Като цяло говори за ролята си на Супергърл, Том, Ерика, и т.н. Работата й в екипа на Смолвил и тъй нататък... вижте я в действие.
MaHeKeHa
Jul 29 2007, 19:29
Определено ми хареса от пръв поглед (гледайки я на това интервю) определено има харизмата на Супергърл и много добре се държи. Лично на мен ми допада, плюс това е красива. Евала. Мисля, че удариха джакпота именно с това момиче - DING!
vikihill96
Jul 29 2007, 21:00
А да отбележа за протокола Емо-това интервю беше още по-"садистично" от огромния спойлер дето го пусна в другата тема. Сега когато видях Лора наживо,а не само на снимка ще ми е още по-трудно да изтрая до септември. Определено удариха джакпота с нейния избор. Просто съм убеден,че ще изиграе ролята си добре. Това дали се вписва идеално към визията на Супергърл от комиксите не е чак толкова важно, а пък и не е да каже човек,че няма прилика с греонията(според мен има ). В крайна сметка никой на тази планета не е идеален(най-малкото пък аз,че да давам някакви глобални мнения ), включително сигурно и Лора,но как да се разсърди човек на такава готина актриса ,аз не бих могъл,а вие !!! Смолвил ще разбие класациите !!!
Apfh
Jul 30 2007, 01:09
Още на снимките ми хареса, защото е супер сладка, а и сега като изгледах интервюто се убедих, че е доста лъчезарно и усмихнато момиче и поне за мен е "Супер" за ролята Удариха в десятката определено с Лора...
free_soul
Jul 30 2007, 07:32
Да, и аз опреедлено споделям Вашите мнения. Изглежда ми изключително лъчезарен човек, който ще се приобщи към "семейството на Смолвил" за кратко време. Предполагам, че ще пасне перфектно в новата зараждаща се атмосфера на предостящия сезон. Мила е, сладка е и не я "интересува" как се облича. Ами остана само едно - да и дават повечко роклички и полички за носене, пък и без това ще се поти във фермата като бачка....леле...дали ще я видим изпотена а? ;- )
vikihill96
Jul 30 2007, 08:31
Цитат(free_soul @ Jul 30 2007, 08:32)
Да, и аз опреедлено споделям Вашите мнения. Изглежда ми изключително лъчезарен човек, който ще се приобщи към "семейството на Смолвил" за кратко време. Предполагам, че ще пасне перфектно в новата зараждаща се атмосфера на предостящия сезон. Мила е, сладка е и не я "интересува" как се облича. Ами остана само едно - да и дават повечко роклички и полички за носене, пък и без това ще се поти във фермата като бачка....леле...дали ще я видим изпотена а? ;- )
Изпотена, под душа.... абе всякак ще ми хареса да я видя !!! Определено ще ми хареса !!!Харесва ми това момиче !!!
free_soul
Jul 30 2007, 17:13
Не, не Вики ; -) Аз не искам да я скивам под душа. Искам да я видя с орязани дънки тип Джесика Симпсън във филма "Dukes of hazzard" и ризка с запретнати ръкави и навита на възел от долната страна....и супер-дупер изпотена..примерно грабнала по 4-5 бали да пренася. и пф........."На къде отиваш ТИ може би" :- )
vikihill96
Jul 30 2007, 20:12
Е това също става естествено !!! Както и да я видим според мен все ще й отива !!! Тука със пълна сигурност ще важи максимата- "Красотата ще спаси света" !!!
toho
Aug 1 2007, 09:07
Цитат(vikihill96 @ Jul 30 2007, 09:31)
Цитат(free_soul @ Jul 30 2007, 08:32)
Изпотена, под душа.... абе всякак ще ми хареса да я видя !!! Определено ще ми хареса !!!Харесва ми това момиче !!!
За съжаление криптонците на Земята не се потят защото не се измарят.Така че едва ли ще има такава сцена.Аз Кларк не помня някога да се е потил, с излючение когато нямаше силите си.
vikihill96
Aug 1 2007, 10:46
Ми тогава да се надяваме някой от другите герои "съвсем случайно" да залее Лора с вода ..и на този вариант ще сме доволни ,да развее коса след това, леле сам си се навих как виждам сценката,аааааа Лора,Лора....лелииии !!!
toho
Aug 1 2007, 10:50
Цитат(vikihill96 @ Aug 1 2007, 11:46)
Ми тогава да се надяваме някой от другите герои "съвсем случайно" да залее Лора с вода ..и на този вариант ще сме доволни ,да развее коса след това, леле сам си се навих как виждам сценката,аааааа Лора,Лора....лелииии !!!
Ще има със сигурност подобна сцена.Не мога да си преставя ако я сложат под влиянието на Ред-К ква фурия ще е...
Green_Arrow
Aug 1 2007, 12:48
Сложиха интервю и със Erica Durance
sonofsparda
Aug 2 2007, 09:07
Голяяяяяма сладурка е тази Лора. Много ми се хареса в интервюто, няма как да не я харесам и в ролята на брат'чедката на Си Кей. Ерика също е страхотна, както винаги.
vikihill96
Aug 3 2007, 13:33
Абе едно "предложенийце скромно" от моя страна. Не може ли по някакъв начин да се включи и една друга част от интервюто на Лаура, която видях в youtube. Там още доста интересни неща казва актрисата относно новия сезон и би било интересно на другите, ако още не са видяли тази част от интервюто да го сторят !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.