Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Един много дебел СПОЙЛЕР
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
За толкова малък град, Смолвил наистина заема голяма територия от интереси. В неделя на събитието "Комикс-връзка" присъстваха хиляди фенове, за да се видят с някои от любимите си герои от Смолвил. Всеки един имаше шанса да разпита героите/актьорите с конкретни въпроси и бъдещи събития чакащи развитие в предстоящия сезон 7. Феновете бяха събрани, за да чуят бъдещите корекции в Смолвил; кой няма да участва и кой ще участва в сезон 7, както и други пикантни новини.

Първо феновете се събраха за да чуята как Супергърл ще представи своите "уроци по летене" и кой милиардер-плейбой няма да стъпи повече в родния град на Кларк Кент. След това се появиха първите сцени на така чаканата развръзка в сезон 7. Въпреки че Майк (момчето, което предостави тази новина) бе като зашеметен. Всички, които присъстваха на промоцията, са на мнение, че новия сезон ще бъде зашеметяващ.

Ето какво успяха да видят фенове (следователно и Майк)

- Продължението и размазването на Кларк и Бизаро.
- Клои в болницата (в моргата) с мъртвешко бледо лице, покрита цялата с чаршаф.
- Кларк нарича Кара/Супергърл "момичето с русата коса и кофти отношение"
- Завръщането на Зелената Стрела и Мартиан Менхънтър.
- Мимолетна презентация на Лана (Майк твърди, че Кристин Крюк не са я показали на видео стената. Може би не е жива, се питат феновете?) На рекламния борд било изписано "Smallville, a nice place to visit"

- Дийн Кийн ще се появи в Смолвил точно в 4-ти епизод и определено ще играе лошото момче.

- След това следва картина от видео стената, на която показват лицата за 7-ми сезон, включвайки: Фил Морис (Мартиан Менхънтър) - Джъстин Хартли (Зелената Стрела) - Ерика Дюранс (Лоис Лейн) и разбира се новото попълнение Лора Вандервурт (Кара Зор-Ел/Супергърл) след което Гоуф обяснява защо са решили да включат Супергърл в този сезон.

"За нас това е като следващата еволюция и пътуванато на Кларк Кент, след като неговият баща почина, а майка му живее и работи във Вашингтон и на практика той няма никакво семейство, добавя още Гоуф. "Де факто, за първи път в живота на Кларк се появява някой, който е от неговата плът и кръв. Това ще му даде по-голяма представа и детайли какво точно се е случило на Криптон. Разбира се ще има включени и няколко тайни в династията Ел, които няма сега да разкриваме."

"С идването на Кара, която е на 19, ще постави Кларк в ролята на ментор (учител) Тя напуска планетата по същото време, когато Кал-Ел е бил бебе. Кара се разбива заедно с метеоритите през 1989 година в Смолвилската река и наводнението, което видяхте в последния епизод на сезон 6, всъщност това е нейното пробуждане. След пробуждането си, Кара ще очаква да намери малко бебе, но де факто ще открие един по-голям/възрастен Кларк Кент, което разбира се ще доведе до много триене помежду им.

Вандевурт е била избрана в рамките на две седмици. "Определено беше много лудо," споделя актрисата - облечена в забележимо супергеройска униформа. Том и Ерика бяха чудесни. В момента чакам да се запозная с Алисън и Кристин за което съм сигурна, че всеки един ги обича. Но наистина се забавлявах. Учеха ме да летя. А Миналата нощ беше много напрегната... дори имахме няколкото сцени с летене.

Гоуф добавя от себе си: "Кара може да лети, но Кларк - не." Така че определено ще видите уроци по летене.

- Бъдещета добавка към Смолвил отново ще насочи вниманието си към Лигата на Справедливостта с Оливър Куин, стари и нови лица.
- Мартиан Менхънтър ще бъде неразделна фигурна в първите няколко епизода, казва Гоуф. "А Оливър Куин ще се завърне в средата на сезон 7 и вероятно ще доведе със себе си Лигата на Справедливостта с някои стари и нови приятелчета."

Отновно действията/сцените ще бъдат разделени; в Смолвил и Метрополис

- Лоис ще бъде замесена по един доста ярък начин за Дейли Планет, обяснява Ерика за съдбата на героинята си. И да, ще има редактор към който тя ще има определен интерес. Мисля, че е заради това, в което тя иска да се въплати и това, което тя иска да стане. Тя иска да е журналист и да се гордее от това, което прави. Да има кариера с която да може да казва "да, това съм аз" Ето, това е въплащението. Мисля, че този сезон Лоис ще прави много разследване, ритане на задници и изправяне лице в лице срещу знайни и незнайни хора. А колкото до това, че тя е най-синмата героиня с твърд характер, Дюранс отговаря: Много се вълнувам по какъв начин ще се развие запознанството ми с Кара. Надявам се, че ще бъдем приятелки. От своя страна, Вандервурт е оптимистка: Мисля, че Кара ще се запознае с Лоис но в един момент тя ще си помисли, че Лоис е някаква заплаха за самата себе си. Така че Кара ще я защитава, но мисля, че малко трябва да се поработи върху това. Кара също се бие, така че това много ще допадне на Лоис, добавя Дюранс.

Избягвайки повечето въпроси като чума, Гоуф и Милър най-после сервираха така желаната информация отновно Брус Уейн/Батман.

Милър: Понеже това ни е пръвата поява на Комикс-връзка, искахме да имаме Брус при нас, започва коментара си Милър към феновете. Само за да удовлетворим желанието на феновете. "Винаги сме желали да го имаме, винаги е било наша страст и за нещастие, това никога няма да се случи... това беше наша мечта, но няма да се случи."

Гоуф: Ние сме тези, които носят короната с хубавото бижу. Ние работим за Уорнър Брос, които притежават правата за Батман, но изведнъж се взе решението, които да нулират сериите и да се направят нови, което направи Брус Уейн невъзможен за Смолвил.

Милър: Искам да сме наясно: Ние сме в прекрасни отношение с Уорнър Брос и Ди Си Комикс. Винаги са ни подкрепяли, давайки ни разрешение за най-различни герои в сериала. Например Мартиан Менхънтър и цялата Лигат на Справедливостт. Всичкото това включва различни легални договори и разни такива неща. Така че вината не е на никого. Просто това е начина по който се прави.... след това се повяи Жената Чудо, които ние винаги сме искали да я включим в Смолвил!

Милър: НИКОГА НЕ КАЗВАЙТЕ НИКОГА ЗА ЖЕНАТА ЧУДО!!!
Гоуф: Всяка година се опитваме да я включим в Смолвил.

След което на видео стената сесията свършва с моделите/куклите на Лигата на Справедливостта, които ще бъдат възможни за купуване през 2008 година.

Премиерата на Сезон 7 и Смолвил ще бъде излъчен на 27 Септември, 2007 година.

За вас репортува: МаНеКеНа.
vikihill96
Честито Емо,току що ме накара да се разрева от яд,че има цели два месеца до началото на 7-ми сезон. Цялата тази хубава информация,аааааааа sad.gif sad.gif ....как ще изкарам до септември само аз си знам happy.gif happy.gif !!!

А сега сериозно-мерси за информацията,мерси ,мерси,мерси 4.gif 4.gif 4.gif !!! Това ще е най-великия сезон на Смолвил и това струва ми се ,че не е просто предчуствие,а неоспорим бъдещ факт mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
Apfh
Еххххххххх....... без думи съм! happy.gif 4.gif shocking.gif

Явно светът е Comic Con тези дни!... какви неща се казват и показват там, направо ми е жал, че живея толкова далече... скапани американци, как нямат един телефон да го заснемат баси sad.gif tongue.gif

Евалата емо.. уби с тоз мейджър спойлер.
free_soul
Хоохо, Емо...мерси за инфото. Просто потресаващо. Все пак малко или много сценарисите са зи развързали езиците и са казали това - онова. Не мога да не кажа, кое ми направи изключително впечатление от прочита...Ххехе Лоис и Кара приятелки..еее...хахах, не не, не мога да си и представя каква картинка ще са. Наистина ако станат много добри приятелки, ще са чудесен отбор. Кара ще спасява задника на Лоис, както имаме при Кларк и Клои например (едно истинско приятелство). Имаме и също друго. Щом ще имат леки пречки в началото Кара и Кларк, явно ще има интересни разговори по между им. А какъв по-добър учител от Лоис по предмета "10 начина да ядосваме Кларк Кент" може да има Кара...хахах това определено ще си заслужава.

Замислям се обаче, какви ли нови персонажи от Лигата може да видим. Хмм...наистина нямам идея...

Предполагам с премиерата на 7 сезон, вече и Джон Джонз ще се е излекувал от тежката рана.
vikihill96
И аз мисля,че ще се е излекувал. На второ място и на мен много ми се иска да видя моментите с неразбирателствата и разговорите между Кларк и Кара, особено ако се намеси и Лойс -как само ще го дразнят двете,малиии 18.gif 18.gif 18.gif !!! Божествено ,просто божествено mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Остават по-малко от два месеца(или точно толкова) до началото на новия сезон.....аааааааа 0027[1].gif 0027[1].gif -пичовете в Америка поне част от тях са гледали яки неща на Comic Con-а, а ние тука дори не можем да видим нещата ,които и те са видяли,а само ги четем, умирам от нетърпение просто!!!
clark_megi
Мда мерси за инфото ,добре звучи ,направо супер happy.gif не мога да дочакам до септември!
Разгора на Кара и Кларк ще е интересен ,но на мен друго ми е по-интересно какво ли ще стане с фантома rolleyes.gif и ми е любопитно по какъв начин ще разберем че Лана е жива това много ми гризе съвеста!
MaLkIq_MuKi
OMG, наистина доста обемно Емо tongue.gif Много интересна и пълна информация...Много ми се иска да видя и Жената чъдо в Смолвил, искренно се надявам да успеят да я вместят някакси smile.gif Много благодаря отново Емо, все така smile.gif
lyubenski
Мерси за огромната информация, която ни предостажи Емо. Правилно си избрал заглавието на темата wink.gif. А относно нови членове от лигата мисля си за Green Lantern, но не знам и идеята за Wonder Woman много ми допада.
vikihill96
Цитат(lyubenski @ Jul 30 2007, 20:34) *
Мерси за огромната информация, която ни предостажи Емо. Правилно си избрал заглавието на темата wink.gif. А относно нови членове от лигата мисля си за Green Lantern, но не знам и идеята за Wonder Woman много ми допада.

Абе знам,че си е направо невъзможно(поне така предполагам),но не бих имал нищо против и Hawkgirl-Шаера,абе всъщност която и да е от яките супергероини ,които сме гледали в JL и JLU happy.gif happy.gif !!! Стига само мъжки попълнения-искаме и малко повечко супергероини да видим biggrin2.gif biggrin2.gif !!! Вярно ,че ни дават Супергърл,но колкото повече включат,толкова по-добре 4.gif 4.gif !!!
Apfh
Вики, ами от JLU до скоро мислех, че би било доста трудно, като реализация и цена, да вкарат Шаера Хол, заради крилата й, факта че лети и още няколко други неща, но миналата седмица гледах пилотният прееар епизод на едни мини серии, в които се разказва за ангели и внезапно разбрах, че всъщност вече сме във време, в което технологийте биха позволили дори при по-малък бюджет да видим Hawkgirl. Найстина ще ми е приятно да я видя, особенно ако изберат външният й вид да е като в анимацията - кестеняво-червеникава коса и зелени очи... ще умра от кеф smile.gif
Друга мацка, която според мен е много вероятно да видим е ... Black Canary! Първо че в комиксите с Оли са двойка и второ, че доколкото си спомням тя е един от основателите на лигата (или поне е сред първите... "легионери" smile.gif ). Така де доста отдавна е с лигата. Според мен тези две причини са доста красноречиви, а и представете си картинката... Лойс със редактора, Оли с птичката, Лойс ревнува, Оли може би и той още има чувства... доста добра история може да се спретне.
Друг вероятен герой, който може би ще видим според мен е.... Red Arrow (в последствие се прекръства на Arsenal) - в комиксите той е помощник на Зелената Стрела. Изпълнява горе-долу същата рола, като Робин при Батман. wink.gif
Но да се върнем на жените все пак. Коя друга супер-мацка би могла да се вмъкне в 7-ми сезон. Ммм.. Виксън е също доста популярна. Защо не да видим и нея. Силите и не изискват кой знае какви ефекти. wink.gif
Също така имайки предвид, че ще видим Кара, а Виктор вече е на линия, както и Импулс, защо пък да не видим и други, мхм, младежи... Титани (Teen Titans). От девойките ми се набиват две конкретно - Starfire и Raven. Едва ли ще видим BeastBoy... би било сложен персонаж за пресъздаване от към ефекти.
Неспоменати от главните членове и създатели на Лигата останаха само Батман (който е ясно, че няма да видим) и Диана (Wonder Woman), за която все още не е сигурно нищо. И накрая един мой любимец, който найстина се надявам да видим - Green Lantern! (само да не е Хал Джордан)

Та да ги преговорим, според мен най-възможните са:
HawkGirl
Black Canary
Red Arrow
Виксън
Starfire
Raven
Green Lantern
...

и евентуално The Huntress

Извинявам се за малкото отклонение. Просто разсъждавах по спойлерите ... smile.gif
vikihill96
Е отклонение,отклонение, но както казваш нали си говорим и коментираме спойлерите happy.gif happy.gif !!! Добри разсъждения правиш според мен-а това дето го пишеш за Hawkgirl-Шаера- "кестеняво-червеникава коса и зелени очи"....Ами препоръчвам ти да поразровиш малко повечко из нета за снимки на мацката в подписа ми- Mara Jade Skywalker(все пак не съм сигурен,че на снимките от подписа се виждат добре зелените й очи и червената коса mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif )- тя ми е една от любимите героини във Вселената на Star Wars...Явно ми допадат героини с червени коси и зелени очи, което съответно води и до извода,че Шаера също без съмнение би хванала окото ми biggrin2.gif biggrin2.gif !! Иначе като гледам другите ти предположения-особено откъм женската част- всяко едно е много добро 4.gif 4.gif !!! Абе очакват ни много изненади и то приятни през новия "предпоследен" сезон(горещо се моля това да си стане факт къмто средата на 7-мия сезон - наличието на осмия blush.gif blush.gif ).
sonofsparda
Както обичам да казвам или по-скоро да цитирам - "It's all about the game and how you play it." А нали знаете, че пичовете от Смолвил винаги си изиграват картите перфектно. smile.gif
Green_Arrow
Цитат(sonofsparda @ Jul 31 2007, 19:07) *
Както обичам да казвам или по-скоро да цитирам - "It's all about the game and how you play it." А нали знаете, че пичовете от Смолвил винаги си изиграват картите перфектно. smile.gif

Напълно съм съгласен с теб smile.gif
vikihill96
Присъединявам се и дано наистина се окажем прави за намеренията на екипа. Както цитираше тук някой(сори че не помня кой точно) думите на Мечо Пух-"Колкото повече,толкова повече" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Ние от много яки неща няма да измрем, тъй че нека екипът на сериала да заповяда biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
free_soul
Имате интересни предположения за герои, които най-вероятно могат да ни бъдат показани...Аз знам , че накрая ще съм доволен от избора на екипа , на Смолвил...защото знам едно..те няма да ни подведат , а дори напротив ще ни поднесът възможно най-добрия избор. ;- )
MaHeKeHa
Абе то вариации колкото си искаш, но едва ли са усъществими на този етап. г-н Милър на няколкот пъти намекна, че искат и правят опити за Жената Чудо, така че нищо чудно да я видиме в *лигата на справедливостта* още тази година/този сезон.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.