Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: СЛУХ:Хелън Слейтър в Смолвил?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
В интервю за сайта на Newsday се споменава много заинтригуващи факти за Супермомичето Хелън Слейтър от едноименния филм от 1984 година.На интересния цитат е следния:"Продуцентите на Смолвил искат да ме върнат в историята за Супермен като леля на Кара" споделя Хелън,което означва че може да и дадат роля на някоя непозната "земна" леля на Кларк и респективно на Кара или може да я видим като майката на Кларк Лара.Също така Слейтър се надява Смолвилската Кара да има по-голям успех от филмовата версия."Персонажа на Супергърл през 1984 година беше просто женската версия на Супермен,затова нямаше успех сред публиката.Не беше това което аудиторията очакваше от Супермомичето,надявам се че Смолвил ще успее да покаже истинското лице на Кара" споделя Хелън.

Повтарям това е само слух и нищо не е подтвърдено. wink.gif
MaHeKeHa
тц... няма такова нещо, както и животно.
free_soul
Ами ако решат да я включат могат единствено да спечелят хората. Ще бъде един добър избор да я вметнат в 7 сезон по някое време. Имам предвид примерно като леля на Кара...или да кажем примерно Лара...за мен е все едно, просто искам да видя как ще изиграе дадената роля.
Apfh
Аз бих се зарадвал да я видя... актрисата е добра и определено може да се напасне много подходящо към някоя роднина на Кларк...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.