The Black Dragon
Jul 27 2007, 17:52
Гласувам за Кайл и Никол, защото именно те са двата най-важни героя в сериала. Чакам да вида и развитието на XX
ani4ka_89
Jul 27 2007, 18:22
Деклан и Лори
Деклан, защото е лошото момче, което се опитва да бъде добро, а Лори, защото се промени много и се опитва да намери мястото си.
Estell
Jul 27 2007, 20:52
Аз съм на мнението на The Black Dragon. И да добавя, също че Никол е страхотна майка.
CheerFuL-F
Jul 27 2007, 21:42
Деклан и Лори
ThePinkDuck
Jul 27 2007, 22:06
Цитат(ani4ka_89 @ Jul 27 2007, 19:22)

Деклан и Лори
Деклан, защото е лошото момче, което се опитва да бъде добро, а Лори, защото се промени много и се опитва да намери мястото си.
Почваш да ме дразниш като все ми взимаш думите от устата!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Иначе дам, точно тези двамата са ми любимци и точно поради тези причини. Макар, че и Никол много я обичам!
Jordan
Jul 29 2007, 10:12
И аз съм съгласен с The Black Dragon. Може Деклан да се променя, и наистина да го харесвам, но пък от Никол в крайна сметка тръгна всичко. Тя откри Кайл, тя му помогна да започне живота си.
Чарли е смешник
Slut of The Year
Аз харесвам всички с изключение на новите попълнения от втори сезон. Гледала съм до 5 епизод засега, но тази Джеси ужасно много ме дзразни. Дано историята й е добра.
Аманда също ми е много противна. А Кайл започна да ми става скучен.
Всички от сем. Трейгър са страхотни. Деклан също, но на моменти ме ядосва.
Gossip Girl
Jul 31 2007, 15:56
От мъжките персонажи определено любимец ми е Кайл, който е голям сладур. А от женските Никол, защото е ужасно мила и симпатична. А и напълно подкрепям мнението на @The Black Dragon, че те са главните персонажи.
Jolly_GirL
Aug 2 2007, 08:58
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 27 2007, 23:06)

Цитат(ani4ka_89 @ Jul 27 2007, 19:22)

Деклан и Лори
Почваш да ме дразниш като все ми взимаш думите от устата!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Иначе дам, точно тези двамата са ми любимци и точно поради тези причини. Макар, че и Никол много я обичам!
И аз се присъединявам към вашето мнение
ChiHuaHua
Aug 4 2007, 15:47
На мен почти всички ми харесват. Емили не ми допада мн мн, а Джеси не знам защо, но в момента мн ме дразни..
...Лори е готина и Никол е страхотна, но гласувах за Аманда просто защото ми е симпатична. Иначе гласувах и за Кайл, защото ми харесва, всичко се върти главно около него и има още какво да се очаква, т епърва започва да се развива и мисля че ще видим доста интересни неща
girl_from_hell
Aug 11 2007, 15:26
на мен лори и деклан много ми харесват и за тях гласувах и като двойка много ми допадат, но и по отделно са много интересни личности поне за мен
Buffy_Naley
Aug 31 2007, 21:13
аз също харесвам много деклан и лори като двойка , но гласувах за лори и кайл . лори защото е много готина според мен а каел защото и аз мисля 4е наистина вси4ко се върти около него
Peyton___
Sep 27 2007, 17:48
Aз пък гласувах за Лори и Деклън
Enchanted
Oct 27 2007, 14:46
Аз вотнах,Джеси и Джош
Mr. Winchester
Dec 16 2007, 16:19
Кайл и Джеси
pinko_z
Jan 29 2008, 00:22
Ами аз май за Деклан ама и Кайл и Джош са ми любимци! А от жените за Лори, но и Аманда много ми допада, а Джеси напоследък много лошо впечатление ми прави и започнах да не я харесвам!
allnitess
Jul 5 2008, 13:03
Josh and Amanda
ViruZzZ
Jul 14 2008, 22:53
Деклан и Лори (mm)
PayTon__
Aug 3 2008, 16:49
Declan & Emily
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.