Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дийн Кейн като Вандал Савидж
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Вече е официално Дийн Кейн ще уаства в Смолвил.Неговото участие ще бъде в 4-ти епизод "Cure".Той ще играе доктор,който има дарбата да лекува "метеоритни откачалки" от техните способности за постоянно.Името му вероятно ще бъде д-р Къртис Нокс(все още не е потвърдено официално).Клои ще има интерес към неговите способности.Д-р Къртис Нокс ще работи със или за Лекс Лутър, така че ще има сцени между Дийн и Майкъл.Д-р Нокс има някаква тайна което означава че неговите намерения няма да са невинни.Създателите правят намек за участието на Дийн Кейн в Лоис и Кларк като инициалите на д-р Нокс(Curtis Knox) са същите като на Кларк Кент(Clark Kent).

Ъпдейт: 29 август 2007

Излезе още един ОГРОМЕН спойлер за Къртис Нокс(Дийн Кейн).А той е ................ че персонажа му ще бъде с козя брадичка.10.gif От това можем да заключим че Дийн Кейн ще играе един от многото герои в DC вселената Vandal Savage.
Powered by: Ванката rolleyes.gif

lyubenski
Но поне ще играе. Аз лично много се радвам че го вклuчиха независимо в каква роля.
free_soul
Да и аз се радвам , че ще го видя. Дийн Кейн ме е грабнал с неговото излъчване, начин на поведение, винаги с добрата си работа(включвам и сериала "Лоис и Кларк") Просто самото му излъчване ме задържа пред екрана, независимо от вида на излъпняваната от него роля. Той и Том Уелинг са актьoрите, "доближили" се най-близко до мен. Винаги ще го помня с перфектната игра в "Лоис и Кларк:Новите приключения на Супермен"
MaLkIq_MuKi
Много го харесвам като Супермен smile.gif И много се радвам че отново ще го видя във филм за Супермен smile.gif
sonofsparda
Браво. Другият ми любим Супермен. Най-накрая бате Дийн се завръща към митологията за героя. Жалко, че няма да е като Джор-Ел, но важното е че ще го видим. Кофти, че няма да можем да се насладим и на Тери Хачър - щото много "отчаяна съпруга" стана напоследък. Представете си Дийн и Тери като Джор-Ел и Лара...ех, мечти.
free_soul
Хей Ванка, и мен ме накара да зе замечтая...я гледай ти наистина би било перфектно...Дийн и Тери като Джор-Ел и Лара...е това представяш ли си какъв рейтинг можеше да направи...
toho
Добавих един страхотно голям спойлер в първия пост. 3.gif
vikihill96
Цитат(toho @ Aug 29 2007, 20:23) *
Добавих един страхотно голям спойлер в първия пост. 3.gif

Направо се размазах от кеф като го прочетох 3.gif 3.gif !!! Много "обемна" и изчерпателна информация. Откога просто чакам да дойде нещо такова 18.gif 18.gif 18.gif !!!
toho
Вики,нямаш си представа колко време го четох тоя спойлер,а пък и колко време го превеждах чак се изпотих. laughing1.gif
vikihill96
Цитат(toho @ Aug 30 2007, 00:15) *
Вики,нямаш си представа колко време го четох тоя спойлер,а пък и колко време го превеждах чак се изпотих. laughing1.gif

Така е-това си е истински подвиг направо от твоя страна 10.gif !!! Надявам се обаче следващите спойлери да бъдат съвсем мъничко по-големи happy.gif , както и очаквам най-сетне един ши.ан трейлър на новия сезон- 19.gif !!! То още малко и сезона ще почне а нищичко още не са ни пуснали sad.gif !!!
toho
Прав си, по дяволите,кво чакат та не пускат първия трейлър,само изнервят фенове. 14.gif
repeto
Те не ни изнервят, а направо се ..... с нас. То бива тяхното ама вече не се издържа. А уж щяха да пускат трейлера преди няколко седмици.
А това промо на CW на което беше водеща Ерика(с промота на сериалите които ще стартират тази есен), мина ли вече и там нещо не показаха ли от новия сезон?
sonofsparda
Аммм, приятели, да знаете, че последният спойлър на toho, е НАИСТИНА огромен, защото я се сетете кой злодей от митологията за батко Супс има катинарче и е на хиляди години. emoticon1 (119).gif Който е гледал анимацията на Лигата, няма как да не се сети. Озвучаван е от Фил Морис btw. smile.gif

П.П. Това беше доказателството, че въпросният Къртис Нокс е точно този герой. smile.gif
toho
Ей верно бе Ванка.
Аз на майтап го казах тва с огромния спойлер то се оказа баш така 18.gif .Аз за Vandal Savage не бях чувал(те са даста така,че...)

vikihill96
Мдааа, и аз чак сега се сетих за въпросния "тип" happy.gif !!! Май верно ще се окаже голям спойлера 3.gif !!! Браво Ванка за подсещането, за къде сме без теб biggrin.gif biggrin.gif !!!

П.П- Но това не променя факта, че ми лазят по нервите с липсата на какъвто и да е видеоматериал относно новия сезон- нищо, абсолютно нищо 19.gif 19.gif ... то аз попринцип отдавна претръпнах относно очакването и съм се примирил за това, че ще чакам още почти месец, но липсата на трейлър(поне едничък мам.а му wink.gif ) направо си е садистично от страна на CW .
toho
Цитат(vikihill96 @ Aug 30 2007, 14:11) *
Браво Ванка за подсещането, за къде сме без теб biggrin.gif biggrin.gif !!!

Личи си познавача и тва е. wink.gif
Apfh
Безсмъртният Вандал Савидж в Смолвил ?! wacko.gif Ей това ще си струва да се види...
Green_Arrow
Цитат(Apfh @ Aug 30 2007, 21:54) *
Безсмъртният Вандал Савидж в Смолвил ?! wacko.gif Ей това ще си струва да се види...

Определено smile.gif
Enchanted
Мда ще е супер да се види !
Мерси за инфото!
toho
Ако някой иска да види Диин Кейн и в други продукции препоръчвам епизодите в който участва в Лас Вегас,много е забавен mrgreen[1].gif
sonofsparda
Да, Дийн е наистина страхотен актьор. Вярно е, че е познат главно като Супермен, но актьорският му талант определено не е за подценяване. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.