Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Maggie Grace
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Персонажи и анализи
ALeX4e7y^
Maggie Grace

Лични данни
Име: Маги Грейс (Maggie Grace)
Герой: Шанън Ръдерфорд (Shannon Rutherford)
Прякор: Mag
Възраст : 22 (1983)
Рожд. дата: 21 Септември
Местоживеене: Columbus, Ohio, USAa

Маги Грейс е родена на 21 Септември 1983 г. в Columbus, Охайо.Започва актьорската си кариера през 2002 година, стартира във филми като "Murder In Greenwich" и "Shop Club".През 2003 година, на 20 години, Маги изиграва тайнствената Goth- влиятелната и отблъскваща дъщеря на Wendy Crewson и Tom Selleck в драмата "12 Mile Road".Но голямата и роля идва 1 година по-късно.Миналата година, станала на 22 години, Маги Грейс си печели известност с ролята си на красивата Шанън Ръдерфорд в хитовата драма "Lost" на ABC . Сега, този сезон можете да я видитес Tom Welling в новия ужас "Мъглата"

20 годишна, разчита на баща си.
• Иска пари от доведената си майка, разчитайки на слабите взаимоотношения с нея.
• Прелъстява доведения си брат Буун след като последното и гадже я напуска и й взема парите.

На островът
• Отхвърля идеята за лагер, защото вярвя, че ще бъдат спасени.
• Отива на пътуването през джунглата за да подразни Буун.
• Превежда неясния френски сигнал за помощ
• Получава астматчен пристъп който застрашава живота и.
• Приема смъртта на Буун тежко, обвинява Лок за смъртта му.
• Харесва Саид, но се отдръпва когато той отказва да убие Лок за да отмъсти за Буун.

Филмография:

Title Year Role

1.The Fog -2005 -Elizabeth Williams
2.Creature Unknown-2004-Amanda
3.Shop Club-2002
4.Rachel's Room-2001-Rachel Reed

Фото галерия
Gossip Girl
Тя ми беше сред любимките в Изгубени..Чаровна е, но по актьорски талант не мога съвсем да определя, защото в сериала не се изкара дълго, а пък в друг филм не съм я гледала.
PoLiTy'
Гледала съм я само в Lost,където играеше типичното разглезено момиченце,но въпреки това ми хареса smile.gif
ALeX4e7y^
Мисля,че в "Изгубени" тя е една от най-красивите сред жените.Ролята много й отива и много добре я играе.Много ми харесва. smile.gif
ladysunshine
Шанън ми харесваше, а със Саид бяха много сладички. Жалко, че я убиха
П.П. На мен актрисата Маги Грейс много ми прилича на една друга актриса (Лесли Биб). Ето и нейна снимка:
http://prikachi.com/files/39190j.jpg
brooke_scott
да приличат си, а тази от кой филм? по темата - и аз я харесвах Шанън, но не ми беше голяма любимка wink.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 18 2007, 21:41) *
да приличат си, а тази от кой филм? по темата - и аз я харесвах Шанън, но не ми беше голяма любимка wink.gif

Ами тази е от Popular
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 26 2007, 15:54) *
Цитат(brooke_scott @ Oct 18 2007, 21:41) *

Ами тази е от Popular

дам, мерси biggrin2.gif
dEniChka
Цитат(PoLiTy @ Jul 27 2007, 13:53) *
Гледала съм я само в Lost,където играеше типичното разглезено момиченце,но въпреки това ми хареса smile.gif

Да така е wink.gif
Mr. Winchester
МНого ми харесваше Маги/Шанън жалко че я убиха
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.