Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Зелената Стрела се завръща
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
На Comic-Con в Сан Диего стана ясно че Зелената Стрела ще се завърне в Смолвил за няколко епизода по средата на предстоящия сезон.С неговото завръщане можем да очакваме някои познати лица от Лигата на Справедливоста също така и нови.Ерика Дюранс споделила пред пресата че Лоис може да не е много щастлива от неговото завръщане.

Аз лично очаквам любовен триъгълник м/у Оливър,Лоис и Грант.Ще има смях това е сигурно. 4.gif
MaHeKeHa
Много приятна новина, наистина. Очаквам (отновно) много добра инкарнация на Оливър в ролята си на Зелената Стрела и компания.
vikihill96
Е и аз не се съмнявам в това,ама хич даже. Джъстин е много приятен и симпатичен актьор,а и ми хареса в ролята на "Стреличката" happy.gif happy.gif !!! Така че welcome back - Оли smile.gif smile.gif !!! Ами нормално е само да добавя на Лойс да й стане неприятно-то вече множко ще дойде да я лашкат насам-натам. Момичето ще иска малко повечко спокойствие и идилия....което както знаем при Лойс Лейн не съществува(поне спокойствието де-с тази напрегната работа 18.gif 18.gif ). Хубави новини 4.gif !!!
lyubenski
Страхотна новина. Това практически доказва наличието на поне още един епизод с Лигата.
free_soul
Аз също мисля, че Лоис може да не е много щастлива от неговото пристигане, понеже ще има и някакви чувства към Грант. Ще е подразнена, че той ще "нахлуе" в живота й, като може да поиска подновяване на тяхната предишна връзка. Така поне мисля... Но предполагам също и , че Лоис окончателно е затворила страницата за Оли.
MaLkIq_MuKi
УУУуууу, супер, много го харесвам аз него tongue.gif Много се радвам че ще се появи дори и за малко, ама и аз така мисля, все пак Лоис сигурно ще има чувства към Грант и ще е доста неловко happy.gif
DesiTo
Страхотна новина! 10.gif Лично аз харесвах Оливър и затова ще се радвам отново да участва в сериала. Жалко само ,че отново няма да участва за цял сезон. Колкото до Лоис, определено ще е интересно. Още повече, ако тя ще има нещо общо с Грант. Сигурно ще се оформи поредния любовен триъгълник.
sonofsparda
Както бях казал и преди - супер, че Оли се връща. Ама за още триъгълници не искам и да чувам. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.