Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: vIkToRsHeFa
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
vIkToRsHeFa

Години: 18
Тегло: 67 килца
Височина: 1,71
Дзъркели: Кафяви
Зодия: Бял скорпион ( tongue.gif )
Местожителство: Пловдив, Радецки
Семейно Положение: Free like a bird! happy.gif
Прякор: Шефа, Батман( biggrin.gif )
Работа: Бъдещ студент!
Как ми викат: Викс, Виктор, Шефе, Госин Шапилов... ( biggrin.gif )
Любим стил музика: Нямам такъв, деля музиката на "харесва ми / не ми харесва"

Домашни любимци: Кучка порода питбул, и едни мацета дето постоянно ми висят на капандурата... biggrin.gif

Характер: Разбран съм когато са разбрани с мен. Склонен съм доста лесно да прощавам, но който прекрачи границата да му мисли... 15.gif Никога не съм пушил каквото и да било даже и не съм опитвал, а и нямам и намерение, пия само когато има повод и то в умерени количества, за третото... Липсва ми само ореолчето на главата... biggrin.gif

Хобита: Основно се занимавам с компютри и всякакъв вид подобна техника, като съм специализирал във уеб разработката. Просто ми се отдава и ми харесва да се радвам на полученият краен резултат на труда ми. Относно други хобита... Преди години тренирах няколко вида спорт като борба, джудо и малко карате, сега тренирам с брат ми от време на време по някое боксово спарингче иначе и малко кикбокс, но това за мен си без да ходя по клубове, зали и т.н. Обичам да се поддържам във форма и редовно си тренирам за здраве. Други мои хобита това са пеенето, липсва ми само техника и опит, но както имаше една приказка "музикант къща не храни", а и гласът е нещо непостоянно затова и се отказах да го развивам на по-високо ниво. За сметка на това свиря и на акустична китара.
Ами поне за моментане се сещам за нищо повече което да мога да кажа за мен...
akolevutd
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 2 2007, 05:36) *
като съм специализирал във уеб разработката. Просто ми се отдава

залъгвай се залъгвай се mrgreen[1].gif нема да развалям на дитето мечтите 10.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(akolevutd @ Aug 4 2007, 13:44) *
като съм специализирал във уеб разработката. Просто ми се отдава

залъгвай се залъгвай се mrgreen[1].gif нема да развалям на дитето мечтите 10.gif

Базикай се ти базикай се, да те видя следващият път кой ще ти препоръчва книжки по php... tongue.gif

ПП. 15.gif
Hermes
Цитат
Никога не съм пушил каквото и да било даже и не съм опитвал, а и нямам и намерение, пия само когато има повод и то в умерени количества, за третото...

Не пушиш, не пиеш , по жени не ходиш .wink.gif...... ама ние такива не ги номинираме, те таквиз кат теб онези горе ще те номинират, ние тук номинираме само дето по жени ходят. biggrin2.gif

Шефе , мойте адмирации към теб и с пожелание да те видим и в последния кръг..... 13.gif 13.gif 13.gif
fNatic.
Цитат(Hermes @ Aug 6 2007, 21:24) *
Цитат
Никога не съм пушил каквото и да било даже и не съм опитвал, а и нямам и намерение, пия само когато има повод и то в умерени количества, за третото...

Не пушиш, не пиеш , по жени не ходиш .wink.gif...... ама ние такива не ги номинираме, те таквиз кат теб онези горе ще те номинират, ние тук номинираме само дето по жени ходят. biggrin2.gif

Шефе , мойте адмирации към теб и с пожелание да те видим и в последния кръг..... 13.gif 13.gif 13.gif

Вредно е да се пуши ,вредно е да се пие ,но е жалко да се умре млад..
Passionatelly desire
Един глас за шефа от мене smile.gif
never_mind
ШЕФА RULLZZZZZZZZZZZ
unvisioble
Домашни любимци: Кучка порода питбул, и едни мацета дето постоянно ми висят на капандурата... biggrin.gif

18.gif Вик, ти сигурен ли си, че говориш за домашни любимци? 15.gif

Шефът е №1 във всяко отношение, затова е и сред фаворитите ми. 4.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(unvisioble @ Aug 7 2007, 13:20) *

18.gif Вик, ти сигурен ли си, че говориш за домашни любимци? 15.gif

ХапсУлютнУ! biggrin.gif

Цитат(unvisioble @ Aug 7 2007, 13:20) *
Шефът е №1 във всяко отношение, затова е и сред фаворитите ми. 4.gif

Благодаря на всички ви, макар да не участвам в конкурса го оценявам! worthy.gif blush.gif worthy.gif
Connect
Я земи си редактирай малко профила...
Бъдещ студент -> Настоящ студент biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Connect @ Aug 7 2007, 14:23) *
Я земи си редактирай малко профила...
Бъдещ студент -> Настоящ студент biggrin.gif

Хихи мерси мерси... Самоче до де не видя нечо черно на бяло не вярвам.... В случая да си подам документите в срок, сумата за семестрите и т.н.

ПП. Па и закъде да бързам... tongue.gif
Connect
Искаш да кажеш че не вярваш на сайта на ПУ-то?confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??Хахахахахаха
vIkToRsHeFa
Цитат(Connect @ Aug 7 2007, 14:31) *
Искаш да кажеш че не вярваш на сайта на ПУ-то?confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??Хахахахахаха

Оооо това е друга тема на разговори, имах в предвид да не изпусна някой срок, някоя такса и т.н. всичко става... Да си видя студентската книжка черно на бяло, па тогава... tongue.gif

ПП. Иначе за сайта на ПУ... Ай няма да говоря, че таман ме приеха... biggrin2.gif
adoration_
Виктор е уважаван от всички... и има защо! smile.gif
fNatic.
Шефе ти що не участваш в конкурса? Та напрайм един мистър rolleyes.gif
girl_from_hell
о участва нали ? и виждам как отива към мистър smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(girl_from_hell @ Aug 7 2007, 22:59) *
о участва нали ? и виждам как отива към мистър smile.gif

Цитат(fNtc. @ Aug 7 2007, 19:21) *
Шефе ти що не участваш в конкурса? Та напрайм един мистър rolleyes.gif

Ам, не мерси все пак... blush.gif
the_mouse
Много разбран, във всяко едно отношение! Във всяка ситуация търси решението компромиса! Радвам се, че те познавам! 4.gif
LiQuIfY
За шефа мога да кажа само едно че е добър и готин приятел които стига да поискаш ще ти помогне със каквото може
ALeX4e7y^
Имаш гласа ми 4.gif
*PeyT*
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 8 2007, 19:19) *
Имаш гласа ми 4.gif

И моя! happy.gif
vIkToRsHeFa
Имаш гласа ми 4.gif

Цитат(*PeyT* @ Aug 8 2007, 19:24) *
И моя! happy.gif

Карате ме да се изчервявам. Благодаря! blush.gif emoticon1 (28).gif blush.gif
PoLiTy'
Позитивен,весел и от мойта подора,как да не те подкрепя smile.gif
qwe123
Винаги готов да помогне... За каквото съм имала нужда, винаги е бил насреща. Също така от клипчета, снимки и коментари мисля, че си много позитивно настроен човек, много мил, добронамерен, с една дума - ангелче mrgreen[1].gif wink.gif
girl_from_hell
о наистина е много усложлив аз друг такъв шеф не съм виждала smile.gif постояно му досаждам с мойте въпросчета и винаги намира време да ми отговори и да ми помогне
fNatic.
Цитат(qwe123 @ Aug 10 2007, 00:25) *
Винаги готов да помогне... За каквото съм имала нужда, винаги е бил насреща. Също така от клипчета, снимки и коментари мисля, че си много позитивно настроен човек, много мил, добронамерен, с една дума - ангелче mrgreen[1].gif wink.gif

о0 тука щях да заплача вече ,толкова мили думи на едно място никога не съм виждал ,а камоли някой да ги кажи за мени 16.gif
f0rgy
Шефчето е ДЪ БЕСТ УА!Секи го зн тва 8)
П.С.Да знаете той не спи....той НАНИ...и с едното око следи кво стаа около него mrgreen[1].gif
vIkToRsHeFa
Цитат(qwe123 @ Aug 10 2007, 00:25) *

Липсва ми само ореолчето, благодаря за казаното. blush.gif

Цитат(girl_from_hell @ Aug 10 2007, 02:38) *
о наистина е много усложлив аз друг такъв шеф не съм виждала smile.gif постояно му досаждам с мойте въпросчета и винаги намира време да ми отговори и да ми помогне

Правя каквото мога... blush.gif

Цитат(f0rgy @ Aug 10 2007, 03:23) *
Шефчето е ДЪ БЕСТ УА!Секи го зн тва 8)
П.С.Да знаете той не спи....той НАНИ...и с едното око следи кво стаа около него mrgreen[1].gif

А да важно уточнение... tongue.gif
ПП. Това с едното дзъркел... Естествено... Когат котарака нани, мишоците танцуват... 15.gif
pipelota
Имала съм малко контакти с него, но всеки път е бил много отзивчив и добронамерен smile.gif Харесва ми желанието му за перфекционизъм 4.gif Само от къде намира толкова свободно време, не знам?!?

Виктор, пожелавам ти успех! Не само в конкурса, но и във всяко нещо с което се заемеш! smile.gif

unvisioble
Цитат(pipelota @ Aug 10 2007, 07:43) *
Само от къде намира толкова свободно време, не знам?!?

Ето това наистина е въпросът... biggrin2.gif
Freaky
Цитат(unvisioble @ Aug 10 2007, 10:53) *
Цитат(pipelota @ Aug 10 2007, 07:43) *
Само от къде намира толкова свободно време, не знам?!?

Ето това наистина е въпросът... biggrin2.gif

Наистина има нещо гнило ... шефе спукана ти е работата biggrin2.gif
Jane
Викс ти си толкова положителен човек, ти си като едно гооооооооляяяяяяямо слънце и винаги успяваш да ме разсмееш smile.gif))))) Гласувам с два крака и две ръце за тебе:)
Fixer
Шефа е супер човек. Ще гласувам за теб smile.gif
g0blin
Ей Шефе, ама си сладур на тая снимка с микрофона хахаха ще те разцелувам направо biggrin.gif *rofl*
Много готин човек и админ (не че админите не спадат към хората, ама да отбележа, че е добър админ)...и аз слагам ръце и крака за него, а е желателно и Вие да го направите, че да не се наказваме biggrin.gif
tania
Като гледам няма липса на интерес към профила на Шефито tongue.gif . Страшен човек. Един от фаворитите ми.
Diabolik.kant
то е нормално ореолчето все още да липсва, защото се дава по заслуги, ама като ви слушам, май нее далеко времето когато виктор ще отнесе ореолче ми се струва 10.gif
aria
А няма спор, шефа си е пич и половина,на големияяяяяя tongue.gif
vIkToRsHeFa
Аз червенее кaто презрял домат на есен... blush.gif
c0mp
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 28 2008, 12:22) *
Аз червенее кaто презрял домат на есен... blush.gif

Ти толкоз червенее, че чак nick-а ти почервенял biggrin2.gif

Иначе шефа си е шефа smile.gif Всички, които го познават знаят за какво става въпрос...

Хеф ноу фиър, шефа ис хиър 12.gif

ПП: Вик, наздравен с ментен 11.gif
HiLaRy`DuFf{}
Имаш гласа ми 4.gif

И моя! happy.gif

присъединявам се wink.gif ...
Госпожица Вещицата
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 28 2008, 13:47) *
Имаш гласа ми 4.gif

И моя! happy.gif

присъединявам се wink.gif ...

А знаеш ли към какво се присъединяваш?
vIkToRsHeFa
Цитат(Госпожица Вещицата @ Aug 28 2008, 21:52) *
А знаеш ли към какво се присъединяваш?
Ей ти там от СС лагера, a н'та почна... tongue.gif

ПП. Аааа маха.... blush.gif
Diabolik.kant
оле, какво подмазване на админа пада...
vIkToRsHeFa
Цитат(Diabolik.kant @ Aug 29 2008, 01:01) *
оле, какво подмазване на админа пада...
Всяко нещо според заслугите... wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.