Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мат Далас (Kyle)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
CheerFuL-F

Биография:
Пълно име: Матю Джоузеф Далас
Роден на: 21 Октомври 1982
Във: Финикс , Амазония

Заочва да се интересува от актьорско майсторство на 12 години , когато баба му го кара да участва в The Ugly Duckling . На 18 годишна възраст Матю се премества в Лос Анджелис , Калифорния, където много бързо се изкачва в актьорската си кариера . Започва със серийните филми Babysitter Wanted и The Indian . След тях той участва в продукцията на АВС Family - Kyle XY , кадето получава главната роля .

Филми:
* Babysitter Wanted (2007)
* The Indian (2006) (release date pushed back)
* Living the Dream (2006)
* Wannabe (2005)
* Camp Daze (2005)
* Way of the Vampire (2005)

Сериали
* Kyle XY (2006- )
* Entourage (TV series) episode "Chinatown"

Други продукции
* Goodbye My Lover Music Video (2005)
* Geek Love Music Video (2004)

източник
divata_airis
Е, няма какво да се лъжем - симпатяга е и играта му не е лоша.
ani4ka_89
Симпатяга е, и определено има талант, защото ролята му не е лесна.
Estell
Голям сладур! Има много хубаво излъчване. Понякога като гледам направо мога да се разтопя. smile.gif Не съм го гледала в други филми, но сигурно и там показва голяма част от таланта си като в Кайл.
Jordan
определено агрий с всичко казано. плюс това си влиза в образа перфектно.
надявам се развитието му да не свърши само с този сериал, защото си личи, че има потенциал
Gossip Girl
Аз страшно много го харесвам на визия. А като актьор е още по-добър. Изгражда си образа перфектно.
Jolly_GirL
Доста добре си влиза в ролята,а и като визия е хубавичък smile.gif
demonnndays
Наистина страхотен избор на актьор са направили-Мат Далас си играе ролята перфектно:)
Крадец на рози
Цитат(CheerFuL-F @ Jul 27 2007, 15:20) *
Заочва да се интересува от актрьорско майсторство на 12 години , когато баба му го карала да участва в The Ugly Duckling . На 18годишна възраст Матю се премества в Лос Анджелис , Калифорния, кадето много бързо се изкачва в актьорската си кариера . Започва със серийните филми Babysitter Wanted и The Indian . След тях той участва в продукцията на АВС Family - Kyle XY , кадето получава главната роля .

Кой се наема да преброи правописните грешки?
Като правите теми, мятайте едно око на написаното о,0
Peyton___
Мн сладък,мн яко играее евалта за което
и неква душичка Copy of wub.gif
mambetu
Цитат(Jordan @ Jul 28 2007, 13:52) *
определено агрий с всичко казано. плюс това си влиза в образа перфектно.
надявам се развитието му да не свърши само с този сериал, защото си личи, че има потенциал

и аз мисля така
Enchanted
съгласна съм с вас...играе добре,но на мен не ми харесва като визия happy.gif
nelito0o0
Ммм не ми харесва като визия.. но си пасва за ролята.. Както го наричаше ... "Брат му(забрайх му името)" - извънземно biggrin2.gif
pinko_z
На мен ми е любим той + Джош и Деклан biggrin2.gif . Също както при повечето от вас много ми харесва като визия и като роля!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.