Име: Атанас или така познат на всички ви като ZzoOoMeRГодини: 19
Височина: 1.80
Моментно тегло ( момент да проверя
Цвят на Очичките: От небесно сини до Тюркоазено зелени
Зодия: Скорпион ( черен

Местожителство: гр. Пловдив
Прякор: Нямам и никога не съм имал
Любима Музика: Не деля музиката на стилове а на качество ... Харесвам музика , която да ми допринася за доброто настроение или да подчертава настроението ми до момента ... Така че слушам наистина много и разнообразни видове музика - дори да са в разрез с общо приетото мнение за тях
Образование: Завършил съм Професионална Гимназия по Туризъм (гр. Пловдив) с Специалност : Хотел & Кетеринг и имам 1-ва степен ( за сега след една година ще е 2ра
Домашен Любимец: Костенурката ЗлоРадКо и Персийското Арлекинче - (графиня) Калиопея
Спорт: Тренирал съм 1-во 2 години и малко Спортна Гимнастика , след това година и половина карате Киокушин , след това малко Лека Атлетика и сега от 2 години насам главно с Фитнес се занимавам...
Интереси: Харесвам Усмихнатите и Позитивно настроени хора разбиращи от Шеги , добрите постановки в Театъра , хубавата музика , хубави Филми и Сериали , Всякакъв вид Спорт , Забавленията с Приятели , Купоните , Мистиката ... Общо взето всички , което ме кара да се забавлявам , удивлява или чрез което релаксирам ...
Характер: Като всяко Скорпионче и аз си имам странности но главно съм много позитивно настроен човек , много колоритен , опитващ се по всякакъв начин да оправи лошото настроение на околните , винаги помагащ с колкото може , много пламенен и Доста импусивен ( в добрия и макар все по-рядко в лошия смисъл
ГаЛеРиЯ: ЦъК Ме !
Това е за сега от мен ... Ако се сетя още нещо - Ще допълвам

. Все пак подкрепата трябва да е не само на думи, а и на дела