Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: I Am Legend (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
DaniEl
I Am Legend

Световна премиера: 14/12/2007

Връзки: IMDB , Официален сайт , Trailer

Жанр: Екшън / Фантастика

Студио: Warner Bros.

Режисьор: Франсис Лауренс

Сценарист: Ричард Матесон, Акива Голдсмън

Участват: Чарли Тан, Алис Брага, Томас Дж. Пилутик, Сали Ричарсан, Уил Смит

Ревю:
Робърт Невил (Уил Смит) е блестящ учен, но дори той не може да удържи опасния вирус, който е невъзпрепятствано засегнал целия свят. Някак си защитен, Невил е последният оцелял от това, което е останало от New York, а вероятно и от целия свят. Той е обграден от заразените жертви на чумата, които са мутирали в месоядни чудовища. Невил има една единствена цел: да намери начин да предотврати ефекта на вируса.
brooke_d
Този филм му гледах треилъра и ми се вижда много много интересен! определено ще го гледам !!! И мерси за инфото smile.gif
vasinka_{P}
И аз гледах трейлъра, и мисля че този филм ще е страшно интересен. А и излиза на моя рожден ден biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ACCEPT
ще е хубав излезе ли вече
дано е с хубаво качество че ми писна от размазани филми,
f0rgy
QUOTE(ACCEPT @ Jul 30 2007, 22:48) *

Хах...днеска като бях на ХП и му даваха трейлъра,демек няма да излезне скоро..иначе рядко ме грабват трейлъри но този път..просто това сиг ще е уникален филм..и последната реплика от трейлъра..The last man on Earth...is not alone
happy.gif
DaniEl
Цитат(ACCEPT @ Jul 30 2007, 22:48) *

Цитат(DaniEl @ Jul 28 2007, 18:43) *
Световна премиера: 14/12/2007

Явно има още много да си чакаме докато се появи по кината.

Adorkable
Цитат(f0rgy @ Jul 30 2007, 22:50) *
The last man on Earth...is not alone
happy.gif

Естествено.Нали е с кучето 18.gif .
Това ще е страшно интересно,а и Уил Смит ще играе :} ...
qwe123
Току що го гледах филма smile.gif Много ми хареса! Играта на господин Смит беше доста добра biggrin.gif Историята като цяло беше леко странна, ама в края се схваща. Хареса ми, определено smile.gif
f0rgy
Като цяло очаквах повече екшън, а то не беше точно така...незнам, не очаквах да е толкова тежък...
K_f_R
neznam на мен лично филма много ми допадна :>
$windle
Лудница беше, гледах го на IMAX smile.gif
never_mind
Скука...
tania
Цитат(never_mind @ Dec 28 2007, 08:24) *
Скука...

Напълно съм съгласна. За мен тоя филм е пълно разочарование.
3pacalypse Now
Значи супер многов реме чаках филма , за тези , които незнаят филам е по книга и останах изцяло разочарован...

Ако тръгнете да четете коментари замунда ще се разцепите от смях ... Филма бил невероятен , страхотен , неповторим , един даже беше написъл , че това му е любимия филм WTF Филма , като цяло наподобяваше историята с 28 дни по-късно и хората казват,ч е бил дори по-добър от Заразно зло 3 ... е аз не мисля такa RESIDENT EVIL RULZZZ!!!
nelito0o0
Еми.. днес си го изгледах и мога да кажа, че останах доволна..Няма да сравнявам с други филми.. просто ми хареса.. тва си е лично мнение и не моа да разбера кво като хората казват че филма бил страхотен невероятен и т.н. .. те нямат ли мнение..? всеки си има вкус..
3pacalypse Now
Те си имат мнение , но всички мн добре знаем , че има къде къде по-добри филми иот тоя
vasinka_{P}
Супер много се разочаровах от тоя филм, имах супер големи очаквания. Очаквах нещо по смислено, по ..... и аз незнам какво. За мен филма беше пълна загуба на време. wacko.gif
Mr. Winchester
Филм4ето е добро ама не е кой знае кво
Chefata
Филмчето е много добро ! Не бях гледал от бая време толкова добро филмче !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.