Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: СПОЙЛЕРИ: "Cure"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
След като стана известно че Дийн Кейн ще участва в 4-ти епизод,изтече и поредния спойлер за този епизод.В предишната информация стана ясно че персонажа на Дийн Др - Къртис Нокс има някаква тайна.Сега тя е извесна,а именно че Др - Нокс е безсмъртен и е живял хиляди години.

Update : 03 август 2007

Поредния спойлер за този епизод твърди че Клои ще се съюзи с познато с лице от първи сезон на Смолвил Саша Удман(епизод Drone).Тя твърди че се е излекувала от силата си да контролира пчелите

Update : 22 август 2007

Актрисата Шонда Фар,която изпълни ролята на Саша Удман в първи сезон няма да повтори ролята си.За нейна заместиничка е избрана актрисата Джована Хугет( Jovanna Huguet)..

vikihill96
Цитат(toho @ Aug 1 2007, 08:28) *
След като стана известно че Дийн Кейн ще участва в 4-ти епизод,изтече и поредния спойлер за този епизод.В предишната информация стана ясно че персонажа на Дийн Др - Къртис Нокс има някаква тайна.Сега тя е извесна,а именно че Др - Нокс е безсмъртен и е живял хиляди години.

Е.ах ти тайната mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Бях чувал за богове, ама не очаквах,че ще ги видя в Смолвил ,или пък може би докторчето е един от последните "Шотландски бойци" 10.gif 10.gif !!! Интересна информацийка-да видим как ще я развият в самия епизод wink.gif !!!
Green_Arrow
Безсмъртен ?! Ама тва ще е яко smile.gif Браво за информацийката , много ми хареса.
free_soul
Е това изби рибата окончателно... Само скивайте следното. Този герой Др. Нокс е живял хиляди години (демек безсмъртен), както и ролята на Дийн Кейн в "Лоис и Кларк". Има определено връзка.
Дали все пак героят на Дийн Кейн ще се окаже положителен или отрицателен....Сега съм склонен да направя една връзка, която едва ли ще се окаже вярна, но все пак щом ми минава през акъла, защо да не я споделя с Вас. Щом този Др.Нокс е жив от доста , доста време.....навярно помните серията за спомените , които връхлетяха Кларк за баща му, когато той помагаше на Лана да разбере за едно убийство. Дали тук Др.Нокс може да каже нещо повече за бащата на Кларк.... (Но пак казвам, това мое предположение едва ли ще се осъщести...но както казах, все пак исках да споделя с Вас, какво ми мина през главата smile.gif
toho
Цитат(free_soul @ Aug 1 2007, 19:17) *
Е това изби рибата окончателно... Само скивайте следното. Този герой Др. Нокс е живял хиляди години (демек безсмъртен), както и ролята на Дийн Кейн в "Лоис и Кларк". Има определено връзка.
Дали все пак героят на Дийн Кейн ще се окаже положителен или отрицателен....Сега съм склонен да направя една връзка, която едва ли ще се окаже вярна, но все пак щом ми минава през акъла, защо да не я споделя с Вас. Щом този Др.Нокс е жив от доста , доста време.....навярно помните серията за спомените , които връхлетяха Кларк за баща му, когато той помагаше на Лана да разбере за едно убийство. Дали тук Др.Нокс може да каже нещо повече за бащата на Кларк.... (Но пак казвам, това мое предположение едва ли ще се осъщести...но както казах, все пак исках да споделя с Вас, какво ми мина през главата smile.gif

за сега всичко клони че ще е отрицателен а пък и щом си има работа с Лекс
sonofsparda
Безсмъртен? Хиляди години? Интересно, много интересно. smile.gif Защо ли този Къртис Нокс ме кара да си спомня за Вандал Савидж(озвучаван от Фил Морис между другото) от аним. серии за Лигата? smile.gif И понеже Martian Manhunter ще присъства в епизода, нищо чудно героя на Дийн да има нещо общо с него.
free_soul
Да Ванка, и това може да се спекулира така.
MaLkIq_MuKi
Не знам, ама аз неща да е гаден, иначе определено ще е интересно това че е безсмъртен. Наистина може да се получи нещо интересно около миналото smile.gif
toho
Обнових тема с още един спойлер.
sonofsparda
Много хубаво, че се сещат за някои стари герои от време на време. smile.gif В Prototype споменаха и името на Алиша. smile.gif
toho
Добавих още малко инфо за епизода в първия пост.
sonofsparda
Кофти, че няма ролята да се изпълнява от същата актриса, защото доколкото помня досега в Смолвил никога не се е налагало да сменят актьор бил той или тя с минимална роля - няма значение, на мен пък новата ми харесва повече. smile.gif
free_soul
О Ванка, вярно , че тази мома е меко казано секси, ама пък като се замисля.....Саша Удман, също е страхотно парченце.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.