За толкова малък град, Смолвил наистина заема голяма територия от интереси. В неделя на събитието "Комикс-връзка" присъстваха хиляди фенове, за да се видят с някои от любимите си герои от Смолвил. Всеки един имаше шанса да разпита героите/актьорите с конкретни въпроси и бъдещи събития чакащи развитие в предстоящия сезон 7. Феновете бяха събрани, за да чуят бъдещите корекции в Смолвил; кой няма да участва и кой ще участва в сезон 7, както и други пикантни новини.
Първо феновете се събраха за да чуята как Супергърл ще представи своите "уроци по летене" и кой милиардер-плейбой няма да стъпи повече в родния град на Кларк Кент. След това се появиха първите сцени на така чаканата развръзка в сезон 7. Въпреки че Майк (момчето, което предостави тази новина) бе като зашеметен. Всички, които присъстваха на промоцията, са на мнение, че новия сезон ще бъде зашеметяващ.
Ето какво успяха да видят фенове (следователно и Майк)
- Продължението и размазването на Кларк и Бизаро.
- Клои в болницата (в моргата) с мъртвешко бледо лице, покрита цялата с чаршаф.
- Кларк нарича Кара/Супергърл "момичето с русата коса и кофти отношение"
- Завръщането на Зелената Стрела и Мартиан Менхънтър.
- Мимолетна презентация на Лана (Майк твърди, че Кристин Крюк не са я показали на видео стената. Може би не е жива, се питат феновете?) На рекламния борд било изписано "Smallville, a nice place to visit"
- Дийн Кийн ще се появи в Смолвил точно в 4-ти епизод и определено ще играе лошото момче.
- След това следва картина от видео стената, на която показват лицата за 7-ми сезон, включвайки: Фил Морис (Мартиан Менхънтър) - Джъстин Хартли (Зелената Стрела) - Ерика Дюранс (Лоис Лейн) и разбира се новото попълнение Лора Вандервурт (Кара Зор-Ел/Супергърл) след което Гоуф обяснява защо са решили да включат Супергърл в този сезон.
"За нас това е като следващата еволюция и пътуванато на Кларк Кент, след като неговият баща почина, а майка му живее и работи във Вашингтон и на практика той няма никакво семейство, добавя още Гоуф. "Де факто, за първи път в живота на Кларк се появява някой, който е от неговата плът и кръв. Това ще му даде по-голяма представа и детайли какво точно се е случило на Криптон. Разбира се ще има включени и няколко тайни в династията Ел, които няма сега да разкриваме."
"С идването на Кара, която е на 19, ще постави Кларк в ролята на ментор (учител) Тя напуска планетата по същото време, когато Кал-Ел е бил бебе. Кара се разбива заедно с метеоритите през 1989 година в Смолвилската река и наводнението, което видяхте в последния епизод на сезон 6, всъщност това е нейното пробуждане. След пробуждането си, Кара ще очаква да намери малко бебе, но де факто ще открие един по-голям/възрастен Кларк Кент, което разбира се ще доведе до много триене помежду им.
Вандевурт е била избрана в рамките на две седмици. "Определено беше много лудо," споделя актрисата - облечена в забележимо супергеройска униформа. Том и Ерика бяха чудесни. В момента чакам да се запозная с Алисън и Кристин за което съм сигурна, че всеки един ги обича. Но наистина се забавлявах. Учеха ме да летя. А Миналата нощ беше много напрегната... дори имахме няколкото сцени с летене.
Гоуф добавя от себе си: "Кара може да лети, но Кларк - не." Така че определено ще видите уроци по летене.
- Бъдещета добавка към Смолвил отново ще насочи вниманието си към Лигата на Справедливостта с Оливър Куин, стари и нови лица.
- Мартиан Менхънтър ще бъде неразделна фигурна в първите няколко епизода, казва Гоуф. "А Оливър Куин ще се завърне в средата на сезон 7 и вероятно ще доведе със себе си Лигата на Справедливостта с някои стари и нови приятелчета."
Отновно действията/сцените ще бъдат разделени; в Смолвил и Метрополис
- Лоис ще бъде замесена по един доста ярък начин за Дейли Планет, обяснява Ерика за съдбата на героинята си. И да, ще има редактор към който тя ще има определен интерес. Мисля, че е заради това, в което тя иска да се въплати и това, което тя иска да стане. Тя иска да е журналист и да се гордее от това, което прави. Да има кариера с която да може да казва "да, това съм аз" Ето, това е въплащението. Мисля, че този сезон Лоис ще прави много разследване, ритане на задници и изправяне лице в лице срещу знайни и незнайни хора. А колкото до това, че тя е най-синмата героиня с твърд характер, Дюранс отговаря: Много се вълнувам по какъв начин ще се развие запознанството ми с Кара. Надявам се, че ще бъдем приятелки. От своя страна, Вандервурт е оптимистка: Мисля, че Кара ще се запознае с Лоис но в един момент тя ще си помисли, че Лоис е някаква заплаха за самата себе си. Така че Кара ще я защитава, но мисля, че малко трябва да се поработи върху това. Кара също се бие, така че това много ще допадне на Лоис, добавя Дюранс.
Избягвайки повечето въпроси като чума, Гоуф и Милър най-после сервираха така желаната информация отновно Брус Уейн/Батман.
Милър: Понеже това ни е пръвата поява на Комикс-връзка, искахме да имаме Брус при нас, започва коментара си Милър към феновете. Само за да удовлетворим желанието на феновете. "Винаги сме желали да го имаме, винаги е било наша страст и за нещастие, това никога няма да се случи... това беше наша мечта, но няма да се случи."
Гоуф: Ние сме тези, които носят короната с хубавото бижу. Ние работим за Уорнър Брос, които притежават правата за Батман, но изведнъж се взе решението, които да нулират сериите и да се направят нови, което направи Брус Уейн невъзможен за Смолвил.
Милър: Искам да сме наясно: Ние сме в прекрасни отношение с Уорнър Брос и Ди Си Комикс. Винаги са ни подкрепяли, давайки ни разрешение за най-различни герои в сериала. Например Мартиан Менхънтър и цялата Лигат на Справедливостт. Всичкото това включва различни легални договори и разни такива неща. Така че вината не е на никого. Просто това е начина по който се прави.... след това се повяи Жената Чудо, които ние винаги сме искали да я включим в Смолвил!
Милър: НИКОГА НЕ КАЗВАЙТЕ НИКОГА ЗА ЖЕНАТА ЧУДО!!!
Гоуф: Всяка година се опитваме да я включим в Смолвил.
След което на видео стената сесията свършва с моделите/куклите на Лигата на Справедливостта, които ще бъдат възможни за купуване през 2008 година.
Премиерата на Сезон 7 и Смолвил ще бъде излъчен на 27 Септември, 2007 година.
За вас репортува: МаНеКеНа.