Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: April Matson (Лори)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
CheerFuL-F

Биография:

April Matson -Tя е Американска актриса
Родена е на 20 Юни 1985 година в Калифорня
Зодия - Близнаци
Най-позната ни е от сериала на ABC Кайл Екс Уай
Тя участва и в други продукции на ABC,като -Quintuplets alongside Andy Richter
а през 2005 година и във филма-Forsaken.

Тя се обучава в"Тhe Elsinore Theatre, the American Academy of Dramatic Arts"
учила е и в "The Second City troupe's school " Лос Анджелис
Ейприл усъвършенства актьорските си способности в театрални продукции
и няколко независими филма .
През 2002 година се появява като гостуваща актриса в "American Dreams"
В последно време тя "блесна" с ролята си в сериала Кайл Екс Уай с участието на Мат Далас

Филмография:
"Kyle XY" .... Lori Trager (15 episodes, 2006-2007)
"Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service" .... Carolyn (1 episode, 2006)
God's Little Monster (2006) .... Goth
"Quintuplets" .... Penny Chase (22 episodes, 2004-2005)
Forsaken (2005) .... Judith

ani4ka_89
Гледала съм я само в Кайл, но ми харесва, няма типичната визия, има нещо интересно в нея, ще ми се да я видя и в други проекти.
Estell
Много симпатично момиче. Както каза ani4ka_89, не е типичната американски красавица, но това не и пречи да бъде добра актриса, че и певица. smile.gif
Gossip Girl
Много ми е симпатична, наистина не е някаква особена прелест, но е готина като актриса, а пък е и забавна. Гледала съм я и в "Банда близнаци"-"Quintuplets", там беше някаква абсолютна откачалка и също беше много готина, както и в Kyle XY
Jolly_GirL
Ами тя,заедно със Деклан са ми любимите персонажи във филма.Някак си изглежда непринудена и ми хареса това че сама се опитва да се справи с проблемите си,а не е някое лигаво момиченце. Иначе както вече казаха по-горе не е типичната красавица,но има някакъв чар smile.gif
Peyton___
Цитат(Jolly_GirL @ Aug 2 2007, 16:11) *
Ами тя,заедно със Деклан са ми любимите персонажи във филма.Някак си изглежда непринудена и ми хареса това че сама се опитва да се справи с проблемите си,а не е някое лигаво момиченце. Иначе както вече казаха по-горе не е типичната красавица,но има някакъв чар smile.gif

Подкрепям те с 4.gif стращна е rolleyes.gif
Мн чаровна и сладка
Mr. Winchester
не е някоя красавица но ми е симпатична smile.gif
pinko_z
Разбира се че ми е любимката от жените!
ПП: Деклан и Лори РуЛзЗзЗз!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.