Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ема Уотсън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Harry Potter
ALeX4e7y^
Ема Уотсън

Име : Ема Уотсън
Герой : Хърмаяни Грейнджър
Р.дата : 15 април 1990
Oчи : Кафяви
Коса : Руса ( но за Хари Потър става брюнетка)
Дом. любимци : котки

ПРЕДПОЧИТАНИЯ

За музика : Ерик Клептън, Тина Търнър, Брайън Адамс
За животно : котка
Храна : всичко изкочило от тостер
Десерт : бонбони
Книги : " Моят замък ", " Кръстчета и нули"
Актьори : Джон Клийзи
Актриси :Джулия Робъртс, Сандра Бълок
Цвят : син

Ема Уотсън е чаровницата, която стана любимка на всички с изпълнението си на младата магьосница Хърмаяни Грейнджър в четирите филма на “Хари Потър” досега.
Ема е дъщеря на адвокатите Крис и Жаклин и е по-голямата сестра на брат си Алекс. На невръстни години е живяла в Париж и Оксфорд. Преди да бъде избрана за ролята на Хърмаяни, Ема е имала твърде ограничен опит, участвайки само в училищни пиеси за крал Артур и “Щастливия Принц” (по Оскар Уайлд).
Ролята и на Хърмаяни обаче, която Ема започва да играе на десетгодишна възраст и носи успех и популярност. На 15 Ема Уотсън става най-младия човек, появил се на корицата на “Тийн Вог”, а през 2004 година вече е във филмово жури редом до знаменити артисти като Пиърс Броснан и Кенет Брана.
В личния си живот Ема е известна като спортен фен. Тя обича хокей на трева, тенис и тенис на маса. Също така и харесва да играе видеоигри.
Уотсън учи в училището Headington.

Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
6..:PeYtOn_SaWyEr:.
7. brooke_scott
8.brooke_23

brooke_d
Ооо още една от любимките ми smile.gif
Наистина според мен тя е много сладка и се надявам да я видим скоро и в някои друг филм! Играе,поне според мне, много добре и се надявам че след Хари Потър няма да бъде забравена и ще играе роли които й отиват! въпреки че бях чела че не искала да играе в тийн драми ми се ще да я видя в такава роля...абе просто по-различна от Хърмаяни.Много си я обичкам!!!

Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
Tedds
Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]

Страхотна е,една от най-любимите ми акатриси!Уникална!
hristin4e
страхотна е, много я харесвам. Наистина много чаровна и сладка smile.gif бройте ме за фен smile.gif

Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
PoLiTy'
Симпатична е,харесва ми и как играе happy.gif
DakotaTrent
Чаровна и сладка е наистина, но имам чувството, че скоро и тя ще поеме по пътя на Линдзи Лоън...дано да греша де, по принцип преди 3-4 години изобщо не очаквах, че LL ще се сгромоляса така, та може и за Ема да не съм прав smile.gif

Уотсън определено има талант, но е много важно по кой път би поела след Хари Потър...
Jolly_GirL
Много е сладка smile.gif Определено добре си изпълнява ролята в поредицата ''Хари Потър",но както вече каза DakotaTrent е важно по кой път ще поеме по-нататък.С удоволствие бих я гледала и в някои по-сериозни филми smile.gif
ladysunshine
Ема е много сладка. Най-готината от актьорите, които участват в Хари Потър
Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
Miss_Duff
Сладка е,има талант и опрелено ми се иска да я видя и извън светлината на "Хари Потър" wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Много талантлива ... ролята и в Хари Потър напълно и приляга .. но на вид нещо не ми харесва ..
Peyton___
Има талант момичето и то безспорен
радва rolleyes.gif
Катeто
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine

много е сладка и е много добра като актриса,само дето много малко фенове нейни виждам тука
brooke_scott
и мен ме кефи най-мн от вси4ки в "Хари Потър" и е мн хубави4ка, абе кефи ме

7. brooke_scott
jivitu
Въпреки,че съм фен на "Хари Потър",тя хич не ми харесва...има си чар,но ми се струва много превзета .. wacko.gif
♥Didito♥
И аз съм ХП фенка,но определено Ема ми харесва.Тя ми е една от най-любимите актриси.Според мен много добре се справя в ролята на Хармаяни.Очаквам да я видя и в други филми и мисля,че ще продължи да играе блестящо както досега.

1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
7. brooke_scott
8.brooke_23
Miss_Duff
Става ми все по-симпатична и по-симпатична,ХП фен съм и мисля,че е много сладка и ролята й отива страшно много.Вчера направих един неин банер:
HiLaRy`DuFf{}
Ния много ми харесва банера ти .. браво wink.gif ...
dEniChka
И на мен много ми харесва като актриса! 3.gif И е симпатична..,но малко да си пооправи веждите..в смисьл лицето й ще изглежда по-добре blush.gif
`BruKas`
страхотна е ! много добре си играе ролята в хари потър..и е такава чаровна smile.gifsmile.gif обожавам я ! бройте ме за фенче!:)
Brooke
Определено я свързвам с образа й на Хърмаяни и границата ми е доста размита,но я намирам за изключително сладка .Има талант момичето,дано има шанс да се развие .Макар че вече е добила огромна популярност,тя не е достатъчна,за да си добър актьор smile.gif
♥Didito♥
Нови снимки от списание "In Stlyle"
Ема изглежда невероятно,сега определено не е малкото момиченце от ХП,е тя отдавна не е де mrgreen[1].gif скоро ще излезе и новият и` филм на BBC "Ballet Shoes
"
Ето и снимките от списанието.Enjoy! <3

http://www.thesnitch.co.uk/site/images3/In_Style_6ewis12075.jpg
http://www.thesnitch.co.uk/site/images3/In_Style_3ewis12073.jpg
http://www.thesnitch.co.uk/site/images3/In_Style_10ewis12079.jpg
http://www.thesnitch.co.uk/site/images3/In_Style_9ewis112078.jpg
http://www.thesnitch.co.uk/site/images3/In_Style_11ewis120710.jpg
http://www.thesnitch.co.uk/site/images3/In_Style_8ewis12077.jpg

P.S пускам ги на линкове,защото са доста големи.
brooke_scott
мн е сладка на новите сним4ици smile.gif
ladysunshine
Ааа супер снимки, а тоя Ballet Shoes го чакам да излезе
sladuranka
Ееее, много са добри снимките, Браво. Определено се вижда, че е пораснала smile.gif
bengi
и мен ме бройте към феновете и icon_peace.gif
Mr. Winchester
И мен
Катeто
ОУу на снимките е страхотна,тя по принцип си е много хубава де smile.gif
VeRonICa^^
Ема си е супер много е сладка и играе чудесно в ХП , Диди снимките са много хубави,мерси smile.gif :

1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
7. brooke_scott
8.brooke_23
9.
`BruKas`
10.
bengi
11.
LeoWyatt
12.VeRonICa^^
ladysunshine
Нз колко са нови снимките, но мисля, че не са пускани:
Галерия
Катeто
Хора,понеже незнам къде другаде да попитам ще питам в тази тема.Много се говори,че Ема е била гадже с Даниел,а и гледах едно клипче където са хванати за ръце,та исках да попитам това вярно ли е? Макар,че аз предпочитам да е с Рупърт blush.gif та ако някой знае моля ви кажете unsure.gif
VeRonICa^^
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 30 2007, 16:25) *
Хора,понеже незнам къде другаде да попитам ще питам в тази тема.Много се говори,че Ема е била гадже с Даниел,а и гледах едно клипче където са хванати за ръце,та исках да попитам това вярно ли е? Макар,че аз предпочитам да е с Рупърт blush.gif та ако някой знае моля ви кажете unsure.gif

Да вярно е,ходила е с Даниел и само с него от актьорите в ХП въпреки,че щеше да е хубаво да ходи и с Рупърт smile.gif
Катeто
Ее супер,понеже гледам,че сме адашки,мерси много Кате 59.gif emoticon1 (44).gif а иначе някой беше казал,че много си прилича с Хърмаяни,и се сетих,че в едно интервю тя каза,че с Хърмаяни са едно към едно,само дето тя ен била такъв зубър,и Слава Богу happy.gif
VeRonICa^^
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 30 2007, 17:18) *
Ее супер,понеже гледам,че сме адашки,мерси много Кате 59.gif emoticon1 (44).gif а иначе някой беше казал,че много си прилича с Хърмаяни,и се сетих,че в едно интервю тя каза,че с Хърмаяни са едно към едно,само дето тя ен била такъв зубър,и Слава Богу happy.gif

Няма проблем,радвам се че помогнах Кати biggrin.gif
♥Didito♥
Цитат(VeRonICa^^ @ Dec 30 2007, 16:36) *
Да вярно е,ходила е с Даниел и само с него от актьорите в ХП въпреки,че щеше да е хубаво да ходи и с Рупърт smile.gif

Да ходи и с Том нещеш ли? Или и с Даниел и с Рупърт едновременно! Само Рупърт и Ема рулз! Те са най-очарователната двойка blush.gif
Та по въпроса, Кате откъде си сигурна, че е ходила с Даниел. Какво като на премиерата на "Prisoner of Azkaban" си държаха ръцете unsure.gif голяма работа станала. Ако ми покажеш достоверна информациа, че са били заедно..но няма такава нали? Ема хиляда пъти е отричала да ходи с него а повярвай ми от 400-те интервюта, които имам на компа нейни, на Рупърт и Даниел знам абсолютно всичко! В едно от интервютата (зад сцените) на "Goblet of Fire" дават Ема да се обляга на рамото на Даниел уау и какво от това..всички го приемат като незнам какво. Може да са се харесвали най-вероятно,но да са били гаджета..това не си позволявам да твърдя. Откъде взе информацията остава мистерия. Аз пък искам да е с Рупърт. А още нещо в един аудио запис който имам на един pressjunked, където Даниел е гост за жалост нямам видео файл, по простата причина, че такъв няма. Та той казва това..след като естествено го питаха за него и Ема - цитирам:
"No,no that's wrong Emma is like my sister that's creepy"

Така това е един случай сега не мога да дам линкове за 400 интервюта или да ги пусна тук, но ето няколко. Не давам линкове за даунлоуд защото не си спомням от къде е всяко едно интервю. В тези интервюта и Дан и Ема са питани за тях двамата.

Dan "about Emma" - Regis and Kelly - 2002
Emma - Regis and Kelly 2005
Emma - Regis and Kelly 2007

Това са само няколко примера,а да и наистина горката Ема. Постоянно я питат ти и Дан били ли сте заедно и мисля,че беше на една от премиерите когато пак я попитаха и тя каза: "Dan's like my brother how many times I have to say it!". Ако това не стига повярвай ми има още много, но няма как да се сдържа и ще пусна тези! В тематa и без това няма много снимки blush.gif И Кате да не се обидиш много си те лоф emoticon1 (44).gif просто се дразня като чуя Дан и Ема или Хари и Хърмаяни mad.gif

Очарователни са blush.gif ...а Даниел еми той просто не се вписва biggrin2.gif

`BruKas`
Диди напълно съгласна съм с теб! smile.gif
dragon_girl
За възраста си е добра актриса,а с Рупърт като са заедно са много сладки!

sladuranka
На мен пък не ми харесват заедно blink.gif .
ladysunshine
Цитат(sladuranka @ Jan 14 2008, 18:36) *
На мен пък не ми харесват заедно blink.gif .

Не си само ти. И на мен мн не ми допадат. В книгата много ме радват Хармаяни и Рон, но Ръпърт и Ема нещоо.. rolleyes.gif Ема ми е много сладка, а Рупърт ми е доста смешен и може би затова не ме кефят
Никол
Според мен,Ема има голям шанс да се превърне в една от най-добрите актриси в света на киното!!!

elitu
Много е чаровна.Много добра актриса е.Мисля че са доста сладки с Рупърт,обаче определено повече ми харесват като Рон и Хърмаяни.
Sweet_666
Много я харесвам , страхотна акриса е. Много се надявам за в бъдеще да има много нови участия.
Наскоро гледах Ballet Shoes и определено там беше страхотна wink.gif
До сега не се интересувах много от нея, но днес погледа ми се спря на една статия в списание БРАВО, която се отнасяше до Ема и последния филм в който ще участва- Napoleon and Betsy , пишеше че щял да се снима в България biggrin2.gif много яко, а?
И мен ме бройте като нейна фенка rolleyes.gif
traiana
Любимката миии! wub.gif ..Много и се радвам на Емчето!Във Хари Потър като Хърмаяни играе ролята си отлично,а в балетни обувки,който гледах наскоро,се справи също толкова добре! happy.gif
fenkanabrooke
Голяма сладурка е, супер си играе всичките роли, а като Хърмаяни просто няма равна- rolleyes.gif
Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
7. brooke_scott
8.brooke_23
9.fenkanabrooke
djesito
Много ми харесва,голяма сладурана!А ролята на Хърмаяни е точно за нея.Перфектно се справя!

leidi blue

Аз лично много харесвам "Хармаяни Грейнджър"защото е много самоуверена,казва истината в очите! И е страшна всезнайка! biggrin2.gif

Dжydж
Една от любимките ми! Страшно сладка е.. wub.gif и наистина умее да играе. Особенно като се ядоса, а пък двамата с Рон цял ден да ги гледам да спорят и плямпат няма да ми омръзне. happy.gif
Нямам търпение да я гледам в Ballet Shoes. Не се и съмнявам, че се е представила прекрасно.
И аз бях чела в БРАВО за възможността да се снима във филма Napoleon and Betsy, и то в България. Повече от страхотно. 4.gif И естествено на промо снимката беше сладка както винаги! wub.gif

-

Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
7. brooke_scott
8.brooke_23
9.fenkanabrooke
10.Dжydж
traiana
Аа..пак съм забравила да се пиша фенка 16.gif

Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
7. brooke_scott
8.brooke_23
9.fenkanabrooke
10.Dжydж

11.traiana

EDIT: Нови снимки на Емс -- Frieze Art Fair - 2008 bigwink[1].gif
Много е хубавичкаа happy.gif
mixmaxshow
Много добра актриса,добре си изпълни ролите във всичките части на Хари Потър,дано да продължава в същият дух!

Фенове:
1.ALeX4e7y'
2.brooke_d
3.[TеDиТо]
4.hristin4e
5.ladysunshine
7. brooke_scott
8.brooke_23
9.fenkanabrooke
10.Dжydж
11.traiana
12.mixmaxshow

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.