Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dragonfly
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Gossip Girl

## Режисьор : Том Шедиак
## В ролите : Кевин Костнър, Сузана Томсън, Рон Рифкин, Линда Хънт, Джейкъб Варгас, Джо Мортън, Кати Бейтс
## Държава : САЩ / Германия
## Година : 2002
## Времетраене : 104 минути
## Резюме :
Романтика и мистика изпълват трилъра ВОДНО КОНЧЕ - покоряваща история, с участието на Кевин Костнър ( "Бодигард", "Танцуващият с вълци" ), Кати Бейтс ( "Мизъри", "Титаник" ) и Рон Рифкин ( "Изкушението", "Маджестик" ).
Когато любимата съпруга на д-р Джо Дароу (Костнър) умира трагично по време на милосърдна мисия в джунглите на Южна Америка, Джо потъва в работата си в болницата. Но скоро мистериозни събития - движещи се предмети, съобщения от оцелели след близки до смъртта преживявания пациенти на жена му и странни гласове - го карат да повярва, че тя се опитва да се свърже с него от отвъдното. Тази свръхестествен филм ще ви остави да гадаете до зашеметяващия и изненадващ край.
## Screenshots:

Download:
XviD - Dragonfly
DVD-R - Dragonfly

Лично Мнение:
Това е любимия ми филм. Обожавам го. Толкова е романтичен, красив, нежен и в същото време мистериозен, тъжен. Актьорската игра е страхотна. Сюжета е велик. Просто нямам думи!
Miss_Duff
Първо като отворих темата,мислих,че не съм го гледала,но после се сетих,че всъщност скоро го давах по Бтв или по ФоксЛайф,не помня,и доста ми хареса.Актьорската игра беше страхотна и наистина ми беше интересно до самия край.Също така ми хареса,че е хем романтичен и нежен,хем мистериозен.
hristin4e
браво за темичката, Prinston Girl smile.gif
според мен това е много хубав филм...
ani4ka_89
Филмът е страхотен, изключително затрогващ и интересен.
dragon_girl
Много ми хареса и идеята на филма,и актьорите и сюжета...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.