Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим персонаж!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
DesiTo
Кои са ви любимите герои? Защо?

Кайл
Стивън Трейгър
Джош Трейгър

Деклан

Том
Чарли
Аманда

Никол Трейгър

Лори Трейгър
Джеси
Хилъри

Емили

The Black Dragon
Гласувам за Кайл и Никол, защото именно те са двата най-важни героя в сериала. Чакам да вида и развитието на XX
ani4ka_89
Деклан и Лори
Деклан, защото е лошото момче, което се опитва да бъде добро, а Лори, защото се промени много и се опитва да намери мястото си.
Estell
Аз съм на мнението на The Black Dragon. И да добавя, също че Никол е страхотна майка.
CheerFuL-F
Деклан и Лори
ThePinkDuck
Цитат(ani4ka_89 @ Jul 27 2007, 19:22) *
Деклан и Лори
Деклан, защото е лошото момче, което се опитва да бъде добро, а Лори, защото се промени много и се опитва да намери мястото си.

Почваш да ме дразниш като все ми взимаш думите от устата! mrgreen[1].gif Иначе дам, точно тези двамата са ми любимци и точно поради тези причини. Макар, че и Никол много я обичам! mrgreen[1].gif
Jordan
И аз съм съгласен с The Black Dragon. Може Деклан да се променя, и наистина да го харесвам, но пък от Никол в крайна сметка тръгна всичко. Тя откри Кайл, тя му помогна да започне живота си.
Чарли е смешник 18.gif Slut of The Year 15.gif
Nasi
Аз харесвам всички с изключение на новите попълнения от втори сезон. Гледала съм до 5 епизод засега, но тази Джеси ужасно много ме дзразни. Дано историята й е добра.

Аманда също ми е много противна. А Кайл започна да ми става скучен.
Всички от сем. Трейгър са страхотни. Деклан също, но на моменти ме ядосва.
Gossip Girl
От мъжките персонажи определено любимец ми е Кайл, който е голям сладур. А от женските Никол, защото е ужасно мила и симпатична. А и напълно подкрепям мнението на @The Black Dragon, че те са главните персонажи.
Jolly_GirL
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 27 2007, 23:06) *
Цитат(ani4ka_89 @ Jul 27 2007, 19:22) *
Деклан и Лори

Почваш да ме дразниш като все ми взимаш думите от устата! mrgreen[1].gif Иначе дам, точно тези двамата са ми любимци и точно поради тези причини. Макар, че и Никол много я обичам! mrgreen[1].gif

И аз се присъединявам към вашето мнение rolleyes.gif
ChiHuaHua
На мен почти всички ми харесват. Емили не ми допада мн мн, а Джеси не знам защо, но в момента мн ме дразни..

...Лори е готина и Никол е страхотна, но гласувах за Аманда просто защото ми е симпатична. Иначе гласувах и за Кайл, защото ми харесва, всичко се върти главно около него и има още какво да се очаква, т епърва започва да се развива и мисля че ще видим доста интересни неща

girl_from_hell
на мен лори и деклан много ми харесват и за тях гласувах и като двойка много ми допадат, но и по отделно са много интересни личности поне за мен
Buffy_Naley
аз също харесвам много деклан и лори като двойка , но гласувах за лори и кайл . лори защото е много готина според мен а каел защото и аз мисля 4е наистина вси4ко се върти около него biggrin2.gif
Peyton___
Aз пък гласувах за Лори и Деклън rolleyes.gif
Enchanted
Аз вотнах,Джеси и Джош biggrin2.gif
Mr. Winchester
Кайл и Джеси
pinko_z
Ами аз май за Деклан ама и Кайл и Джош са ми любимци! А от жените за Лори, но и Аманда много ми допада, а Джеси напоследък много лошо впечатление ми прави и започнах да не я харесвам!
allnitess
Josh and Amanda
ViruZzZ
Деклан и Лори (mm)
PayTon__
Declan & Emily
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.