Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Greek (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
CheerFuL-F
Greek

Година: 2007
Жанр: Комедия, драма
Държава: САЩ
Режисьор: Шон Смит

Участват:
Спенсър Гремър - Кейси Кортрайт
Скот Майкъл Фостър - Капи
Пол Джеймс - Калвин
Джейк МакДорман - Евин Чеймбърс
Джейкъб Закар - Ръсти Кортрайт
Дилшед Вадсариа - Ребека Логън
Кларк Дюк - Дейл
Ембър Стивънс - Ашли

Резюме:Greek е нов сериал, който фокусира вниманието ни върху случващото се в измисления университет Cyprus-Rhode. Група студенти се опитват да намерят своето място в университета, минаващи през минното поле на социалния живот там.

Линк към IMDB : IMDB

Епизоди:
Сезон 1 @ Zamunda

Alanna
Гледах първи епизод. Забавно е smile.gif
vivata123
Абе, не е нищо особено, но става като за през лятото..
Така и така поливната ми сериали им свършиха сезоните, тва сериалче става..
Nathan_Lee
Аз ли ще съм първата, която ще каже, че туй филмче изглежда мноооого яко huh.gif Както и да е happy.gif Искам да кажа, че определено е много добро и да питам - летен сериал ли ще е тва или само тука пускат мухата, за да си изгриза ноктите от цяло лято чакане? dry.gif
sulu
Мисля че си е летен сериал подобно на Кайл,4400 и др.
Иначе и на мен не ми се струва че е един от най-добрите,но определено има забавни моменти и става за разтоварване. cool.gif
Nathan_Lee
Въпрос имам аз! Някой знае ли колко епизода ще е този сезон на Greek и дали ще има втори сезонconfused.gif
girl_from_hell
сега ще го погледна, че и без това се чудех какво да гледам пък после и мнение ще кажа
P_1
Дивото сериал4е мноо ме радва мен ли4но 4.gif
girl_from_hell
много ми хареса smile.gif интересно весело сериалче до 6 епизод съм и ще продължа да го гледам

а да питам колко епизода има сезона, че вече ги изглетках и 10-те smile.gif
demonnndays
Позравления за темата-много забавен сериал,на мен ми е супер интересен и с нетърпение чакам втори сезон(доколкото разбрах започва през април sad.gif ).
Mr. Winchester
а искам да питам сте им ли 2сезон
FrAgMaKeR
Вероятно ще има, за момента има още няколко епизода до края на този сезон, като предполагам, че след края му ще се реши дали ще има втори.
vivata123
Дано да има.. разпускащо е сериалчето.
А иначе за новата серия.. mrgreen[1].gif блаа, тази консултантка е ужасна. Доста ще им усложни живота. А Капи си е същия сладур. Много ме радва това момче.. ^^
FrAgMaKeR
Много интересен епизод, най-сетне се разбра какво се е случило преди няколко години и какви са били причините за всичко.. много важни флашбеци, хубав епизод. smile.gif
sulu
Наистина много добре се развива сериала.И на мен много ми хареса, че показаха малко от миналото.Значи сестрата на Спитър е луда да зареже Капи за оная плюнка живот Евън.Евън разчита само на името си, зарязва приятелите си и честно казано много ме дразни.Все се чудих какво точно ми е мнението за този персонаж, но след този епизод напълно разбрах какво ми е мнението.
Сестрата на Спитър( забравих й името) милата каква нагаждачка е- ясно си личи че ходи там, където са парите, фамилното име и тн. , но все пак е главната героиня и много ми я пробутват като добра и хрисима.Най- ме издразни, че във флашбека каза, че няма брат или сестра.То тва е егати простотията да кажеш, не знам как й даде сърцето.Както и да е, по вживях се доста.
Любимецът ми е Капи и тази богаташката, новото му гадже( нищо че я дават яко зла).Също така е готин Спитър.
Изобщо много добър е този епизод, както и целия сериал, надявам се искренно да го изберат и за 2-ри сезон. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lady_iz
много свежо сериалче, последната серия не ми хареса много, понеже никога не съм понасяла спомените във филми
Devil^Rose^^
Днес не трябва ли да има нов епизод unsure.gif
FrAgMaKeR
Трябваше но няма.. изглежда не е излъчен вчера, защото епизода не е качен никъде, а и нищо не пише за него..

selena_rs
А защо има субтитри само за 1-ви и 2-ри епизод?
FrAgMaKeR
Цитат(selena_rs @ May 31 2008, 14:54) *
А защо има субтитри само за 1-ви и 2-ри епизод?

Субтитри до 13-ти епизод за сега има само толкова. Няма много сериозни преводачи, които да превеждат сериала, а си струва, дори вече се излъчва във HDTV като съответно и риповете са по-качествени, има официално потвърждение и за нов сезон.
selena_rs
Цитат(FrAgMaKeR @ May 31 2008, 22:48) *
Субтитри до 13-ти епизод за сега има само толкова. Няма много сериозни преводачи, които да превеждат сериала, а си струва, дори вече се излъчва във HDTV като съответно и риповете са по-качествени, има официално потвърждение и за нов сезон.

Благодаря!
Сериалчето наистина си го бива
FrAgMaKeR
Сезон 1 @ Zamunda - с възможно най-доброто качество за момента. wink.gif
girl_from_hell
изгледах го много е яко сериалчето, надявам се да има 2-ри сезон
~RoRyYy~
И на мен мн ми хареса- а наистина някой знае ли кога излиза 2 сезон?
FrAgMaKeR
Втория сезон започна, ето и първият епизод - http://zamunda.net/details.php?id=138484&hit=1 wink.gif

HiLaRy`DuFf{}
изглежда много интересен smile.gif мисля и аз да си го дръпна ; )
demonnndays
Ооо не знаех,че толкова скоро започва втори сезон biggrin.gif Супер,дано и този сезон е добър,колкото първия! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.