Mimi_z
Dec 21 2006, 03:03
by ALeX4e7y^Всеки има нужда от приятел или двама, но с повече ПРИЯТЕЛИ ще се чувствате още по-добре! И симпатичните герои от любимия телевизионен сериал са на същото мнение! Това е чудесно за феновете на ПРИЯТЕЛИ, защото нови вълнения и изпитания между звездите доказват още веднъж, защо всеки се нуждае от добри ПРИЯТЕЛИ и колко завладяващо, може да бъде това за зрителите! Сериалът описва приятелските отношения между трима мъже и три жени, които често си гостуват и споделят общо сепаре в кафенето Сентрал Перк в Ню Йорк.Моника е главна готвачка, вманиачена на тема ред. Съпругът й Чандлър е язвителен шегаджия с винаги готови реплики. От другата страна на коридора е дългогодишният му съквартирант, Джоуи - актьор, вечно преследващ жените, понастоящем участник в телевизионния сериал "Дните на нашия живот". В отсрещната сграда живее злополучния брат на Моника, Рос - преподавател по палеонтология, с три развода, единият с Рейчъл, най-добрата приятелка на Моника от гимназията. Рейчъл и Рос вече нямат романтична връзка, но тя понастоящем живее в неговия апартамент, където заедно отглеждат новородената си дъщеря Ема. Последна в приятелския кръг е бившата съквартирантка на Моника, Фиби Буфе, леко шантава, вечно оптимистично настроена фолк певица и масажистка. От дебютния си сезон (1994-95), Приятели са спечелили 44 номинации за наградата Еми, включително и 5 за изключителен комедиен сериал. Участниците заслужиха Наградата на гилдията на актьорите през 1996 за изключително ансамблово изпълнение в комедиен сериал и са номинирани 4 пъти (1996,1997,1998 и 2002) за Златен глобус за най-добър телевизионен сериал.

girl_from_hell
Dec 21 2006, 10:55
stanislava
Dec 21 2006, 11:14
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ КОМЕДИЕН СЕРИАЛ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!
girl_from_hell
Dec 21 2006, 11:20
(stanislava @ Dec 21 2006, 11:14)

абсолютно съгласна един от най-великите
lyubenski
Dec 22 2006, 21:25
(stanislava @ Dec 21 2006, 11:14)

Подкрепям с милиони гласове

!!!
the_mouse
Dec 22 2006, 21:30
(Mimi_z @ Dec 21 2006, 03:03)

Някой може ли да ми каже защо почти всички сезони на Приятели бяха махнати от локалния сървър и дали ще ги възстановят? Тъкмо намерих свободно време да им се насладя - и ги няма!

Не са ги махали от локалните на ггбит и ЕК
Помогнете ми да си намеря субтитрите на 17епизод от 4 сезон / 4х17 / Благодаря предварително
DesiTo
Feb 11 2007, 21:02
Цитат(miass @ Feb 9 2007, 12:32)

Помогнете ми да си намеря субтитрите на 17епизод от 4 сезон / 4х17 / Благодаря предварително
Тук
sladuranka
Feb 12 2007, 19:27
Цитат(stanislava @ Dec 21 2006, 11:14)

И аз се вписвам тук

.
Крадец на рози
Feb 12 2007, 19:29
Няма втори такъв сериал :>
julia1990
Feb 21 2007, 20:21
DaniEl
Feb 22 2007, 12:32
И аз много го харесвам. /Кой ли не би?/

Определено е един от най - добрите сериали.И въпреки ,че съм гледал всички епизоди продължавам да го следя по телевизията.Най-забавна ми е Моника.С нейната мании ме убиваше
kingsize-4eto
Feb 25 2007, 11:35
Един от любимите ми серияли!Много е забавен...Най-много ме кефат Чандлър и Джоуи..просто с тяхните лафове
lyubenski
Feb 25 2007, 15:08
Чандлър и Джоу са просто невероятни

. Обожавам като измислят някакви игри
ALeX4e7y^
Feb 25 2007, 15:42
Тва е най-великия комедиен сериаллл!!!!Просто е СУПЕР!!!
Bloody_Tears
Feb 25 2007, 15:44
Цитат(LoF_Chad @ Feb 25 2007, 15:42)

Съгласна!
ALeX4e7y^
Feb 25 2007, 16:44
AnGelChe
Mar 3 2007, 15:16
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 25 2007, 15:44)

Цитат(LoF_Chad @ Feb 25 2007, 15:42)

Съгласна!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Подкрепям напълно

Най ме кефеше Рейч, а след нея двамата хаховци - Чан и Джоуи
Привет на всички фенове. Аз съм огромен фен, имам всички серии и някои интервюта. За дипломна работа ще правя фен сайт, затова, ако някой има материяли и иска да бъдат качени нека ги постне. Предварително ви благодаря
adoration_
Mar 5 2007, 21:40
Сериалчето е страхотно!!!
girl_from_hell
Mar 5 2007, 21:44
мисля, че няма някой който да не го харесва
VanIcHka
Mar 10 2007, 21:21
Цитат(girl_from_hell @ Mar 5 2007, 21:44)

мисля, че няма някой който да не го харесва

Така си е , няма как не го харесваш , просто е супер сериал
`MuMuTy`
Jul 29 2007, 18:16
Един от лябимите ми филми.Много ми харесва!!!!Наистина много се забавлявам докато го гледам!
Sensimilla
Jul 31 2007, 10:28
Това е най - перфектния сериал за мен. Всеки път като го гледам ми е смешен. Актьорите играят перфектно, музиката също е перфектна. Целия филм е перфектен. Много хора ми разправят, че последните сезони вече им били писнали, но при мен не е така. Всичките сезони си ми харесват
Miss_Duff
Jul 31 2007, 16:18
Е,Приятели са си Приятели..Супер са,винаги има страшни ситуации,много са ми смешни.
dEniChka
Aug 1 2007, 11:35
Джоуи нумер едну !!! Страшни сааааа ...
ladysunshine
Aug 7 2007, 11:05
Супер готин сериал. Гледала съм сериите по няколко пъти и не ми омръзват. Много е весел
Devil^Rose^^
Aug 15 2007, 19:26
PoLiTy'
Aug 15 2007, 19:35
Като почнаха да дават сериала не го гледах,но го знам наизуст,защото някой ми го пуска постоянно

Вече ми е омръзнал до втръсване,а и никога не ми е харесвал не знам защо.
най-якия комедиен сериал,колкото и да го гледам не ми омръзва,а за гафовете-те са по смешни дори от сериала
ALeX4e7y^
Sep 6 2007, 11:16
Цитат(Devil^Rose^^ @ Aug 15 2007, 20:26)

Умрях да се хиля дакото ги гледах.Наистина са много смешни
А самия сериал си е велик!
brooke_scott
Sep 6 2007, 14:08
йей един от любимите ми сериали, най мн ме кефят Джоуи и Рей4ъл и Моника също - мн е готино цялото
Няма друг като този сериал. За мен е най-добрия и винаги ще си остане. Все още го гледам по телевизията и на компютъра и не ми омръзва.
fresh_girl
Sep 17 2007, 14:07
хаха мн якуу серииалче..коеето ме подсеща,че след малко трябва да ходя да го гледам по Foxlife ;]]] ...почти всички мой приятелки и включително аз сме се определили по характер на някои от геройте...мен ме определиха за Чандлър,защото съм била голяма шегуубийца хахааа,дури една приятелка е китарата на Фиби...по простата причина че не останаха др. възможности
Mr. Winchester
Dec 16 2007, 16:39
Много добра комедия !
ThePinkDuck
Dec 16 2007, 16:43
Тоя сериал просто не може да ми омръзне!
divata_airis
Jan 8 2008, 21:30
Гледала съм го толкова пъти, че не е истина и още не ми е писнал и вероятно няма...Знам цитати от него на изуст...просто е уникален.
Това не просто е най-добрият комедиен сериал, ами най-добрият сериал! Велико нещо, обожавам го! Такива са сладууури! Ах...
Bellatrix
Feb 4 2008, 17:25
Случайно някой да има представа откъде мога да намеря сезоните с БГ аудио?

Една приятелка има интерес към тези серии, но тъй като е шматка и я мързи, аз ще попитам вместо нея тук

. Благодаря предварително, макар да се съмнявам, че изобщо ги има озвучените на БГ серии вече някъде накуп в нета

pretty_girl
Mar 14 2008, 23:06
Цитат(neohl @ Feb 8 2008, 19:14)

Присъединявам се към това,по-точно определение няма!
prodan1234
Mar 29 2008, 13:48
Най-добрия,готиния,смешния,интересния,великия и т.н.Просто е НОМЕР 1 .Ако има и други фенове пишете на скайп prodan1234 или имейл fssd42@abv.bg
nelito_91
Apr 27 2008, 23:26
Страхотен сериал

Страшно много му се кефих и ми стана гадно като свърши, но пък и сега си гледам някои серии от време на време
gerganaa
Jun 17 2008, 15:29
фантастично е сериалчето просто нямам думи
суперско е най-много смях смях пада на фианлетата
NeLyTka
Jun 18 2008, 22:06
Що не направят още 1 сезон - след 10 години
OTH_BrOoke
Jun 24 2008, 11:26
Обичам го този сериал :*:*:*:*:*
И "Приятели" на голям екран

Проектът е получил зелена светлина, повлиян от успеха на "Сексът и градът", който вече е натрупал 300 млн. долара приходи
03.07.2008
Вече е сигурно - "Приятели" също ще има широкоекранна версия. Проектът е получил одобрение, повлиян от успеха на "Сексът и градът", който до този момент е натрупал печалба от 300 млн. долара в целия свят.
Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат ле Бланк, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър ще се превъплътят в ролите си от сериала "през следващите 18 месеца", твърдят запознати с проекта.
Филмът ще се продуцира от "Уорнър брос".
"Всички са ентусиазирани от идеята. Успехът на "Сексът и градът" ги накара да се замислят какъв интерес ще предизвика "Приятели", ако бъде направен добре.
Времето и сценарият са изключително важни, но сега, след като Джен и Кортни имат продуцентски компании, те могат да се включат активно в подготовката на филма", коментира човек от екипа.
Двете вече са обсъдили някои идеи за филма и след като договорите бъдат подписани, работата по филма може да се ускори.
Приходите от "Сексът и градът" се оказаха изненадващо високи за Уорнър Брос.
В момента те старателно преглеждат картотеката с телевизионни сериали, които имат потенциал за големи кино хитове. "Приятели" е на първо място в списъка.
Последният сезон на сериала беше излъчен през 2004 г. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат Лебланк, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър започнаха да градят самостоятелни кариери, но не се откъснаха от екрана.
Анистън (Рейчъл) участва в няколко романтични комедии, но по-често влизаше в заглавията с провалите в интимния си живот, последвали развода с Брад Пит.
Кортни Кокс (Моника) се радва на известен успех с участието си в сериала "Dirt", в който играе безскрупулна собственичка на таблоидно издание.
Лиса Кудроу (Фийби) се снима предимно в независими нискобюджетни филми.
Мат ле Бланк (Джоуи) направи сериала "Джоуи", своеобразно продължение на "Приятели", което се фокусира върху щурия живот на неговия персонаж.
Дейвид Шуимър (Рос) се изявява като режисьор. Неотдавна той представи комедията "Run Fatboy Run".
Матю Пери (Чандлър) се изявява предимно на малкия екран, но участва и в няколко по-известни филма - "Девет ярда", продължението му "Десет ярда", "Бързата работа", "Призовка за Сара".
В момента по нова телевизия върви сериалът с негово участие "Студио 60".Източник: NetInfo.bg
Мога да кажа само едно АЛЕЛУЯ
Дааааа! супереееееееееееееееееееееееееее
hristin4e
Jul 3 2008, 21:06
Е да не беше наклонен шрифта, сигурно щях да го прочета всичкото.
Разбрах най-важното - догодина с приятели ще се гледа "Приятели" на кино
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.