Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 1408
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
never_mind
1408

Genre: Horror, Thriller
Release Date: June 22, 2007
IMDB Link
Режисьор: Микаел Хефстрьом ( Mikael Hеfstrцm )
Участват: Джон Кюсак ( John Cusack ), Самюел Л. Джаксън ( Samuel L. Jackson ), Мери МакКормак ( Mary McCormack ) и др.
Ревю: Писател на книги на ужасите получава анонимна картичка, в която се казва "Не влизай в стая 1408" на хотел Dolphin, известен Ню Йорк-ски хотел. Въпреки предупрежденията на управителя на хотела писателя решава, че трябва да завърши проекта си "10 нощи в страшни хотелски стаи" и се настанява в стаята... Филмът е по роман на Стивън Кинг...
Trailer

Последната минута от филма = 10 минути стоях настръхнал...
ThePinkDuck
Страхотен филм. Просто жесток. Гледах го със затаен дъх. Обстановката, актьорите, музиката - всичко на звездно ниво. Филм който трябва да се гледа. А за края...нямам думи да ви опиша как се чувствах след края.
Adorkable
Ей преди 2 минути го изгледах..Края беше неописуем.И тъжен.Не мога да повярва,че всичко(или почти всичко е било реално.
Актьорския състав е повече от невероятен,особено Самюел Джаксън ,няма втори като него 8.gif 8.gif 8.gif.
Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 30 2007, 17:20) *
Страхотен филм. Просто жесток. Гледах го със затаен дъх. Обстановката, актьорите, музиката - всичко на звездно ниво. Филм който трябва да се гледа. А за края...нямам думи да ви опиша как се чувствах след края.

Напълно подкрепям wacko.gif Единственото нещо в самия сюжет, което не ми хареса беше, че не се разказа как тази стая е станала такава..или поне аз не съм разбрала..Нали някакъв тип се метнал оттам, но аз съм по подробностите, та не успях да разбера какво е станало, че да започне да задържа тия неща..
ALeX4e7y^
На мен филма ми е с лошо качество и не съм го гледала,но ми изглежда интересен!
ogata
Цитат(ALeX4e7y^ @ Aug 16 2007, 18:51) *
На мен филма ми е с лошо качество и не съм го гледала,но ми изглежда интересен!

Ами да си ... филма е 6ца !
vivata123
Много добър филм.. Сюжетът беше интересен, а актьорите бяха на ниво.. 4.gif
ludoto_mimi
Снощи го гледах. Доста интересен филм, но за мое щастие не беше чак толкова страшен, с изключение на 2-3 момента.
Иначе и на мен ми беше интересно защо стаята е станала такава... rolleyes.gif
divata_airis
Много готин филм. Ходих с един колега да го гледам, той е чел разказа....напрово ме уби...СТРАШЕН Е!!!
Brooke
Хмм нещо съм се сбъркала явно,защото като гледам съм единствената,която не е кой знае колко впечатлена от филма.Готини идеи ,без никаква логика и последователност и без каквото и да е било обяснение ,било то тъпо или не.През цялото време имах чувството ,че гледам трейлъри за различни филми,но поне края беше сравнително завладяващ.
dragon_girl
Става,държеше ме в леко напрежение...
ZuZka yeah
Еййй, много искам да го гледам тоя филм, гледала сам по FoxLife за него и ми хареса сюжета. happy.gif
Bodyguard
Тоя филм е само за маняци хаха много е добър
LSS
Според мен сценаристите и режисьора на този филм са откачени. Получил се е замисълът, но не мога да кажа, че ми хареса.
Dжydж
Само заради края на филма си заслужава да го гледаш.. shocking.gif наистина страхотен филм! Надмина по всякакъв начин очакванията ми.. актьорската игра на Джон няма смисъл да я коментираме. Сцените в стаята бяха нереални просто, невероятно направени.. wub.gif Но за мен края си остава да не кажа най-добрата част. От толкова много филми очаквах отново някои драматичен или жесток край.. а то happy.gif
Marissa Cooper
Изобщо не ми харесваше dry.gif
ZuZka yeah
Първият един час от филма беше много добър, ама след това сцените започнаха да стават супер изтъркани. Самата идея е отлична, но и на мен не ми хареса като цяло как е представена.
DeSiNCeTu
Актъорите бяха на ниво, и филмът като цяло е някакъв мистериозен... а и като се има Стивън Кинг shocking.gif Но очаквах... повече от финала rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.