остави някой въпроси. Как свърши процеса? Според мен нямаше логика да осъдят Тед, имаше логика убийството да се присъди на полицая, защото пистолета явно беше неговият. Теорията за смяната на оръжията беше трудно доказуема.
И все пак филма беше страхотен, един от най-хубавите филми, които съм гледал тая година. Определено няма да съжалявате ако го гледате wink.gif
hristin4e
Цитат(Jordan @ Aug 5 2007, 17:40) *
....
И така, напреди го изгледах и останах много очарован, въпреки, че краят остави някой въпроси. Как свърши процеса? Според мен нямаше логика да осъдят Тед, имаше логика убийството да се присъди на полицая, защото пистолета явно беше неговият. Теорията за смяната на оръжията беше трудно доказуема.
И все пак филма беше страхотен, един от най-хубавите филми, които съм гледал тая година. Определено няма да съжалявате ако го гледате wink.gif

всъщност Тед даде разрешително да изключат системата на жена му. Точно така изкараха куршума от главата й и видяха, че е от неговия пистолет. Той беше сменил само гилзите със тези от пистолета на полицая rolleyes.gif аз така го разбрах де... unsure.gif
lemmy
Оня ден с един фр го гледахме хареса ни...
Добре беше измислено тва с оръжието аз доста се чудих хах...
CheerFuL-F
Интересен филм определено...това с оръжието беше наистина добро.
girl_from_hell
това един от филмите за който съм се чудела дали гледма и поглеждам винаги тука какво мислите за тях .. и ще го гледам
Cartman
Готин филм, струва си гледането.
7/10
**Sophia**
Страхотен филм.Перфектен актьорски състав 4.gif и супер история!Наистина всичко си беше изпипано..
Раян Гослинг worthy.gif
ZuZka yeah
Антъни Хопкинс е един от любимите ми актьори и именно заради това гледах филма, много ми хареса!!! 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.