Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Joan of Arcadia
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Miss_Duff
Joan of Arcadia

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home

Резюме:Джоун Жирарди е типична тийнейджърка, която преминава през труден период в отношенията си с родители и приятели. Отношенията й със семейството допълнително се усложняват от факта, че тя започва да чува “гласове от Бога”.
На пръв поглед, Джоун е обикновено 16-годишно момиче. Семейството й току що се е преместило да живее в Аркадия, където баща й Уил е шеф на полицията, а майка й Хелън работи в нейното училище.

Преди година, братът на Джоун – Кевин, преживява катастрофа и всичките му амбиции да играе футбол в колежа са вече неосъществими. Петнайсетгодишният й брат Люк пък се е ориентирал към науките и нищо друго не го интересува.

Джоун се бори с живота, като се опитва да се адаптира към новия град и средата, и същевременно да се справи с уврежданията на брат си от катастрофата. Животът й става още по-сложен, когато започва да се вглежда в малки “знаци”, които тя счита за знаци от Бога. Например, сладкото момче от автобуса и жената с лошия характер от училищната столова. В началото Джоун си мисли, че си е загубила ума, но скоро решава да се вслуша в “Неговите съвети”, като вярва, че “Господ си знае работата”. Въпреки това, тя остава малко скептично настроена към взаимоотношенията си с околните.

Актьори:Амбър Тамблин,Крис Маркет,Мери Стийнбурген,Джо Мантегна
Жанр:Драма
Режисьор:Барбара Хол

Сезони

Season 1: 2003-2004

Season 2: 2004-2005

Саундтрак

Свали оттук

Снимки

lemmy
Линкче към сезоните (със сийд) ще дадеш ли? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Nasi
Мисля че преди време го даваха по БТВ, не съм го гледала, но началната песен беше много хубава 4.gif
ludoto_mimi
Цитат(Nasi @ Aug 5 2007, 15:06) *
Мисля че преди време го даваха по БТВ, не съм го гледала, но началната песен беше много хубава 4.gif

Знаех си, че е този сериал още като видях темата! Казваше се "Джоун" обаче никога не съм го гледала. biggrin2.gif
А песента е супер.
divata_airis
Обожавам този сериал - гледала съм всички епизоди дето даваха по Бтв. Леле, много ме кефеше. Просто самия сериал е един такъв...кара те да се замислиш за някой неща: какво е правилно, какво не - как променяме живота на хората около нас само с едно движение...Страшен е просто.
Miss_Duff
И аз искам да го дръпна,но го открих тук без сийд! sad.gif Пък и е 2ри сезон..Жалко-сериалът си заслужава!
--
Бтв,има го и в thepiratebay.org [2ри сезон,имам в предвид],на две части е:
тук
ladysunshine
обожавам го тоя сериал. като го даваха по бтв гледах всеки епизод. преди доста време го открих в нета и го изтеглих, но никъде не открих субтитри. ако не се лъжа има сам 2 сезона и и дватаса ги давали по бтв.
Tedds
Страхотен е сериала.Винаги гогледах по БТВ.Беше много интересен.
Катeто
помня,че съм го гледала преди,обаче ми е пълна мъгла,иначе имам спомени че мн ми харесваше smile.gif
anji_banji
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 4 2007, 14:54) *

Страхотен е сериала.Винаги гогледах по БТВ.Беше много интересен.

И аз така biggrin2.gif Мн искам да го гледам,но не смятам,че нивото на англиския ми достига unsure.gif
brooke_scott
беше мн готино филчето, жалко че вече не го дават sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.