Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Lizzie McGuire Movie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Miss_Duff
The Lizzie McGuire Movie

Година:2003
Жанр:комедия
Времетраене:93 минути
Актьори:Хилари Дъф, Адам Ламбърг, Робърт Карадайн, Карли Шрьодер, Хали Тод
Режисьор:Джим Фол
Сценарист:Сюзън Естел Янсен
Музика:Клиф Айделман
Резюме:Дъф е Лизи - мечтателна тийнейджъра, която заминава на ексурзия до Рим с най-добрия си приятел Гордо и злобната си учителка г-ца Ънгърмайър. Последната крещи с удоволствие както на учениците си, така и на родителите им и веднага става ясно кой е основният враг на Лизи. В Рим Лизи се натъква на красивата италианска поп звезда Паоло. Партньорката му Изабела го е оставила, но Лизи толкова много прилича на нея, че Паоло я моли да я замести по време на церемония по връчването на музикални награди и да изпее няколко песни с него.

Саундтрак

1. "Why Not" - Hilary Duff
2. "The Tide Is High" - Atomic Kitten
3. "All Around the World" - Cooler Kids
4. "What Dreams are Made Of" (ballad version) - Paolo & Isabella
5. "Shining Star" - Jump5
6. "Volare" - Vitamin C
7. "Open Your Eyes (to Love)" - LMNT
8. "You Make Me Feel Like a Star" (Lizzie mix) - The Beu Sisters
9. "Supermodel (You Better Work)" - Taylor Dayne
10. "What Dreams are Made Of" - Lizzie McGuire
11. "On an Evening in Roma" - Dean Martin
12. "Girl in the Band" - Haylie Duff
13. Orchestral Suite from The Lizzie McGuire Movie (score)
14. "Why Not" (McMix) - Hilary Duff

Аватари

Gossip Girl
Оооо, това филмче е страхотно. Беше ми любимо за известен период. Гледала съм го около 5 пъти не ми писва. Хилари е супер както винаги, а като Изабела беше още по-готина.
CheerFuL-F
Страхотно филмче! Едно от любимите ми е .
::Brooke::Davis::
Ау това филмче го обожавам! Имаше период , в който неможех да спра да го гледам и да слушам песничката , която пеят накрая! Невероятно готино филмче! biggrin2.gif
vasinka_{P}
МНого готино филмче, беше ми любимо по едно време biggrin2.gif
Snejito
Много хубаво филмче.Едно от любимите ми smile.gif
Jolly_GirL
Филмчето е разтоварващо,приятно е за гледане smile.gif
Tedds
Филма е хубав,харесва ми,но определено не е най-добрия на Хилари,понякога имаше скучни моменти,но все пак си го харесвам филмчето.
ani4ka_89
Хубав е филмът, а пък песничката накрая е просто супер.
hristin4e
нещо ми беше прекалено лигавко и все пак не беше лошо филмчето, но едва ли ще го помня дълго време smile.gif
PoLiTy'
Не е от най-смислените филми,но не е лош smile.gif
ladysunshine
Тва филмче е супер. Който не го е гледал да тегли бързо и да гледа. На някой може да им се стори глупава тийн комедийка, но филма е доста повче от това. А пък и Хилари Дъф участва все пак, няма как филма да е лош!
Катeто
Филмът
Катeто
Филмът не
Катeто
филмът не е лош,става за гледане,гледах го най-вече,защото е на Хилари,обаче ми беше малко скучен на моменти,Хилари има много по-добри филми от този,но това си е мое мнение...
brooke_scott
сладко филм4е, но не мисля 4е е кой знай какво
jivitu
Ами малко е детски,но става за губене на време... dry.gif
[dEs]
Ем харесва ми филмчето, не е лошо за един два пъти гледане.
Enchanted
Аз съм гледала сериала,довечера ще изгледам и филмчето и ще коментирам!

Eхх очаквах мнного повече,като актьорска игра не си го биваше,а и като сценарии,аз съм гледала сериала и си беше голям майтап,а това го бяха разводнили до припадък!
tedi27
Як е!Мен ме изкефи.
djesito
филмчето страшно много ме изкефи..Гледала съм го преди доста време и сега като го видях и се сетих за него.Много ми хареса..супер много и винаги като ми се гледаше някаква интересна комедия и си я гледах пак и пак и така не ми омзръзваше.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.