Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ALeX4e7y^
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ALeX4e7y^

Име:Сашка Христова
Години:14
Тегло:50kg
Височина: 1.75
Очи:кафяви
Коса:кестенява,но вече на руси кичури
Зодия:Близнаци
Местожителство: гр. ТроЯн
Прякор:НямАм
Работа:ученичКа
Как ми викат:СашЕ
Любим стил музика: Почти всякаква
Домашни любимци:котенцето СуЗи

Любими актьори:Chad Murray,Hilary Duff,Sophia Bush (и други ми допадат,но тези са ми любими)
Любими филми:One Tree Hill worthy.gif ,Silent Hill,Mean Girls,Click......(има и още много)

Характер:
типичеН представител на зодия БлизнаЦи-лесно се сърдя,но бързо ми минава,голям инат съм,от голЯмо мрънкане неусетно преминавам в бурен смях и обратноТо.Любимото ми занимание е да споря(и съм доста добра).Защитавам мнението си докрай smile.gif Лесно се паля,трудно прощавам,лесно наранявам...

Хобита:Преди тренирах за известно време баскетбол,но вече не.Любимото ми хоби е правенето на пейка-парти! smile.gif Доста време прекарвам пред компютъра в търсене на нещо интересно за мен.Вече доста често започнах да ходя на стадиона да тичам за здраве и , за да поддържам форма.Миналото лято ходих с една моя приятелка на тенис.Беше много готино(както и треньора ми tongue.gif ).Обичам да плувам и да ходя на море smile.gif Преди 4 години започнах да събирам календарчета с животни и в момента имам 200 някъде.Много обичам животни....направо ги обожавам.Много обичам да гледам филми.Всички филми в троянските сървари съм ги изгледала. smile.gif Обичам и да чета,но не го правя много често happy.gif , защото не ми остава много време.

ГалериЯ
LiQuIfY
Момчета и момичета
това момиче е готина и много хубав разговор може да завъртите с нея
hristin4e
напълно съгласна съм с kunlao

голяма е сладуранка и е много приятно да се говори с нея. Няма значение за какво smile.gif успех Алекс bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
dEniChka
Симпатяга smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(kunlao @ Aug 8 2007, 18:41) *
Момчета и момичета
това момиче е готина и много хубав разговор може да завъртите с нея

И не само... За жалост не я познавам достатъчно добре, но се радвам че има толкова отворени към живота хора, за физическа красота, няма какво да коментирам коментарите по снимките в галерията сами говорят... blush.gif
girl_from_hell
много си сладка, мила smile.gif успех smile.gif
ALeX4e7y^
Мерси,мерси на всички smile.gif
LiQuIfY
та нали това ни е работата biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*PeyT*
Не харесвам хора с огромно самочувствие без покритие.. Не съм останала с особено добро впечатление нито от постовете ти, нито от държанието ти като цяло.. Очаквам сега да ми се нахвърлиш, защото съм забелязала, че лесно се палиш... Свободна си да постъпиш както решиш, но щом си си направила тема тук, значи може би очакваш хората да споделят какво мислят за теб - ето моето мнение. wink.gif
Не смятам, че заслужаваш да спечелиш, но все пак успех! wink.gif
Fixer
Много готина и умна smile.gif това ще е несправедливост, ако не дам глас за теб 15.gif
qwe123
Цитат(*PeyT* @ Aug 14 2007, 19:31) *
Не харесвам хора с огромно самочувствие без покритие.. Не съм останала с особено добро впечатление нито от постовете ти, нито от държанието ти като цяло.. Очаквам сега да ми се нахвърлиш, защото съм забелязала, че лесно се палиш... Свободна си да постъпиш както решиш, но щом си си направила тема тук, значи може би очакваш хората да споделят какво мислят за теб - ето моето мнение. wink.gif
Не смятам, че заслужаваш да спечелиш, но все пак успех! wink.gif
worthy.gif На същото мнение съм! Не се заяждам, но просто от първия момент си ми направила такова впечатление и го потвърди неколкократно... Иначе си симпатично момиче, ама не се вземай толкова на сериозно...
fNatic.
скоро ще се видим и ще се запознаем 4potrivam[1].gif smile.gif smile.gif smile.gif
ALeX4e7y^
Цитат(fNtc. @ Aug 15 2007, 01:09) *
скоро ще се видим и ще се запознаем 4potrivam[1].gif smile.gif smile.gif smile.gif

Даммм,дамммм biggrin2.gif Радвам се! smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 2 2007, 12:51) *
Любимото ми хоби е правенето на пейка-парти!

blink.gif Може ли да ме светнеш какво точно означава това??
akolevutd
Зядаш на някоя пейка с компания и бабиш цял ден/нощ и пушиш и пиеш според компанията smile.gif
Крадец на рози
Цитат(Mrs.Ackles @ Aug 17 2007, 12:03) *
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 2 2007, 12:51) *
Любимото ми хоби е правенето на пейка-парти!

blink.gif Може ли да ме светнеш какво точно означава това??

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=22623
Tedds
Много приятен човек,винаги си отзивчива и мила!:)))
Катeто
На мен пък ми се струвап супер готина,мила и добра.Съдейки по постовете ти разбрах че харесваш Отх,което е супер...Ами много успехчета от мен 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.